- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичетата....неразположени е
Един ден преди да ми дойде има малка болка в корема, то не е и болка точно, а по-скоро напрежение. И няколко пъти се е случвало да ме наболява по време на цикъл, но като изпия едно хапче и за макс час и нищо ми няма.![]()
Мен не ме боли,обаче когато ще ми идва просто си имам чувството,че ще стане.И засега винаги ми идва когато си очаквам![]()
..
+ 1 и аз такаПървоначално написано от Madness
![]()
Мен първата година и половина-две никога нищо не ме е боляло.Приятелки ми се чудиха като им кажа, че не ме боли,но после все едно някой ме урочаса и се започнаха болките в корема.Чак да се превивам не,но мога да кажа че доста си ме боли-не мога да мина без хапче.Миналия месец и кръста ме боля малко.Иначе преди цикъл винаги ме болят гърдите.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Мен изобщо не ме боли през тези дни, но за сметка на това ми тече по 7-8 дни![]()
за щастие аз дори не усещамвсичко си е нормално
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
втория ден ме боли най-много.. по принцип хапчета не пия ама бусколизина ми е помагал
не ме питайте ся в кой ден съм.. пффф във втори, а снощи бях на концерт и се потроших отвсякъде не бяха танци пого пффф
сега се чувствам като МЕКОТЕЛО боли ме всичкото, контузих си крака ама поне имам як спомен
хаах имах нужда да го кажа!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преди да ми дойде ме боли комрема примерно 2-3 дни, вие ми се свят и т.н. После ми идва и първите 2 дни умирам от болки. Освен корема ме болят и кракатаУжасно е. И като прибавим отвратителното настроение...Чудесно е просто. Иначе не ми е много обилен.
Преди бях обраното - обилен цикъл, идва ми на 2 седмици, но без болки.
Сега ми идва на 30-40 дни, но с болки, без да е обилен.
Доколкото знам - болките означават, че си имала овулация.
Мен понякога ме боли само първия ден, друг път изобщо не ме боли! Различно![]()
+1Първоначално написано от little_elf
![]()
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
В най - добрия случай първите 3 дни мога да се движа след като съм изпила 398433409 обезболяващи - но ест ме боли - тва са ми леките периоди. Иначе едвам се движа и е ужас. Боли ме кръста най-често.
и при мен протича без проблем![]()
имаше 1,2 пъти когато ми закасня и тогава адски ме болеше...но след това пак беше ок
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
ми мен ме боли преди идването-по тфа познавам че ше ми идва,и през 1ч ден най-много повече ненО пък когато съм в цикъл се чувствам по-добре и настроението ми е по-добро нз що
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
аз съм от хората с доста силни болежки първите 3 дни.
Първо само кръста и корема ме свиват, в следващите 2 дни пък ме реже отдолу, колкото и странно да звучи.
Тогава дори и не мога да седя. Само лежа, докато не се почувствам по-добре.
Пък и... да точно тогава течението ми е супер обилно. На 2 часа си сменявам превръзките, които, забележете, са нощни о.О
За тъмни долнища... нямам проблеми, защото аз само такива нося![]()
Да имам всичко на всичко 2-3 по-светли панталончета![]()
Ами мямам болки,но ми е мн силно,днеска пак ми дойде и мн се притеснявам да не е пак толкова силно.![]()
az ne use6tam ni6toslu4avlo mi se e samo 4-5 puti da me zaboli malko korema ama za 2-3 4asa i minava... ima nqko koio mn gi boli to pri vse e razli4no..
puk kolkoto do mene az futbol sum igrala kogato m e bilo 2 denkvo da se pravi... futbolistka bqh edno vreme
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Ох аз съм трагичен случайЕдна седмица преди да ми дойде почват да ме болят гърдите,като ми дойде ми тече по 7 дни .. първите 2 много ме боли кръста и корема(понякога не мога да стана от леглото..),два пъти даже ми се е случвало да повръщам
![]()
Много се очудих,защото минялия месец изобщо не ме боля..дано и тоя месец да е така
![]()
1вия ден болката е адска, а на 2я вече по лека. И на сичкото отгоре ме държи по цяла седмица![]()
Първия ден за мен е най-гадния , защото такива болки изпитвам в корема , че дори не ям ...От там нататък не чувствам абсолютно никаква болка .
![]()
За светлите долнища аз нямам проблеми,защото си използвам тампони и си ми е много сигурно..Не ми тече много слабо,но не е и много силно,някфо средно положениее при мен...а болки,поприницп не усещам,но понякога съм изпитвала остри болки,но временоо-за няколко часа и после си ми няма нищо...![]()
Мен на ме боли изобщо![]()
Без проблеми и болежки![]()
мен пък преди да ми дойде ме боли и то не е точно болка , а някфо напрежение в корема и кръстта и един ден преди да ми свърши пак съм така...и то не по цял ден а за няколко часа...а втората нощ напраоо яко наводнение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мен пък преди да ми дойде ме боли и то не е точно болка , а някфо напрежение в корема и кръстта и един ден преди да ми свърши пак съм така...и то не по цял ден а за няколко часа...а втората нощ напраоо яко наводнение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()