biah s edno momche s koeto biah hodila polovin godina no skasahme i poslednia pat toi kato me vidia iskashe da praim sex no az otkazah ..... i toi me nasili da go napraim vkashti dokato biah sama i na drugia den maika mi i bashta mi razbraha che e idval .... ot niakfo momche koeto go e vidial da vliza v moia hod.... i taka stana che kazah na nashite che me e iznasilil zashtoto az naistina ne iskah togava i otidohme v policiata..... kazaha ni da otidem v sadebnata medicina.i me preglejdaha genekolozi .problema e che mi zakasniava veche 2 ri mesec a naskoro imah polov kontakt s malak incident ..no si napraih test i se okaza otricatelen ama go napraih prekaleno rano samo 9 dni sled akta i zatova ne viarvam na rezultata..ta iskam da pitam toia genekolog dali e proveril dali sam bremenna i za niakfi bolesti dali ne sam hvanala ot momcheto....ili samo me e gledala za naraniavane ot ''iznasilvaneto''? zashtoto mi vzimaha s pamuche ot vaginalnia sekret na niakfo staklo ..... i nz kakvo izobshto sa proveriavali zashtoto v lista koito napisaha pisheshe che ne e otkrita semenna technost vav vaginalnia sekret no vse pak ne moje da otkriat vatre spermatozoidi ot 22 dni (zashtoto predi tolkova vreme beshe ''incidenta'' v seksa) i sa kazali na maika mi che sam zdrava (moje bi che niamam bolest ) no nz dali chrez taia proba ot vaginalnia sekret se proveriava i dali sam bremenna shoto im kazah che vodia polov jivot otdavna ..... pomognete pls