.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Постъпих много гадно

Здравейте моля ви даите ми съвет държах се ужасно с един от наи-добрите ми приятели просто непоносимо постоянно го иронизирах държах се много злобно а тои не беше виновен за нищо просто аз се бях изнервила за пълни глупости аа сега ми е много сърдит и дори не искаше да ме изсуша когато се опитах да се извиня попринцип тои е свикнал май да се дуржат лошо с него но аз не исках да става тъка моля ви каже те ми как да оправя нещата защото много държа на него аа не искам да го загубя като приятел
    Metal is forever

Guest
    ебахти ...горкото същество ..постави се на негово нясто и тва "той е свикнал да се държат така с него" е брутално не се притеснявай няма да загубиш приятел-вие никога не сте били такива

trqbva da govori6 s nego. sled nqkolko dena mislq 4e 6te my mine i togava 6te e yda4no da pogovori6 s nego. btw sledva6tiqt pat si zdarjai nervite

ei `Impossible is nothing `® towa 4e toi mai e sviknal go kazah za6to samiq toi taka go namekna ne iskah da postypq tyka i ne moje6 da twyri6 4e ne sme bili nikoga priqteli za6toto ne e wqrno nqma6 si na predstava kolko mn durja na nego i nezna6 kolko pyti sme si pomagali edin na dr i seq ujasno mn syjalqvam za postypkata si pyk i we4e mai se zdobrihme towa biha li go naprawili hora koito "ne sa priqteli " az mislq 4e ne

kakto i de e tva si e tvoeto mnenie
    Metal is forever

Guest
    съжалявам,направих прибързано заключение

ne nqma ni6to se pak tva si be6e tvoeto mnenie no iskah da uto4nq se pak
    Metal is forever

Мега фен
    пфф имам 1 фр дет и тя само кат са изнерви са опитва да си го изкарва на мен ама аз добре я нареждам а научете се да си сдържате нервите бе хораа мн сте зле!! изчакай на приятеля ти да му мине малко и после пак опитай да говориш с него.

Guest
    имате лош момент ...всичко ще отмине

Цитирай Първоначално написано от (:angel4eto92:)
    ei `Impossible is nothing `® towa 4e toi mai e sviknal go kazah za6to samiq toi taka go namekna ne iskah da postypq tyka i ne moje6 da twyri6 4e ne sme bili nikoga priqteli za6toto ne e wqrno nqma6 si na predstava kolko mn durja na nego i nezna6 kolko pyti sme si pomagali edin na dr i seq ujasno mn syjalqvam za postypkata si pyk i we4e mai se zdobrihme towa biha li go naprawili hora koito "ne sa priqteli " az mislq 4e ne

kakto i de e tva si e tvoeto mnenie
    e zna4i problema e reshen

SK0RP10N
    Guest
    Тъпо парче

Дори да сте се сдобрили,ти пак му се извини .И друг път преди да кажеш нещо или да се държиш гадно,помисли дали човека отсреща го заслужава!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ммм дори да сте се сдобрили,ти тряя да му покаже6 колко мн съжалява6,за да спе4ели6 доерието му,за6тото ти въоб6те не си постъпила добреееее трябва да знае6 4е приятелите са вси4ко,което има6,и когато загуби6 и 1,не винаги може6 да го върне6 всеки път

az pyk si mislq, che vyobshte ne ti se e syrdil Nqkak si... predchuvstvie
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Не сме безгрешни, но сме истински Всичко ще бъде наред

Град
    In the middle of Nowhere
    Щом не е искал да те изслуша,значи не ти е истински приятел...Ти казваш,че е един от най-добрите,ако беше така поне щеше да те изслуша...Както казах в една друга тема всеки има такива моменти и трябва да си го изкара на някои,ако той не разбира го заеби не ти е бил приятел...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си