.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Изтрихме потребител с 4160 мнения - вижте защо!

Потребител BamBiNo беше изтрит заедно с всичките му 4160 мнения и 319 теми. Принципно се въздържаме да трием много активни потребители които са направили 1-2 нарушения. BamBiNo обаче беше пуснал повече от 10 спам теми с едно и също заглавие, част от тях дори без текст. Вярно те бяха в кофата но подобно поведение не се и няма да се толерира в сайта ни. Много скоро в кофата ще бъде въведе частичен модераторски контрол защото просто флудене на форума не е дори и за кофата. Там беше място за кретении и ще остане такова а не място където някой просто да поства произволни букви, цифри, и изцяло безсмислени словосъчетания (да не говорим за псувните). Дори и кофите имат нужда от почистване и стерилизация.

Този потребител не е първия но няма да бъде и последния особено след въвеждането на новите по-строги правила. Те ще се по-адекватни и добри за нормалните потребители и просто ужасяващи за тези които приемат форума за боклуджийска кофа в която да изхвърлят и избият комплексите си.

ооо Бамби...

And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

_Becko_ го последва преди малко. Причината - пропагандиране на расова дискриминация, и приканване към насилие.

Re: Изтрихме потребител с 4160 мнения - вижте защо!

Цитирай Първоначално написано от alex
    Принципно се въздържаме да трием много активни потребители които са направили 1-2 нарушения. BamBiNo обаче беше пуснал повече от 10 спам теми с едно и също заглавие, част от тях дори без текст.
    nikoga nesam pravil takiva gluposti i me banaxte za mnogo po neseriozni ne6ta! tiq xilqdite naru6eni to4ki nesa vqrni! e imax s 1000 komentara po malko no tova za men nq zna4enie v toq slu4ei!

Мега фен
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1041243

alex, виж какво може да се направи срещу тоя "индивид".
    безброй теми в кофата + това и 20-тина теми в секс, с несериозно съдържание.
    Също така бях чел негова тема в кофата,където караше и останалите да влизат в другите раздели и да пускат безмислени теми, с цел ЗАВЛАДЯВАНЕ на форума.

Мега фен Аватара на machoka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181013
    Обърнете внимание и на тази тема. Държа да отбележа, че агресия, расизъм и всякакви обсъждания тип 'събираме се и му чипимЕ главичката на тоя' ; 'който има повече присъди е по-голям герой' НЯМА да съществуват във форум, възрастовия спектър на който е прекалено малък.
    Никой не ви отнема свободата да изразявате мнение, но когато то е такова го правете извън обществено свободните и видими от всички зони на форума, каквито са разделите.
    До голяма степен ролята на форума е И образователна, а ние не бихме искали да учим точно на това малчуганите, нали така

лелеее колко потребители са баннати..колко още ще има

Цитирай Първоначално написано от Ville Valo Lover
    лелеее колко потребители са баннати..колко още ще има
    minimum o6te 1

WOW taq tema e vajna

Направо не мога да повярвам ... Въпреки , че напоследък не се понасяхме , все пак беше част от Кофата ....
    Дано все пак се върне с нов акаунт ...

Супер фен Аватара на fake
    браво! време беше да се разчисти тая сган.
    а малоумната кофа изобщо трябва да се махне
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    браво! време беше да се разчисти тая сган.
    а малоумната кофа изобщо трябва да се махне
    pravilno kazano!

Поне да бяхте ме предупредили... никъде не пише забрана за писане на няколко теми с едно и също съдържане (като прост флууд) в кофата!!! Предупреждавайте поне като ще триете акаунти за глупости... Нито съм напсувал някой, нито съм писал расистки изказвания, ами за 10 теми с заглавие "smirk" в кофата и аре бан... направете правилата и тогава вече взимайте мерки. Не преди да сте измислили правилата за раздела да делнете на някой акаунта и после да кажете, че ще правите тепърва такова правило което да забранява флууда в кофата... дори 1 предупреждение не получих...

Хайде живи и здрави и друг път поне гледайте първо да напишете правилото, то да се види от потребителите и чак тогава след като е видяно ако някой го наруши да делвате/банвате акаунта му...

Град
    Варна морето!!!
    Цитирай Първоначално написано от SaD_KiD
    махнахте пича

Град
    Ин Дъ Клуб
    полека ш наводните форума е

Аз продължавам да си чакам отговора на въпроса защо не бях предупреден за изтриване на акаунта, в правилата на форума ясно си пише, че при нарушение се предупреждава задължително... или администраторите на форума не знаят правилата написани от тях ? И какво ви пречеха 10-те теми с едно и също съдържание в кофата ? След 1 ден щяха да са вече на 3-та страница и никой нямаше и да помни, че са били направени или заемат прекалено много място в интернет пространството ? Обидил ли съм някой със съответните теми ? Да не би 10-те теми в кофата да са свалили рейтинга на сайта/форума ви ? Та те там са хиляди теми в които потребителите ви псуват вас модераторите ви за някакви безсмислени 10 теми делвате акаунта без предупреждение...
    Лично аз ви уважавах като администратори/модератори, но вече ми паднахте в очите (не че ви пука на вас де, но да си го кажа...).
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от С_м_е_х_у_р_к_о
    ами за 10 теми с заглавие "smirk" в кофата и аре бан... направете правилата и тогава вече взимайте мерки.
    da si t1p i da nesi t1p kak 6ti xrumne da pravi6 10 temi s takoa zaglavie koeto po princip trqbva da e napisano na kirilica.. to v kofata seki se prai na interesen i t1p ama to tva ve4e naistina e ebasi prostiqta
    se 1 nqkoq da pusne 10 temi v seks 4e e bremena

Град
    Асеновград, България
    Вашето наистина е прекалено! Какво нахалство е това - съвсем съзнателно да се държиш като пълен идиот и кретен и после да държиш сметка на хората, които са те санкционирали. Някои потребители влизат само за да правят флууд и спам. Нямаме полза от подобни неща. Ясно ли ви е въобще каква е идеята на уеб сайта? Самото заглавие говори - TeenProblem. Тук се оказва помощ на тийнейджъри. Как мислите вие сте полезни с глупостите си? Единственото, с което допринасяте е запълването на базата данни. Сайтът би трябвало да е приятно място за всички. А само на отбрана група хора им е приятно да пишат и четат в кофата. На някой не му отърва, че простащината му няма да се толерира? Горе вдясно - хикса!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    ...
    Като сайта е за образователна цел защо го има въобще този раздел "Кофата" ? И вчера ми беше скучно и нямаше какво да правя и като изтрещях и ги направих 10-те теми, голяма работа... колко място в дейта базата са запълнили ? 1кб ? Поне да бяхте ме предупредили... от преди 1-2 часа някаква псува в кофата и какво ? заключиха темата и само я предупредиха, а мен за 10 теми без да обиждам и т.н. дел на акаунта...

Ба*ти дискриминацията... (с извинение)

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Асеновград, България
    С_м_е_х_у_р_к_о, не е ли по-добре всеки да си гледа себе си и това, което той си е надробил.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    С_м_е_х_у_р_к_о, не е ли по-добре всеки да си гледа себе си и това, което той си е надробил.
    Всъщност аз гледам себе си, но гледам да има равно поставеност между всички в форума. Не някой да псува и понеже е с женски ник само предупреждение, а аз дето направих 10 тъпи теми в кофата дето всеки прави каквото си иска и аре дел на акаунта ми... Не ми е за тъпия акаунт и за някакви си 4000 мнения, ами за това, че делвате/банвате и казвате, че тепърва ще слагате правилото... е ние от къде да знаем какво е правилото ? Или дай сега да не пиша защото може сега на администраторите да им хрумне да ме баннат защото си защитавам правата дадени ми от тях самите...

Мишинка
    BrainDamage

Потребителя беше предупреден от мен но само няколко минути по-късно бе изтрит защото не никои модератор или администратор няма да предупреждава за нещо което явно е грубо неуважение към целия форум. Ако вие убиете човек дали полицията ще ви предупреди преди да ви арестува и ще ви даде шанс ако не убивате повече да ви остави. Съмнявам се.

Въпроса е в случая не е да спираме достъпа на тези хора до сайта. Изтрихме тези профили защото грубо погазваха правилата на сайта и подобно на мутрите в държавата си мислиха че всичко може да мине безнаказано което се оказа не толкова вярно. Всеки един от тези потребители има шанс да продължи на чисто - нещо което е изключително важно. И ние ще подкрепим и насърчим ВСЕКИ който се опита да го направи. Не малко потребители от спамери дори са станали един от най-яките и уважавани потребители след подобни ексцесии. Вярвам че с някой от днес изтритите и санкционирани ще се случи същото!

п.с.xaxa - ти също си предложен за изтриване и си предупреждаван няколко пъти от няколко човека

Цитирай Първоначално написано от alex
    п.с.xaxa - ти също си предложен за изтриване и си предупреждаван няколко пъти от няколко човека
    ni6to novo pod sl1nceto.. mislq 4e v toq forum kato pi6a komentari i se zabivam prosto pod kojata na vsi4ki moderatori i vse pak da nemi slojat nakraq pak xilqdite to4ki ot pravelnika za6toto s1m si napravil truda i gi spazvam vsi4ki!

Алекс да те попитам кой съм нагрубил в форума "убил" ? В друг раздел не съм писал глупости освен в кофата! Преди време бях писал малко в раздел "Игри" но си спазвах правилата. В кофата какви правила на форума сън нарушил ? Че съм написал 10 теми в рамките на няколко минути с еднакво заглавие ? Кой съм наранил по този начин ?
    Не знам предупредил ли си ме изобщо но по това време по което ми е изтрит акаунта аз спах. Явно не съм видял предупреждението ти, или трябва да съм го сънувал ?

Тук се публикуват всички кретении, които ви дойдат на акъла. Без цензура, без модераторски контрол над съдържанието...
    Поне махнете написаното под раздел "Кофата" за да се знае, че вече има модераторски контрол и не трябва да се пишат по няколко безмислени теми...
    Защо ме изкарвате, че съм обидил някой като не съм ? А други псуват кат съдрани и само го предупреждавате...

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Крайно време беше!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си