- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Изтрихме потребител с 4160 мнения - вижте защо!
Евала,Алекс ! Евала екип !
Банвайта и трийте напоразия ! Сега като баннахте и и/или изтрихте няколко акаунта,контрола се затяга...Няколко спамера по-малко - по-добре ! Който неспазва правилата - бан-чето и готово...точно това трябваше да направите ! Браво !
А за Бамбино: Един спамер по-малко,голяма работа..![]()
Не е по-малко, защото аз съм си тук... а и да съм ти пречил на тебе лично нещо, та се заяждаш ? За първи път те виждам в форума и се заяждаш...Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Бумбано ли си къф си...ако се уважаваш поне малко спри да ревеш.Нали имаш нов рег ко ти пука?Отивай си в Кофата и се забавлявай с фен клуба ти ..![]()
кирилицата враг ли ти е садналПървоначално написано от xaxa
найстина и според мен трябва да има някакъв модераторски контрол в "кофата"дано стане и по скоро .Но не чак толкова ,че да се трият акаунти поради дребни нарушения .И според мен бамбино прекали но 1 предупреждение или триене на темите би било по добро решение ;>
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
kato nqmam na PC kfo da pravq? da se samoubiq ?Първоначално написано от sLaY...
xaxa tova mi go pisa 1 ruskinq :Pоу ....сладурчи я немогу перевсти ...я плохо понимаю болгарски...)
Кой се заяжда ? Вместо сега да си траеш и да не ревеш и да опъваш кирливи ризи във форума, поне си трай за известно време докато те забравят,и тогава пак пиши ! И пак се радвай,че и Алекс и екипа на сайта са печени и не са те баннали по IP !![]()
![]()
![]()
Хора,не осъзнавата колко са добри админите и модерите,а на всичкото отгоре като раздадат малко справедливост веднага се разписквате...(нищо лично !)
Знам, че са пичове админите и модераторите, но едни псуват кат скъсани и си живуркат в форума други за няколко теми и аре дел на акаунта... не ми е за акаунта, просто искам като ще има контрол, то той да е за всички...![]()
Мишинка
BrainDamage
xexe dai linkove k1m tiq deto psuvatПървоначално написано от С_м_е_х_у_р_к_о
![]()
има раздел в който могат да ти обяснят как да си дръпнеш от къде и как да я ползвашПървоначално написано от xaxa
маняк виж ся не е единствен имаше поне 5-6 човека с безброй акаунти и никой не направи нищо ,писаха до админа ,модераторите не правеха нищо , и това което бамбино направи е нищо в сравнение с повечето нз това дали е някакъв опит да се сплашат др потребители , или по добре да има поне 1 мод който да гледа за олигофренските безбройни акаунти или да не си го искарват от време на време на някой потребител. Не съм доволен от работата на модераторите , дори и в другите раздели "секс" ."любов"и тн има безброй теми ебавки и безсмислени теми ,а модовете не са малко воабще и пак не си вършат работата !Кой се заяжда ? Вместо сега да си траеш и да не ревеш и да опъваш кирливи ризи във форума, поне си трай за известно време докато те забравят,и тогава пак пиши ! И пак се радвай,че и Алекс и екипа на сайта са печени и не са те баннали по IP ! Confused Confused Confused
Хора,не осъзнавата колко са добри админите и модерите,а на всичкото отгоре като раздадат малко справедливост веднага се разписквате...(нищо лично !)
xaaxxaxa misli6 4e s1m nek1d1ren da dr1pna 1 programa ot intenet i 4e neznam kak da q polzvam li?Първоначално написано от sLaY...
eto kakvo kato zabranqt pisaneto na komentari na latinica pove4e nqma da vidi6 tak1v moi komentar!
твой си е избора , няма откъде да знам дали можеш или не , просто е по-добре да се пише на кирлица според менПървоначално написано от xaxa
![]()
Еми няма по цял ден модераторите и админите да седят и да ни четат глупостите,я ! Днеска един спамер,утре друг...да видите как ще се прочисти форума само !![]()
![]()
![]()
каква им е работата ?Първоначално написано от Sixxkiller
Сигурно имат и друга работа след като от модерирането пари не печелят ...Първоначално написано от sLaY...
ми като не си вършат работата като модове , закво са стнали , има точно 4-5 макс мода който си вършат работатаПървоначално написано от Чичко_Полицай
moga da ti dam primer za pove4e.. nikoi v toq ekip nqma da e bunak i da sa go nazna4ili.. a tova 4e banaxa tvoi "priqtel" ot foruma tova li te nakara sega da po4ne6 da lae6 po tiq temi? ina4e hi4 vi nqma.. gledam po nagore po temata mnenie samo s emotikoni i tova ako ne e 4ovek ot KoFaTa ... trqbva da se banva po 4esto . ni6to 4e i men mai 6a me banatПървоначално написано от sLaY...
![]()
не ми е пирятел .. прав си към 50 процента от мненията на кофаджийте са емотикони,затова искам да има някакъв мод контрол и там ,дразнещо е .Първоначално написано от xaxa
искам да кажа просто ,че бамбино не е направил нищо на фона на другите спамъри
Нямам намерение да гледам всяка тема на идиоти дето пишат простотии... ето ти една примерна от снощи... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181170 80-90% от хората писали в темата трябва да бъдат баннати за цинизми, но някой от тях да е баннат ?Първоначално написано от xaxa
Има още 2-3 теми на първите 2 страници дето са много подобни на тази... потърси ги сам. Тоя Демократа (Скорпиас) има поне 6-7 акаунта...
И не е единствения...
За последните 24 часа са направени поне 4 акаунта симулиращи 12-14 годишни лапета дето мислят само за... и пишат и псуват в Кофата...
![]()
Сега ми кажи, че това което съм направил аз е нещо повече от това което ти изброих по-горе...![]()
![]()
Мишинка
BrainDamage
С_м_е_х_у_р_к_о prav si i tino moeto mnenie ne e koi znae kolko
![]()
То и моето не е нищо. Знам, че няма да ми бъде върнат акаунта, но поне да гледат друг път кой заслужава и кой не...Първоначално написано от xaxa
Не, че аз не го заслужих де...![]()
Мишинка
BrainDamage
А не мислиш ли, че бана ти подейства добре?Първоначално написано от С_м_е_х_у_р_к_о
Постовете ти са с пъти по-смислени и вече не пишеш само емотиконки както преди.Също виждам, че искаш да помогнеш(дали от злоба или от уважение) на форума, като показваш някой явни волности.Нима наистина предпочиташ стария бамбино?И нима мислиш, че админите не са имали основание да ти изтрият ацц-то?
Забележи, че в посата си съм написал, че съм си го заслужил...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Просто се ядосвам, че едни се делват за тъпи теми, а други където се псуват като чобани и никой не им обръща внимание... Както и някои дето си правят по 10 акаунта и си пишат сами карайки се... става въпрос за скорпиас и акаунтите му (Демократа, Мохамед, СССР или нещо такова беше и др.)
![]()
Мишинка
BrainDamage
И защо стана така?Защото няма модераторски контрол.Ти беше първата стъпка от изкореняването на проблема.Доста често тя е и най-болезнената.Както видя и други кофаджии те последваха.Дори мисля, че имаше и по-несправедливо баннати и от теб.Лапетата които спамеха САМО в една тема, също си поеха наказанието.Темата беше изтрита така или иначе, но те изгърмяха.Мисълта ми беше, че когато човек е готов на крайности, всява респект в останалите.Ако не ми вярваш, погледни темите от преди 1 2 дена в "кофата" и виж колко наплашени има, че ще има частичен модераторски контрол.Първоначално написано от С_м_е_х_у_р_к_о
Да но за другите пише, че са баннати заради расизъм и т.н. а втория списък в бан листата са нарушили 4 точки от правилата на форума...
Явно наистина аз бях първия и ще има много други... просто аз бях мишената за да респектират останалите, макар и да не се получи почти нищо, защото в момента кофата е по-зле от преди два дена...![]()
Мишинка
BrainDamage