- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полов живот при тинейджърите
Според вас кога е препоръчително един тинейджър да започне да води полов живот?
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Когато и да го направи, все е късно![]()
![]()
![]()
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
при първа възможност
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ами когато човек е готов физически и психически и осъзнае,че секса е не само удоволствие,но и отговорност.Но каквото и да си говорим разните му там пикли на по 11-12 ще си продалжават да правят секс нали,за да се правят на много "готини"![]()
....
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от Komisar REKS
![]()
![]()
![]()
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
е не баш при 1-ва възможност ако не чуства достатъчно сигурен аз съм имал 3-4 възможност но отказах и съм дествен
Lord Give Me A Sign
KOGATO SE 4UVSTVAT GOTOVI,NO NE I POD 17 GODINI (pone spored men) INA4I SI E VIV KURVALAK
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Мисля, че 16-17 е добре и за двата пола.На тази възраст би трябвало да си достатъчно развит психически и физически за такова нещо.Предполага се и че си малко или много образован.Да няма въпроси от типа на 'свърши ми в устата, бременна ли съм'.![]()
на 10.......когато е готов е не на 10 ест ама.......
A.D.I.D.A.S.
^^ на 10 вече е къснокогато са достатъчно образовани и отговорни
още малко кажете и още като се роди
ми когато е готов естествено.Но не на 12![]()
Първоначално написано от Spider4eto
хаха![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
абе ддз кога е времето за такива работи ама на скоро май подобриха рекорда за най-млада майка![]()
ами кога... когато осъзнаваш какво правиш и какви са рисковете от това, което правиш...
ima 3475348530985304958349859034 takiva temi:P
уважавам хората които могат да броят до толкова =D>Първоначално написано от Stefityyy
Ами мисля, че когато един теен се чувства напълно сигурен в себе си да направи тази крачка тогава е най - добрия момент...![]()
![]()
на 10 ...Първоначално написано от kiflata
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ами би трябвяло на 18 ~по закон~ но според мен при всеки различно
Голям размер на картинката! /machoka/
Според мен не си права!Аз го направих на 15 год. и не мисля,че съм курволяк!!!Все пак ходих с гаджето ми повече от година (около година и 3-4 месеца) и се чувствах готова да му се отдам!!!Първоначално написано от ELFIQ
![]()
А по темата: Когато момичето/момчето се чувства готово и вярва на партньора си!!!Все пак всичко,дори любовта,се гради на вярата в партньора!!!НО естествено не на 12-13 год. ... тогава (най-вече момичетата) го правят за газария ...Без да осъзнават какво точно става ...