.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мисля че ние няма как да ти помогнем, но все пак те се притесняват за теб....това не е причина да ги мразиш

ae i az sam na 14 i 22:00 e napalno normalno.. ! za6toto ako nqma6 .. 18 i 4engetata te vidqt sled 22:00 mogat da te globqt.. 500 leva.. nai malko !
    i ne sa strogi !!

Еми и мойте са така .... кво те грее ??? Аз им свикнах на мойте така че спок просто мислят за теб ти до 13 ли искаш ??! и да направиш някоя глупост !?!

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    лелее абе кфо сички толко мразите родителите ви?! ебаси аз съм на 15.. вечерния ми час е до към 10...те също са строги ама няам право да им се сърдя щото правят всичко възможно да ми осигурят нужното...и ще им бъда благодарна един ден затова така че...
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен
    О, боже. Да ти имам проблема!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    И аз мразя баща ми, спокс... Никога не сме се спогаждали, откакто брат ми почина, той започна да си изкарва целия яд върху мен... За това... Разбирам го, че му е много тежко, и аз самата трудно преживявам случилото се и не минава нито ден без да мисля за това, но аз не съм виновна и не заслужавам такова отношение... Но при нас нещата са много по-дълбоки, не са на основа на тийнейджърски истории... За сметка на това майка ми ми е като приятелка, с нея се разбираме и аз много я обичам и държа на нея... Та това, че ги мразиш е временно, ще отмине с времето, тва е просто пуберска история... Като по-голяма ти го казвам... Ще отмине... Всеки минава през такъв период...
    The reasons of love... <3

Re: S.O.S. ... Мразя ги!

Цитирай Първоначално написано от LoLLyPoP*
    Какво да правя...?!?...родителите ми са прекалено строги към мен.Как да живея така?Трябва да съм вкъщи в 10ч. не издържам...ПОМАГАЙТЕ!
    OH NOES

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аз нямам вечерен час просто се прибирам по нормално време.Едва на 14 си не се мисли за много голяма защото не е така.Аз съм на 15 пък още не се чувствам достатъчно голяма за да се прибирам след 12 вечерта.Мисли от тази гледна точка че мислят най-доброто за тебе!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си