.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Има ли опасност от вътрешно наранявяне?

Здравейте!
    Аз съм момИче на 16 от скоро правя секс с мъж,които е доста надарен и в обиколка и на дължина....единственото от което се опасявям е има ли някаква опасност да нарани нещо вътре в мен?
    Моля без забележки относно възрастта и избора ми на мъж...аз така съм си преценила,просто искам да отговорите компетентно
    на въпроса ми!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен
    Целия ли ти го вкарва?Чувстваш ли някаква болка?

Ами първоначално ме боли защото му е мн дебел...
    И като ми го вкарва целия ми опира в матката ..... и като натисне - боли
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Защо не го правите със по-забавено темпо и без да го пъха целия?

Мега фен
    Мисля, че при тази ситуация има възможност да стане някакво разкъсване.Помоли го да не ти го вкарва толкова надълбоко за да си нямате неприятности.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами не съм сигурна дали може да ти причини наранявания - според мен едва ли , това което изпитваш е просто дискомфорт заради размера ии вероятно протъркването ... Ако не ти е приятно можеш да му кажеш да не го вкарва целия защото те боли. И ако използвате лурикант ще влиза по лесно и може да намалее болката знам ли

Защото и двамата обичаме дивия , бърз секс (Не като времетраене)

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Ами първоначално ме боли защото му е мн дебел...
    И като ми го вкарва целия ми опира в матката ..... и като натисне - боли

Тои е дебел !
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men priatelq mi, ako mi go vkara celia, i to "divo i byrzo" shte poludeq ot bolka. Prosto mu kaji, che ne iskash da go vkarva celia, debelinata nqma da ima problem po vreme na sexa.

Хахаха как не в обиколка надървен пениса му е 15-16см, средният размер за обиколка е 13-14см!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Добре де ама ти хем искаш да го правите бързо и диво , хем да не те боли като ти го вкарва целия - ееее ами не може така Или по внимателно и забавете темпото , или си намери някой с по малък размер , и не се оплаквай , знам ли и аз

Ах не се оплаквам....просто се чудя имя ли опасност от вътрешно нараняване?И нямя шанс да го сменя с друг....мн време го чаках да се навие...сега сам щастлива че го имам - дори само сексуално- което ме устройва перфектно!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Има Като искаш толкова див секс си намери някой с по малък атрибут

ми нз една приятелка имаше някакво вътрешно разкъсване след като го беше правила с доста "надарен",но мисля че имаше някакфи симптоми-кървене,някакви такива.Отиде на гинеколог и се оправи.Кажи на партнйора ти да е по-внимателен...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Пак казвам няма шанс да го сменя с друг.... може да съм и с други - НО НЕ И БЕЗ НЕГО! Не мога да се лиша от неговите ласки...

Голям фен Аватара на dantro
    Ммм кажи му да не го муши до матката чак и че не те боли
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

нормално е че те боли и аз имам подобни проблеми - немога да го вкарвам целия в определени пози, че момичета ги боли мн.
    Обаче вземете за си смените позата просто, а за дебелината му, сега ако правиш секс с момче който има по-тънък - той няма да се кефи толкова мн, нито пък ти.. но какво да се прави.
    ТА, наранявания - няма обаче може да те пообърне нещо вътре да ти кажа - тъй че ако те боли после - веднага на лекар.. а ако не - живей си спокойно.
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    SF
    Виж сега, принципно би могло да има някакъв проблем, така 4е го правете по-бавно и нежно или го помоли да не ти го вкарва целия.
    На мен нещо подобно ми се е слу4вало, но с времето се нагодихме един към друг и престана да ме боли, дори и да го правим грубо. Сега няма никакъв проблем. Предполагам и с вас ще стане същото

Робинята на Quench

хах ами то не може хем кура до края хем душата в рая хаха ... като искаш целия ще тарпиш

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    razbira se 4e moje.sus moqta priqtelka kogato go napravihme purviq put i nqkolko puti sled tova kaza 4e use6ta parene vutre i si pomislihme 4e moje da sum q naranil ne6to oba4e ne be6e taka.i vse pak moje da se polu4i naranqvane ili po skoro razranqvane no vie budete vnimatelni i nqma da imate problemi

ot vsi4kite ti komentari vzeti zaedno razbiram 4e ti si edna malka ligava k*r*a
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си