- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност от вътрешно наранявяне?
Здравейте!
Аз съм момИче на 16 от скоро правя секс с мъж,които е доста надарен и в обиколка и на дължина....единственото от което се опасявям е има ли някаква опасност да нарани нещо вътре в мен?
Моля без забележки относно възрастта и избора ми на мъж...аз така съм си преценила,просто искам да отговорите компетентно
на въпроса ми!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Целия ли ти го вкарва?Чувстваш ли някаква болка?
Ами първоначално ме боли защото му е мн дебел...
И като ми го вкарва целия ми опира в матката ..... и като натисне - боли
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Защо не го правите със по-забавено темпо и без да го пъха целия?
Мисля, че при тази ситуация има възможност да стане някакво разкъсване.Помоли го да не ти го вкарва толкова надълбоко за да си нямате неприятности.
Ами не съм сигурна дали може да ти причини наранявания - според мен едва ли , това което изпитваш е просто дискомфорт заради размера ии вероятно протъркването ... Ако не ти е приятно можеш да му кажеш да не го вкарва целия защото те боли. И ако използвате лурикант ще влиза по лесно и може да намалее болката знам ли![]()
Защото и двамата обичаме дивия , бърз секс (Не като времетраене)
Първоначално написано от CrazyBear
Тои е дебел !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Na men priatelq mi, ako mi go vkara celia, i to "divo i byrzo" shte poludeq ot bolka. Prosto mu kaji, che ne iskash da go vkarva celia, debelinata nqma da ima problem po vreme na sexa.
Хахаха как не в обиколка надървен пениса му е 15-16см, средният размер за обиколка е 13-14см!![]()
Добре де ама ти хем искаш да го правите бързо и диво , хем да не те боли като ти го вкарва целия - ееее ами не може такаИли по внимателно и забавете темпото , или си намери някой с по малък размер , и не се оплаквай , знам ли и аз
![]()
Ах не се оплаквам....просто се чудя имя ли опасност от вътрешно нараняване?И нямя шанс да го сменя с друг....мн време го чаках да се навие...сега сам щастлива че го имам - дори само сексуално- което ме устройва перфектно!
ИмаКато искаш толкова див секс си намери някой с по малък атрибут
![]()
ми нз една приятелка имаше някакво вътрешно разкъсване след като го беше правила с доста "надарен",но мисля че имаше някакфи симптоми-кървене,някакви такива.Отиде на гинеколог и се оправи.Кажи на партнйора ти да е по-внимателен...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Пак казвам няма шанс да го сменя с друг.... може да съм и с други - НО НЕ И БЕЗ НЕГО!Не мога да се лиша от неговите ласки...
![]()
Ммм кажи му да не го муши до матката чак и че не те боли![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
нормално е че те боли и аз имам подобни проблеми - немога да го вкарвам целия в определени пози, че момичета ги боли мн.
Обаче вземете за си смените позата просто, а за дебелината му, сега ако правиш секс с момче който има по-тънък - той няма да се кефи толкова мн, нито пък ти.. но какво да се прави.
ТА, наранявания - няма обаче може да те пообърне нещо вътре да ти кажа - тъй че ако те боли после - веднага на лекар.. а ако не - живей си спокойно.
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Виж сега, принципно би могло да има някакъв проблем, така 4е го правете по-бавно и нежно или го помоли да не ти го вкарва целия.
На мен нещо подобно ми се е слу4вало, но с времето се нагодихме един към друг и престана да ме боли, дори и да го правим грубо. Сега няма никакъв проблем. Предполагам и с вас ще стане същото
![]()
![]()
Робинята на Quench
хах ами то не може хем кура до края хем душата в рая хаха ... като искаш целия ще тарпиш![]()
razbira se 4e moje.sus moqta priqtelka kogato go napravihme purviq put i nqkolko puti sled tova kaza 4e use6ta parene vutre i si pomislihme 4e moje da sum q naranil ne6to oba4e ne be6e taka.i vse pak moje da se polu4i naranqvane ili po skoro razranqvane no vie budete vnimatelni i nqma da imate problemi![]()
ot vsi4kite ti komentari vzeti zaedno razbiram 4e ti si edna malka ligava k*r*a![]()
![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...