- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НЗ какво заглавие да сложа на това !!!
pav si kato i se ebe i toi iska kakvo o6te 4aka apa i 6tom ne obi4a piqtelkata si o6te po lesnoПървоначално написано от Чичко_Полицай
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Първоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
pravi sa obache.. kat vi sa shiba i na 2mata ebete se... oshte po dobre che go poznavash ot mnogo vreme .. po dobre sn ego ot kolkoto s nqkoi nepoznat muhlio![]()
Значи... ти на колко си години ?
Колкото: 1. Според обстоятелствата
2. Може да се каже
А колкото до приятелството дори може да се сближите и да станете още по-добри фрс, а и да станте нещо повече от фрс![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
16 sam skoro 6i pravq 17Първоначално написано от fuck_brainpants
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
xhayxhaПървоначално написано от Чичко_Полицай
ti ot kade ima6 moq snimka
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Ти беше ми давала на времето ама може и да си ме излъгала нз ...Първоначално написано от ne_sam_malka
aaaaa sq pro4etox saob6teniqta setix seПървоначално написано от Чичко_Полицай
ne mu davai snimka
![]()
Тва твои снимки ли са?![]()
имала съм такъв пр...нищо лошо,но..просто не е същото след тва..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mda |-(Първоначално написано от Чичко_Полицай
Нормално е да иска да те изчука с такава визия..Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
ako e zaradi biziqta ... 6te 6e da mi go predloji noy po rano .. poznavame se ot noy malkiПървоначално написано от Чичко_Полицай
1Не знам
2Не
Don't worry, be happy!
Предлага ти на 15..ти на колко искаш да ти предложе на 8 ли?Първоначално написано от ne_sam_malka
mi ne na 8 mi moje bi predi da tragna s taq ovcaПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Може би го държи на сухо и му се ебе на момчето...Задоволи му нуждите пък ти.Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
do kolkoto sam 4uvala i ot dvamata xi4 ne sa na suxoПървоначално написано от Чичко_Полицай
ebat sa kat jivotni
![]()
Не го прави.1-во ще си развалте приятелството това е 99% сигурно(винаги оставям 1% за най-неочакваното)2-ро наистина може да тръгнат някакви слухове за теб.3-то не се знае дали наистина изка само да те изчука и да те мисли за "лека жена",или наистина да сте фр с привилегии.
ами в такъв случай замисли се защо не на теб а на "овцата" е предложил.....Първоначално написано от ne_sam_malka
Cruel Intentions
ex toq Chichko e mnogo losh policai....![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
1.da
2. da
napravih go i posle sujalqvah mnogo!!!
no exit
Ходи се шибай нема кво да му мислиш![]()
Какъв е проблема ?
Може приятелството да прерастне в любов
До вчера ме обичаше неска ме мразиш ..Първоначално написано от saltbaby
![]()
хаха дам в приателският секс няма нищо лошо трябва да хване някой тва да го обясни и на 1 приятелка ... ама както и да е![]()