- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли място за притеснение?
taaa .. az sum momi4e na 17 god i polovina ... vodq polov jivot ot 2 godini i polovina ot na4aloto be6e redoven sega ne 4ak tolkova za6toto si nqmam seriozno gadje ... ii s biv6oto mi gadje ot vreme na vreme se vijdame da pravime sex ... v vtornik izlizahme sled tfa hodihme v tqh i vsi4ko be6e ok pravihme go s prezervativ... no po edno vreme na mene mi stana ne6ty gadno i mu kazah da spre no toi produlji oshte malko i sled tfa sprqhme nali ... kogato vidqh prezervativa toi ne be6e skusan i be6e svur6il vutre v nego no si smetnah i to4no togava mi se pada6e da sum v ovulaciyata vuprosa mi e ima li veroyatnost ne6ty da e stanalo .. primerno moje li spermata da izleze otgore ot prezervativa kogato toi ne e skusan ... malko sum pritesnena a trqbva da mi dodie 4ak kum 15-16 a su6to taka e rano za test ... nai rano sled 10 dni trqbvaaa
pi6ete kakfo misliteee pls
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Moдерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Първоначално написано от sluncetoooo
иди пии една студена вода и се успокои че си се филмирала много
няма такава възможност спермата да се телепортира на презерватива отгоре
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
+1Първоначално написано от dantro
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
и аз така мисля![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
mm i az mislq 4e nqma za kakvo da se pritesnqva6![]()
spokoino
Няма повод за притеснение. Довечера пак го направете!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Първоначално написано от Komisar REKS
хаха да пак го направете![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Супена лъжица водка във вагината, ама така да попадне и във шийакта на матката и няма да се плашиш.
Говоря съвсем сериозно