.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: НПМГ vs СМГ

хей [; за мен СМГ е много по-добре .. просто обичам математиката а и английският се учи на много добро ниво \/ впрочем мене ме приеха в СМГ ще уча английски с втори руски който също е приет да казва

^ един фр
    мухахаха

Мисля,че за математика СМГ е по-добро даскало,а за природните науки като химия,НПМГ е хубаво училище.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

симеонов верно е най добрия но не е сиг че щеше да се падне в класа в които можех да вляза
    мухахаха

Цитирай Първоначално написано от balbuk-balbuk
    Цитирай Първоначално написано от sweety__
    Ей , аз сега ще бъда 9 клас в НПМГ.. Бях една година в това училище и мисля,че е супер
    с какъв профил
    с Химия

Аз също ще съм 9ти клас в НПМГ, в профил математика и информатика.Учителите по всеки един предмет са добри като преподаватели и като хора.Това колко ще учиш, зависи от самия теб.Математиката е на високо ниво,информатиката също.Само английския беше малко несериозна работа,но сега ще е друго, няма как да не го учите,ако ви е профилиращ...Иначе училището е супер, и средата не е лоша (като изключим заяждащите се и завистливи "какички и батковци")
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Аз също ще съм 9ти клас в НПМГ, в профил математика и информатика.Учителите по всеки един предмет са добри като преподаватели и като хора.Това колко ще учиш, зависи от самия теб.Математиката е на високо ниво,информатиката също.Само английския беше малко несериозна работа,но сега ще е друго, няма как да не го учите,ако ви е профилиращ...Иначе училището е супер, и средата не е лоша (като изключим заяждащите се и завистливи "какички и батковци")
    хееей, какво против какичките и батковците имаш ай да не те намеря аз догодина! (шегувам се, естествено!)
    вече сериозно - аз тази година ще съм 12кл в НПМГ, профил Химия. не е лошо училището и е на много по-високо ниво като преподаване и хора от ... 569то Квартално Безизвестно с Разширено Изучаване на Френски (под чина и в тоалетните)" например xD ... но това е всичко хубаво, което мога да кажа.
    език забравете да научите там - НИКАКЪВ! просто са такива преподавателите, че в часовете може да е гот, но ако не се напънете сами няма кой да ви стегне.
    ако сте профил Биология - ок. химия - НЕ!
    физици и географи - на тея хора все нещо не им е наред, така че за това колко се учи не мога да говоря (тва с най-топли чувства)
    а математика, ако ви се учи - по-добре си ходете в СМГ. нямам база за сравнение, но съм склонна да мисля, че ако не е по-добре от НПМГ-то, то поне няма да е по-зле.
    ако някой има някакви други питания и аз съм на линия да споделям опит
    ... so much to live for, so much to die for ...

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    На НПМГ други са им преимуществата- профилирания предмет им го преподават университетски преподаватели, а в 12клас и по факултетите ходят.
    това е почти вярно
    смис университетски преподаватели преподават само в 11 и 12кл. вече по колко предмета, това зависи най-вече от профила. ние бяхме само при една, биолози и физици май имаха повече часове или поне преподаватели. иначе нас в ХФ ни пуснаха още в началото на 11кл.

Аз също се колебаех между НПМГ и СМГ , но накрая избрах НПМГ , надявам се да не съм сгрешила

Цитирай Първоначално написано от insanity_666

хееей, какво против какичките и батковците имаш ай да не те намеря аз догодина! (шегувам се, естествено!)
    опит
    Оо нямам против, 9Б клас съм вече ,бих ти казала в коя стая съм, но си нямам и идея Относно лошите какички и батковци визирах 9 и 10 клас, които бяха в моята смяна.Опитват се да се вживеят в ролята на големи, и се държат като най-големите деца...И на някоя зайка някое свястно момче като и обърне внимание-"какичките" в повечето случеи се опитват да я подтиснат по някакъв начин.Поне такива са ми наблюденията де, то това е навсякъде.Та дори и в моя град е много по-зле.Но НПМГ не е това ,което е било едно време- липсват дисциплината и възпитанието на учениците...По тази тема може много да се коментира, но вече е коментирано, няма смисъл да правя офтопик...Та успех на 8 клас, ако имате проблем, можете да се обърнете към 9Б- не вярвам някой да ви откаже помощ
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен Аватара на Yancheto
    Аз също ще бъда в НПМГ.За това училище съм чувала много добри неща от познати,които учат там.За СМГ нямам никакво мнение,не съм имала намерение да кандидатствам там.Иначе аз съм с биология и английски,ако има още някой за там-да пише лично.

Цитирай Първоначално написано от insanity_666

опит
    Оо нямам против, 9Б клас съм вече ,бих ти казала в коя стая съм, но си нямам и идея Относно лошите какички и батковци визирах 9 и 10 клас, които бяха в моята смяна.Опитват се да се вживеят в ролята на големи, и се държат като най-големите деца...И на някоя зайка някое свястно момче като и обърне внимание-"какичките" в повечето случеи се опитват да я подтиснат по някакъв начин.Поне такива са ми наблюденията де, то това е навсякъде.Та дори и в моя град е много по-зле.Но НПМГ не е това ,което е било едно време- липсват дисциплината и възпитанието на учениците...По тази тема може много да се коментира, но вече е коментирано, няма смисъл да правя офтопик...Та успех на 8 клас, ако имате проблем, можете да се обърнете към 9Б- не вярвам някой да ви откаже помощ
    ooo тея два випуска за които говориш наистина са големи изродчета, за вас нямам толкова наблюдения и се надявам да не остане такава закономерността иначе нз какъв ти е бил проблема с "какичките", ама ако има нещо пишеш на лично - аз ше се оправя с тях

Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Аз също ще бъда в НПМГ.За това училище съм чувала много добри неща от познати,които учат там.За СМГ нямам никакво мнение,не съм имала намерение да кандидатствам там.Иначе аз съм с биология и английски,ако има още някой за там-да пише лично.
    Една съселянка (самоковка) ще е в тази паралелка...Иначе insanity_666 , нямам сериозен проблем, те само "лаят"... В нашия випуск има много нормални хора, но повечето момичета са злобарки...Което е жалко де...

Една съселянка (самоковка) ще е в тази паралелка...Иначе insanity_666 , нямам сериозен проблем, те само "лаят"... В нашия випуск има много нормални хора, но повечето момичета са злобарки...Което е жалко де...
    Напълно съм съгласна.. Випуска ни е пълен с много яки хора, но повечето от момичетата са злобарки и то големи,ама това е положението..
    btw..Ева , аз съм Лили от Г клас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си