.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    ubuntu,kefish me kav si izrod ...
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

размерът ИМА значение, ако ти е малък като пикаеш ще си напикаваш обувките

:razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :grin:

kefi6 ma :D :D :D :D
    НяКоИ ДрУг По-ГоРещО Ме ЖеЛаЕ,НяКОи ДРуГ По-КрАсИвИ ДуМИ зНАе,НО СаМо ти Си ЕДИнСтВеН зА мЕн.....НяКОи дРуг За сЪрЦеТо мИ сЕ мОЛИ,НяКоИ ДРУг мЕ оБичА,НО ЗаЩО ЛИ ИсКаМ ТЕБ всЕкИ МиГ,вСяКа НоЩ,ВСЕкИ ДеН....!?...

На мен и езикът ми е голям върши същата работа даже по-добра питайте путките да видите без близ-близ няма кеф...ще им осмуча..

mi spored men nqma zna4enie na moq priqtel ne mu e mn golqm ama umeniqta sa vajni... napravo me pobarkva... :P

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Да разбира се,че има.Но зависи от човека.Но някои си държат на принципа колкото повече толкова повече
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

spored me nqma zna4enie vajnoto e da znae kakvo pravi na priqtelq mi e 17sm taka4e e perfekt
    Обичам Андриан

Хиихихихихих
    Казват, че диаметърът е от значение, не дължината, ама да ви кажа честно и двете се отразяват Била съм с момче с 20-21 сантов, ама 18 са напълно достатъчни да те задоволи все пак няма да прави сондажни проби или пък да търси нефт из тебе
    Колкото и да е внимателен болка не липсва, а относно малките размери не мисля, че вършат работа

Град
    РЮАР
    Аз п1к си мисля, че няма.
    Е извинявайте ама щом жената може да св1рши само от как да се изразя сега.. шпакли.. не би трябвало размера да е отзначение .. абе незнам.. аз такива проблеми нямам..

E hubu e da iba ne vi li pisna vseki den da ima takava tema...
    Stiga s tova ima ili nqa zna4enie...Na koito kolkot mu e - TOVA nito 6ti porasne za 2-3-5 dni nito shti sa smali a i plus tva ne e problem shtoto moje nqkoi s 20 santa hui da ne zadovoli eno momi4e a toq s 10 da q pobyrka vis4ko e tehnika i tova da predrazpoloji6 momi4eto za seks...
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

ae ima zna4enie ama da ti kaja po golqmo zna4enie ima kvo moji6 da naprai6 s nego 6tot i da ti super golqm kato neznai6 kak da dade6 udovolstvie nqma smisal

хахахаха да ИМА (дори и някое момиче да каже че няя 100% лаже)мноо ясно че като е по голям и повече 6те те задоволи

Град
    софия
    Има значение, трябва поне да се вижда!

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! Да не сте златотърсачки... гледайте го в очите и се чукайте с удоволствие... :P
    There Is Only One..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Има ест.. :P

Била съм с момче с голям, което не знае какво да го прави и с момче с по-малък, което го използва перфектно. Значението е в момчето, не в размера...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Абе как средния размер за пенис в Европа е 5.3-6 инча, което са 14-15 см, а тука, а тука с под 17-18 няма като броим. че повечето още не са се развили до край.

razmera 4e ima zna4enie ima, ama kato go izvadi nekuv golqm i neznae kakvo da pravi e za kvo mi e... ne e vajno kolko e golqma vul6ebnata pru4ica a kolko e magi4eska

kak da nqma znachenie da ti doide nqkoi s 6sm da vidish hubavo li e?Kakvoto i znae samo sas staranie ne stava e ne e dobre i da ima golqm a da e darvo
    Поучих се от грешките си,сега ги правя по-добре!!

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    mnogo qsno,che ima ..puk i v povecheto pati teq s malkite pishki se iztrelvat na tretata minuta,zaradi kompleksite,parviqt pat razbiram bil e prevazbuden ama tva vseki pat,ama mnogo qsno te kato gi otbqgvat momichencata sled parviq pat prekaran s takiva gospoda s ogranicheni razmeri.ti samo kato si pomislish za edin golqm i pochva da ti plache putkata da ne govorim kato ti go nabode

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Който каже, че няма - ЛЪЖЕ!
    Все пак, наистина си е до въпрос на предпочитания.
    Но размерът има значение. Колкото повече, толкова по-добре.
    Не бъдете скромни, мама ви деба!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Който каже, че няма - ЛЪЖЕ!
    Все пак, наистина си е до въпрос на предпочитания.
    Но размерът има значение. Колкото повече, толкова по-добре.
    Не бъдете скромни, мама ви деба!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Има,ама все пак по-добре малък от колкото никакъв

Размерът няма значение, КОГАТО Е ГОЛЯМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си