- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нормално ли е единият ти родител да настройва другия...
Чували ли сте някой от родителите си да говори гадни неща за вас пред другия във ваше отсъствие?Какво да направиш ако единия от двамата постоянно се оплаква на другия от теб и му говори колко си ужасен,а пред теб си се държи нормално?Нормално ли е единия ти родител да настройва другия срещу теб и какви може да са причините според вас?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Аз също мисля, че не е нормалноНай-добре говори с този, който насройва другия, че да разбереш защо го прави
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
няколко пъти съм чувала мама да говори така на тати ама е било само ако сууупер мн съм я ядосаланормално,ненормално- да не ти пука
![]()
Да, ама при мен е нормално - наш'те са разведени. Просто съм свикнала да не им обръщам внимание.
Еми опитвам се да не обръщам внимание,ама не знам,някакси гадно е...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ne e normalno ama i u nas e taka samo 4e tate nastroiva mama
Голям размер на картинката! /machoka/
аз мисля че е нормално защото се ядосват все пак и когато човек си изпусне нервите..
Lof YAaA..!
Първоначално написано от sladur4etyYy
Мойта дори ме защитава..
Не го считам за нормално, но това не означава, че не случва, дори и в моето семейство е имало подобни опити, но честно казано съм против тях.Мама като почне да ми разправя за недостатъците на баща ми, все едно аз съм малоумна и не мога сама да ги видя, просто е тъпо така.Никога няма да ме настрои против него, защото дори и да не го показвам, обичам баща си страшно много, но просто е гадно, защото той дори неподозира....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ne mislq 4e e normalno na6te nikoga ne se me nastroivali edin sre6o dryg
(sun)~{}*
i nashte sa sashtite osobeni tate mn e tapo mama gleda da me krie ako napraa neshto ama tate NIKOGA nishto ne e krilПървоначално написано от love_enrique
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Не, не е нормално
Не е нормално,но всичко това при мен го правят...Първоначално написано от love_enrique
Да позная ли, кой е този родител, който постоянно се оплаква...![]()
Ми естествено че не е нормално, но понякога така става. До преди една година, може и повече, майка ми го правеше това... каквото и да направех, дори и нещо което не е за ядосване, тя казваше да баща ми с леки изменения... Баща ми после ми се накарваше, а аз го изчаквах да си изкара всичко на мен и после го карах да извика майка ми и пред мен да каже всичко. Тогава истината излизаше наяве, но винаги съм молила татко да не се карат заради мен... е понякога бе неизбежно ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Pri mene puk bashta mi samo razduva na mama kavo pravq i kak se durja dokato q nqmaTq raboti v Germaniq i kato si idva .. togava i razkazva ...hm kliukar
[/quote]
~Remember,remember...25th of November~