- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко кръв
dnes kat praihme sex s fr mi mi pote4e malko kruv a e rano za cikala mi nqkoi predpolojeniq ima li ot kvo moje da e
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
детствена ципа ако от скоро правите секс .. или ако ви е за първи път случва се
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Na men mi se e sluchvalo i pri redovno pravene na sex.
mi ne sum nit detstvena nit sum praila skoro za purvi put .. i neznam dali ima mqsto za pritesneniq
няма място за претеснение според мен ако се повтори отиди при генеколог
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
случват се и такива неща
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не се притеснявай, може би просто е бил по-груб![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Има място за притеснение и то голямо. Отивай на генеколог, образувал ти е раничка, която не се лекува без генеколожка намеса. Лошото при вагиналните ранички е , че при нелекуване могат да доведат до остра инфекция и в последствие - рак. Така че, без да се замисляш отиди да те види генеколог, защото ако изчакаш,ще е късно.
сори , умираш ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от GabiT{{}}
Протъркал те е. И на мен ми се е случвало. Ходих на лекар и тя ми каза веднъж на ден да се кисна в смрадлика и да не ползвам тампони като ми дойде. И поне 1 - 2 седмици почивка (в смисъл без секс) . Ние не издържахме две, но след 1вата седмица всичко си беше наред![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Наистина може да е раничка но шанса е мн малък. Аз имах проблем като твоя преди наколко месеца и си бях изкарала ангелите защото няколко пъти подред след секс имах леко кървене. Отидох на гинеколог и ми каза че е защото скоро ще ми идва. За по-сигурно посети лекар обаче защото все пак не можеш да си сигурна дали наистина не е нещо сериозно.
Razporil si zadnika na bebeto ve chovek!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
При мен също се беше получило така,само че аз от скоро правя секс.Когато отидох на гинеколог,тя каза че е съвсем малко разранено и е нормално.Аз не мисля че чак до рак ще се стигнеПървоначално написано от Spraymaster
![]()
Гинеколог....Др.Дарк Плеър
не ги разбирам ... ходи питай некои компетентен
![]()