- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво можем да заместим лубриканта???
Любопитно ми е с какво може да се замести лубриканта защото не ми се хвърлят пари за такива неща а и знам 4е е по приятно когато има...принципно съм 4увала това за олиото което предполагам вси4ки знаем но са ми казвали 4е в него ималo някви съставки които не били полезни бла бла бла...а и 4есно казано ми зву4и мн гнусно и гадно...за това ако някой има опит предлагайте =]
xaxaxa колко забавно просто... =D>
+1
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
kupi si lubrikant-ne struva milioni,pone nqma da se pritesnqva6 ima li vredni sastavki ili ne![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
плюни там и ше се оправи
народа е казал че с плюнка и клечка сичко се оправя!
Като "не ти се дават пари", не прави секс.
Другите "неща", които биха заместили лубрикантите, повреждат презервативите и след като не са за тази цел, нямат същия ефект.
Слюнка
Научно доказано е, че човешката слюнка е най-добрата естествена смазка в света!
+1Първоначално написано от f(x)
мажеш си ръцете со свинска маз и натъркваш пичока яко след минута две си готова за подвизи и дълго мушнане
Ами след като не ти се дават пари, кажи на приятелят ти, той да купи.Първоначално написано от vetev
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
плюнка
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
хаха олио вика олиото е шега .. та вазелин .. дори и с плюнка става ако щешПървоначално написано от vetev
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ней от т'фа олио я е гнус , Вие за плюнки говорите...![]()
Като възбудиш момичето - с мъзга![]()
Ооо глупости не и се давали париМи не прави секс като не ти се дават пари ... ех... умни хора
Купете си Спортекс там има заедно с презервативите и пакетче лубрикант.
добре де ама не ми се карайте![]()
![]()
просто ми беше любопитно кой кво ше каже щото съм 4увала кви ли не неща...то не беше бебешко олио то не бяха глупости
=]
Слюнка. Първо, 4е е много по-приятно като усещане от вси4ките там лубриканти. Второ, 4е всякакви простотии от рода на бебешко олио, вазелин и не знам си какво, са ужасно неподходящи, ако го правите с гума. Лубрикантите, които се продават, са специални и са на водна основа, за да не преебават презервативите. Вси4ко друго, което можеш да измислиш като заместител, и което не е на водна основа, не става.
![]()
Робинята на Quench
Спортекс за мен са наи-гадните кондоми на света
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
дам...явно не си пробвал DUREX но съвсем забравих там какви са...Първоначално написано от dantro
аз полу4их мн гадна алерги4на реакция към тях
и се бях паникиосала доста защото съм 4увала за такива слу4аи в които мн жени са алерги4ни към латекс...но се оказа 4е не съм една от тях
![]()
нз защо но презервативите бяха мн гадни по4ти нямаше лубрикант по тях и миришеха ужасно... =[ да кажем да е нещо от срока на годност да но не беше проверихме...просто сменихме гуми4ките и сега си4ко е на 6
![]()
![]()
![]()
Една свирка предварително и един канлингус и както сте се оплюнчили...![]()