.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Има ли място за притеснение?

taaa .. az sum momi4e na 17 god i polovina ... vodq polov jivot ot 2 godini i polovina ot na4aloto be6e redoven sega ne 4ak tolkova za6toto si nqmam seriozno gadje ... ii s biv6oto mi gadje ot vreme na vreme se vijdame da pravime sex ... v vtornik izlizahme sled tfa hodihme v tqh i vsi4ko be6e ok pravihme go s prezervativ... no po edno vreme na mene mi stana ne6ty gadno i mu kazah da spre no toi produlji oshte malko i sled tfa sprqhme nali ... kogato vidqh prezervativa toi ne be6e skusan i be6e svur6il vutre v nego no si smetnah i to4no togava mi se pada6e da sum v ovulaciya ta vuprosa mi e ima li veroyatnost ne6ty da e stanalo .. primerno moje li spermata da izleze otgore ot prezervativa kogato toi ne e skusan ... malko sum pritesnena a trqbva da mi dodie 4ak kum 15-16 a su6to taka e rano za test ... nai rano sled 10 dni trqbvaaa pi6ete kakfo misliteee pls

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Moдерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Голям фен Аватара на dantro

Re: ima li mqsto za pritesnenie ?

Цитирай Първоначално написано от sluncetoooo
    taaa .. az sum momi4e na 17 god i polovina ... vodq polov jivot ot 2 godini i polovina ot na4aloto be6e redoven sega ne 4ak tolkova za6toto si nqmam seriozno gadje ... ii s biv6oto mi gadje ot vreme na vreme se vijdame da pravime sex ... v vtornik izlizahme sled tfa hodihme v tqh i vsi4ko be6e ok pravihme go s prezervativ... no po edno vreme na mene mi stana ne6ty gadno i mu kazah da spre no toi produlji oshte malko i sled tfa sprqhme nali ... kogato vidqh prezervativa toi ne be6e skusan i be6e svur6il vutre v nego no si smetnah i to4no togava mi se pada6e da sum v ovulaciya ta vuprosa mi e ima li veroyatnost ne6ty da e stanalo .. primerno moje li spermata da izleze otgore ot prezervativa kogato toi ne e skusan ... malko sum pritesnena a trqbva da mi dodie 4ak kum 15-16 a su6to taka e rano za test ... nai rano sled 10 dni trqbvaaa pi6ete kakfo misliteee pls
    иди пии една студена вода и се успокои че си се филмирала много няма такава възможност спермата да се телепортира на презерватива отгоре
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Re: ima li mqsto za pritesnenie ?

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от sluncetoooo
    иди пии една студена вода и се успокои че си се филмирала много няма такава възможност спермата да се телепортира на презерватива отгоре
    +1

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Няма МЯСТО за притеснение

и аз така мисля
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

mm i az mislq 4e nqma za kakvo da se pritesnqva6 spokoino

.Споко нещо ти няма
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Sofia
    Няма повод за притеснение. Довечера пак го направете !!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от Komisar REKS
    Няма повод за притеснение. Довечера пак го направете !!!

хаха да пак го направете
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

SK0RP10N
    Guest
    Супена лъжица водка във вагината, ама така да попадне и във шийакта на матката и няма да се плашиш.
    Говоря съвсем сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си