- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- S.O.S. ... Мразя ги!
Мисля че ние няма как да ти помогнем, но все пак те се притесняват за теб....това не е причина да ги мразиш
ae i az sam na 14 i 22:00 e napalno normalno.. ! za6toto ako nqma6 .. 18 i 4engetata te vidqt sled 22:00 mogat da te globqt.. 500 leva.. nai malko !
i ne sa strogi !!
Еми и мойте са така .... кво те грее ??? Аз им свикнах на мойтетака че спок просто мислят за теб ти до 13 ли искаш ??! и да направиш някоя глупост !?!
лелее абе кфо сички толко мразите родителите ви?!ебаси аз съм на 15.. вечерния ми час е до към 10...те също са строги ама няам право да им се сърдя щото правят всичко възможно да ми осигурят нужното...и ще им бъда благодарна един ден затова така че...
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
О, боже. Да ти имам проблема!![]()
И аз мразя баща ми, спокс... Никога не сме се спогаждали, откакто брат ми почина, той започна да си изкарва целия яд върху мен... За това... Разбирам го, че му е много тежко, и аз самата трудно преживявам случилото се и не минава нито ден без да мисля за това, но аз не съм виновна и не заслужавам такова отношение... Но при нас нещата са много по-дълбоки, не са на основа на тийнейджърски истории... За сметка на това майка ми ми е като приятелка, с нея се разбираме и аз много я обичам и държа на нея... Та това, че ги мразиш е временно, ще отмине с времето, тва е просто пуберска история... Като по-голяма ти го казвам... Ще отмине... Всеки минава през такъв период...![]()
OH NOESПървоначално написано от LoLLyPoP*
Аз нямам вечерен час просто се прибирам по нормално време.Едва на 14 си не се мисли за много голяма защото не е така.Аз съм на 15 пък още не се чувствам достатъчно голяма за да се прибирам след 12 вечерта.Мисли от тази гледна точка че мислят най-доброто за тебе!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()