- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Българино, кажи НЕ!
Точно защото 'малко момчета се добраха до хомосексуалистите', полицията си е свършила работата подобаващо..
А онзи смешник и най-долен провокатор Расате, дори няма да коментирам как се опитваш да го изкараш невинно агънце, сигурен съм че и сам не си вярваш ) Такъв боклук е, че използва собствената си малка дъщеричка като инструмент в престъпните си действия.
Абе не ми се говори, такъв цирк беше, просто ме е срам че тия наркомани и пияници които отидоха с ясното намерение да саботират едно мирно шествие на свободни граждани се наричат БЪЛГАРИ.
Наркомани? Попринцип като цяло всички тези хора са против наркотичните вещества. Пили сигно е имало, ще се учудя ако не е така. За Расате...така може, така го прави. Кой какво е щял да саботира е само преположение, бяха нарушени правата на почти всички прибрани. Ако си вървим аз и ти по улицата и аз счупя стъклото на някоя минаваща кола к'во става? Прибират те и теб и ставаш прстъпник, лош батко, срам за родителите и т.н. ли?
Ако си вървим двамата посред нощ по улицата и ти изведнъж разбиеш прозорец на кола, много ясно че ако има патрулка наоколо ще ни приберат и двамата, въпроса е кой с какво досие ще излезе от там.
Само че няма база за сравнение между двата случаи.. а и съм сигурен, че ако просто така си се разхождал около НДК, никой няма да те прибере на набие, най-много да ти искат документи за проверка. А като знам отношението на тези, които са присъствали към органите на реда, нищо чудно някой да си е направил устата към някой от тях и за това да си е получил заслуженото.
Не, че е и мен не дразни произволието на повечето от униформените, особено що се отнася до автопатрулите, които карат като все едно града е техен БЕЗ да са по сигнал, но това е дълга тема.
Sam90' го каза. Той като наблюдаващ отстрани каза, как са били прибирани хора, които нищо не са направили, просто са били в близост до парада. Тоа ти обяснявам аз, тока казват и всички - момчетата са прибирани без да са направили нищо нередно (в случая за нередно имам предвид псувни, боища и т.н.).
ти друсаш ли се или си един от меките китки ?Първоначално написано от machoka
кво ние като сме хетеро сексуални дай да си направим парад да видит всички , че сме хетеро . пък тва някви отрепки с обратни наклонности да ми парадират няма да стане ако треа пак ще ме прибират в кошарата , но ако има пак парад ще ида пак и дано този път докопам някой от ония изроди , че да има кръв и стъпки .
И после ще ревеш във форума с приятелчетата, как видиш ли ти си набил някой и после ушевите те прибрали и те били набили и нарушили правата?Първоначално написано от NH3
Много от момчетата бяха прибрани... нормално да ги приберат, преди да се сбият , ако бях ушев, всеки дето изглежда като теб щяха да го прибирам ако се въртеше около парада.
Беттер сафе , 'дан сори!
Ето заради това прибират наредПървоначално написано от NH3
![]()
Да, беше си пресилено, в това спор няма. И никой не е казал, че не е било. Но ако не бяха направили така, повечето невиннички след това щяха да серат по тея от парада - в това спор също няма. И не, не е само предположение.
И защо според вас имаше такива, които също им искаха документи, също ги пребъркаха, но не са ги тъпкали в камиончета, не са ги снимали с табелки или били? Може би защото ПРИ ТЯХ наистина не е имало защо...
Както и да е, няма смисъл да се разисква тая тема. Пак раправяйте кой ще убивате и пребивате и после да се вайкате, че чичко полицай си свършил работата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
^^ какво да коментирам повече, няма смисъл.Първоначално написано от NH3
Точно полицията е нарушила конституцията. Ако не се лъжа чл.36 беше. А инъче закони ми спазват, вътворяват ред...
Кого не са били без причина? Виж кадрите пред Хилтън. 20-тина момчета стоят на място, кято видяха полицаите вдигнаха ръцете и замръзнаха, онез пластмасовите човечета хукнаха към тях и ги пукнаха от бой с палките. кажи ми защо беше нужно?
И не са се оплаквали чак момчетата. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Едва ли някой си е мислил "аз няма да съм в районното" преди да излезе от вкъщи.
Именно.Че дори и смешно.Малко двулично ми идва на мен, ама нейсе..
И колко гръмко звучат тези слова - зов за едно по-добро национално съзнание! Това,да кажем не,какво означава?!Да се изтрепем едни други,щото не ни понася това и онова?
Направиха билетчето за градския транспорт левче,бе,хора!
А вие сте седнали за некъв мижав парад на некви изплеснали педерасти да се шашкате.Ходите да се правите на голямата работа и после "Ауу,ама ние както нищо не правехме и гадните полицаи ни набиха." Завалиите.Мангалите ви били виновни,педерастите ви били виновни,съседът от горния етаж ви бил виновен,хипитата ви били виновни,комунистите ви били виновни ... пхахах.Хич не ми е ясно срещу кого лаете в крайна сметка и какво постигате.Ама нейсе.
Спите.И полицейско насилие има,да.
Само че вие винаги правите точно обратното на онова,което е нужно.
Бийте се и се псувайте,аз само ще ви гледам сеира докъде ще се докарате.
Какво защитаваш бе, драги?! В случай, че не знаеш, в този век мнението вече не се защитава с факли и лопати. А и не виждам по-точно какво защитавате... по-скоро нападате.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Тъй красиви, тъй наивни,
Най-умното до сега в темата!Първоначално написано от Sam90'
_donna_, за някои педалите са по-голям проблем от билетчето. Едни си гледат билети, другите педалите. Всеки с проблемите. Ти като си недоволна че левче ти искат за билет? К'во правиш по въпроса?
Донна е права.
Големи овце сме. Изсичат ни горите, застрояват тревните площи, беззаконието се шири от-до, третират ни като роби - то не са данъци, петкратно покачване на цени и т.н. и ние си мълчим. Хванали сте се за някакви си гейове.
Политиците ни ограбиха, чужденците ни изкупуват земята, заради която хиляди са умрели... вие.. гейове, та, гейове.
Ебати, в кво сме се превърнали..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да ви светна, че в България горите са се СГЪСТИЛИ с 0,2 процента. Само Канада и няколко други държави са пред нас в това отношение.
Причината - упадъка на тежката индустрия и намалените поражения от киселинния дъжд. Горите в България са податливи на влияние от киселинни дъждове.
Направили билетчето левче. Ами бензина гони 3 лева! Претъпкани били автобусите - ами вижте метрото в Япония. А бтв там кофичка кисело мляко е 8 лева. И на всичкото отгоре са принудени да купуват вносен ориз при излишък на такъв вътрешно производство.
Само дето те не само мърморят, ами и действат![]()
Grumpy old madman
Да, ама стандартът на живот в Япония е много по-висок.
И е претъпкано метрото щото са нагъчкани, пък ние не сме.
И не ми казвай, че горите се били увеличили като виждам какво се случва с очите си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами нищо не правя._donna_, за някои педалите са по-голям проблем от билетчето. Едни си гледат билети, другите педалите. Всеки с проблемите. Ти като си недоволна че левче ти искат за билет? К'во правиш по въпроса?
Не знам,може и да е оправдание,не мога да преценя обективно.
Но какво да направя след като всички са хукнали да намират кусури на другите?Погледнете себе си,гейовете и да ги изгорите на клада ще е все тая.
А и не само в билетчетата е въпросът.Както каза bungle - много са нещата,за които трябва да се притесняваме преди да седнем да мрънкаме,че има обратни.Увеличиха билетите.И кво,всички цъкат с език и гледат по новините кво става на гей парада.После,никой не дупчи билети,щото аз ако имах по 6 кинта на ден само за билети щях да си купя кола.И рейсовете стават още по-раздрънкани,хората още по-бедни и угнетени,а контрольорите още по-зли.
Публикуват по вестниците статистики - кое колко било поскъпнало.Абсолютна подигравка!Заливат ни с тъпанарщини като мюзик айдъл и с изкуствени,изфабрикувани проблеми,а пенсионерите нямат пари за сирене и олио.А ние гледаме кво става на гей парада.И ние,младите и способни хора,които останахме в България,а не хукнахме към чужбината да гоним големите пари,какво правим?! Засегнати са личните ни интереси.Потъпкват правата ни и ние безропотно свикваме с това докато накрая забравим,че изобщо някога сме имали право на нещо в тая държава.
Не защитавам гейовете,не оправдавам тяхното парадиране,не намирам смисъл в него.Но засега такива неща трябва да бъдат омаловажавани,а не преекспонирани.И трябва да се направят много неща ама да сме заедно,а не ..тоя гей,тоя хипар,оня скинхед и накрая пак ни го набутват.
Единственото правилно решение e да мрънкаме по форумите!
Grumpy old madman
Мисля че вечерта след протеста беше, когато майка ми каза "ама и ти ли си от тия", като визираше задържаните. Казах й че подобно шествие нямат право да се прави. Тя ми каза "щом са им разрешили, значи имат право да си го правят". Отговора ми беше "те и българската гора изякоха, ама...". Не ми говори глупости за българската гора. Тя се изсече и се изневе в турция, от където внасяме. Виж габровница. Турска фирма изгонена от Турция и Румъния, защото местните жители за ги подпалили и изгонили. А ние тук седим и гледаме как замърсява язовир Копринка, изсичат и обработват гората ни. Виждал ли си колко дървен материал има вътре? А виждал ли си охраната? Аз съм! Да споемнавам ли коя политическа партия на етническа и верска основа държи министерството на земеделието и горите? Същите тия унищожават България и нейната природа. А ние си чешем езиците. Ако наистина се интересуваш от горите ни потърси информация, дадена от Константин Дичев от природозащитната организация "Зелени Балкани".
Правили сме залесявания, гасили сме пожари, а онез които ги палят тез пожари плуват в пари.
Защото всеки изявавя гражданската си позиция поотделно. Защо като излязоха таксиджиите не излязоха и учителите? След учителите защо не дойдоха фоновете на ЦСКА, защо пенсионерите си стоят пред телевизора? Защо майките с деца са в парковете, а не пред министерството? Защо природозащитниците бяха смачкани от полицията и изкарани виновни? Защо не се прави всичко на куп? Маси хора, застанали зад траспарантите си! Всеки си иска неговото, правителстовто се осира, подават се оставки, сменя се властта, преврат ако щете, нежни/груби революции и т.н.Първоначално написано от _donna_
А де?Защо?
Защото една част от хората са отчаяни и обезверени.Писнало им е от бюрокрация,глупави институции,празни обещания и т.н.Тяхната дежурна реплика е "И да направим еди как си какво ще променим?" и до там.
А и българинът е такъв.Да,обобщавам.Шибано алчно племе сме,животът така ни е научил и всеки дърпа кокала към себе си.И когато докопаш нещо не рискуваш да го загубиш като се застъпваш за "чужди" каузи.Затова протестираме поотделно като мишки.Затова още не сме подпалили задниците на тия корумпирани тъпанари политиците и не сме застреляли оня турчин дето се разпорежда кво да правим и кво - не.Всяка държава си има проблеми това е вярно,но гейщините в България не са на гей парада.
Мхм, значи стабилизираш държавата като отиваш да се биеш и да хвърляш бомбички по хомосескуалните?Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Нищо не правиш по въпроса... ама наистина нищо.
Никой не те кара да ходиш на парад и ти. Както има Ерос Шоу, така има и гей парад. Като не ти харесва - не ходи. С масови безредици със сигурност няма да помогнеш на държавата и така не доказваш своето мнение, а пречиш на реда т.е. не правиш нищо смислено.
Окей, бъди против гейовете, бъди против парада - имаш право на това. Но нямаш право да ходиш да се правиш на Бог и да решаваш кой ще живее, кой ще празнува и кой ще се радва. Тъй че не се опитвай да изкараш вашето дело като някакво велико революционно противопоставяне, в стил Васил Левски.
Да, тези възвишените, дето седят и си пишат, някой ден ще имат властта наистина да направят промяна, а не да си играят на гоненица с полицаите и после да искат медал.
Тъй красиви, тъй наивни,
Ох, уотевър. Сам не знаеш какво пишеш.
Тъй красиви, тъй наивни,
Изменяш темата. Като се прескача от теза на теза, само проличава, че всъщност не може да се докаже нищоПървоначално написано от Rowdy
![]()
Както и да е ... такива кръгови спорове не ми се водят.
Лек ви ден![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Как няма да изменя темата като е промит от всякъде и бръщолеви едно и също...