- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наи-нестандартното място на което сте правили секс
Лол много доброПървоначално написано от vikt0riQ
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
В конюшна.
В/у вагон на влака София-Варна.
В багажник на кола.
е това ако е вярно ни биеш всичкиПървоначално написано от plmn``
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ми не.Но, бих искал.
![]()
Haх и аз така си помислих
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Na lunata. Beshe neveroqtno exhibicionistichno. Imashe veroqtnost vsichki chekidjii s 10 metrovi teleskopi da ni vidqt golite guzove kak se vurgalqt v lunniq prah.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
1. на покрива през деня
2. на терасата към 18ч когато народа се прибира от работа
3. на предния капак на колата през деня
4. на гърба на един тото пункт около центъра на града, към 19ч лятно време (адски светло беше, но мерака беше неудържим)![]()
5. в тоалетната на едно кафене по обед
6. на вратите на едни гаражи като я изпращах до тях вечерта
7. в асансъора със задържан стоп бутон
8. край едно езеро на което бяхме за риба с приятел, който като си тръгвахме каза: "ае човек, кво напрайхте вие, изкъртихте се от чукане днеска е"![]()
9. на предната седалка на микробус, с който спукахме гума, в очакване на доставка на резервната, обедно време (много яко се допълва клатенето в буса със завихрянето на въздуха от преминаващите коли)![]()
10. в тоалетната на един нощен клуб
11. на стълбите на 2-я етаж на къщата на село по обед
12. в морето, малко преди шамандурата (това е вече почти като традиция)![]()
...за други май не се сещам... или поне не са ме впечатлили толкова.
V kola, na peika, v toaletnata na kafe, v banqta, pravi na edna vrata...
На плажа към 1-2 през ноща когато всички са се напили и не могат да фокусират, по средата на една голяма поляна кадето се виждаше от всички къщи наоколоиии най - незабравимото - на един купон на диванчето пред всички
![]()
Пушенето е болест,
болестта е смърт,
смъртта е сън,
сънят е здраве...
Извода си направете сами!
На една кушетка (баща му е гинеколог) в на приятеля ми мазата беше около обяд 13 - 14 часа.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
В кабинката на лифта за към Алеко![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
МмМм На терсата на едни негови фр докато те окачваха някакви кабели вътре...ние отидохме да изпушим ужким 1 цигара..ама никой не се сети да ни потърси де![]()
най-нестандартното масто беше в училище ходих на братми на родителска и водех и приятелката ми и родителската среща мина а ние правихме секс в тоалетната на училиштето не беше никак зле![]()
ne
Ами може би най-нестандартното място е в една горичка през деня и на плажа вечерта..не е кой зн колко нестандартно
Хахах в колата на майката на гаджето ми... и при това ни хвана![]()
![]()
![]()
![]()
Na terasat v tqh...bqha prosnati 4ar6afi i ne se vijda6e...be6e mini sex,no stana ultra qk,poneje go prodaljihme vatre![]()
I will love you forever!
Борисовата градина и между първият и фторият етаж на един блок в оборище
Аз си жуля на леглото като нормален човек..![]()
There Is Only One..
Нестандартно имате предвид място където най-рядко го правим... мии... в багажника на колата?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вдигам темата от 2ра на 1ва страница, че няква маниачка е направила нова тема, а то си има вече...
иначе аз да се отчета - в морската градина във Варна, хаха : )
беше на закътано, ама по едно време дойде един педофил, даже искаше да ни дава 5лв за киното.. а у
голям срам беше..
ама се кефя на спомена..просто тва нещо никой не може да ми го повярвасупер откачено се получи..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Местата са вече прекалено много, за да ги изброявам всичките, но някои от тях са : парк, градинка, басейн, море, автобус(полупразен), паркинг и пр.
За тебе трябва тема: Местата на които не сте правили секс.Първоначално написано от the_hottie
![]()
ИменноПървоначално написано от Чичко_Полицай
Ама аз бях писала в една подобна - местата, на които НЕ бих правила.
Някой път ако някой ме спипа някоя двойка да пита дали съм аз![]()