.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Момичетата....неразположени е

Как минават онези ваши дни на неразположение (цикъл) !Боли ли ви (корема,кръста..или...) или дори не усещате,кой как се чувствате,интересно е да споделим,защото има момичета,който се превиват от болка,има и други,които дори не усещат,вие от кои сте...имате ли някакви съвети?
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Az vmomenta sum v cikul , i nqmam boleji , i tova che sum v cikul ne mi poprechi da karam kolelo vseki den 36km vseeki den Ne sa mi problemni tezi dni ,s izkluichenie na oblekloto .. znaete bez svetli dolnishta ) :
    ~Remember,remember...25th of November~

казват,че след първото раждане всичко се променя,ако до сега не те е боляло,след раждането ще те и обратно!Макарче аз смятам ,че при всеки е различно,вие какво знаете по въпроса
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Голям фен
    Аз съм късметлийка май...нямам нито болки,нито силно ми тече ......и най-много на петия ден ми е свършило..а относно светлите долнища,нямам с тях проблеми,защото ползвам тампони.....
    Относно това с болката и раждането....незнам..майка винаги е имала блоезнена менструация....така че незнам дали съм склонна да вярвам в това твърдение

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от pcdollsbmagi
    казват,че след първото раждане всичко се променя,ако до сега не те е боляло,след раждането ще те и обратно!Макарче аз смятам ,че при всеки е различно,вие какво знаете по въпроса
    Sled rajdaneto spira da te boli, ako te e bolqlo. Ne zapochva da te boli posle. Nqma nachin da stane obratnoto. Na men lichno nikoga ne me boli nishto, nito gyrdite, krysta, korema... Dori ponqkoga mi e malko kofti taka, zashtoto nikoga ne useshtam koga shte mi doide.
    Btw i az ne se syobrazqvam sys svetlite dolnishta, tamponite za kakvo sa?!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    мен ме боли само 2рия ден и тогава ми е най-силно течението
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    м често ме боли първия и последния ден

Cruel Intentions

При мен са съвсъм слаби болки 1 ден преди да ми дойде и ми тече силно през 1вият ден. През втория съвсем съвсем слабо а през третия вече се е изгубил иииииии това е
    Голям размер на картинката! /machoka/

Адски много ме боли. Първите 2-3 дни едвам ставам от леглото...

ми 6 дни ми е попринцип ..първите 3 дни е ужас... общто взето умирам си от болки и наводнение

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мен или изобщо не ме боли, или ме боли ужасно много...
    Не знам от кво зависи, ама ако ме боли 2-3 дни съм като труп
    Добре че се случва рядко 1-2 пъти в годината...

мен ме боли ужасно многоооо,даже един път ме вкараха в спешното,а то всъщност какво се оказа.... ,аз за това попитах дали има и такива като мен ....

Мен почти винаги ме боли. Обикновено само първия ден усещам болка, но понякога и втория.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    По света и у нас :)
    Изобщо не ме боли нищо през тези дни да чукна на дърво никакви проблеми нямам с това
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Аз имам напрежение в кръста и гърдите няколко дена преди да ми дойде,но след това всичко е ок АаАаАа да И преди да ми дойде съм много раздразнителна Да си нямате работа с мен в този период Даже с гаджето гледаме да не се виждаме много много през тези няколко дена

Корем и гърди и всякакво друго общо неразположение имам около седмица преди да ми дойде. Като ми дойде мензисът корем ме боли ден или два, и докато не пия Аулин няма и признаци да ме поотболее, а дори и да пия, не минава напълно. Тече в повечето случаи доста обилно и трае не малко дни. Късметлийки са дамите без оплаквания

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    нещо подобно е и при мене
    и винги има една странна болка в горната част на бедрата

а и съм забелязала,че ако съм на диета или просто не съм яла много последните дни ми тече по-малко

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    ми 6 дни ми е попринцип ..първите 3 дни е ужас... общто взето умирам си от болки и наводнение
    познато ми е.вече на 6-7 се изкапва и свършва

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina

same here...

и както умирам от болка...и изведнъж спира да ме боли
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ами по принцип нищо не ме боли/много рядко ми се случва малко да ме заболи корема/И ругото което е, че преди да ми дойде ме болят гърдите.И много се радвм, че докато съм в цикъл нищо не ме боли

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Адски много ме боли. Първите 2-3 дни едвам ставам от леглото...
    +1
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен
    Mene po princip ni6to ne me boli. No posledniq pyt kato mi doide (predi nqkolko dena) me boleshe korema,no ne be6e bolka, koqto ne se tyrpi.

Еми как минават дните..боли ме малко,имала съм и моменти,когато съм се чупила от болка...ии дам определено съм раздразнена през този период
    Желязна Девица

за щастие нищо не ме боли

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    Еми как минават дните..боли ме малко,имала съм и моменти,когато съм се чупила от болка...ии дам определено съм раздразнена през този период
    аз също първите два дни съм като оса..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си