.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Свършвам много бързо

Problemyt e tam che kogato zapochna da pravq sex s nqkoe momiche i sled 30-40 sekundi useshtam kak shte svyrsha ...nz vyobshte zashto e taka,predi 1-2 godini vuobnshte nqmah takiva problemi,mojeh da si pravq napulno normalno produljitelen sex,sega neznam zashto e taka...Ima li nqkoi nqkakva predstava na kakvo moje da se dylji tova i kakvo moga da predpriema..

p.s.Znam che nqkoi shte kaje da polzvam sprey za zadurjane na eakulaciqta,no ne vyrvi abs vseki put kogato pravq sex da polzvam takova neshto...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Предполагам е на психическа основа...Настрой се подходящо, купи си най-дебелия презерватив.

nz ama mi e mnogo sduhano i podtisnato ot tova,vse pak ne moga da vodq normalen polov jivot taka...a i chestno kazano se symnqvam da e na psihicheska osnova...vsmisyl ne se pritesnqvam predi sex..

Мега фен
    Любимата ми фраза:
    Абстрахирай се от голото женско тяло пред теб.
    Просто си мисли за нещо друго.За чудовища,коли,баба си,всичко което ти дойде на ума.а
    Също така може да си направиш една чикия преди секса.

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Доста добра идея.Не се сетих. +1

I posle da se oplakvam tuka che ne mi bil stanal,nali?

xaxa da si mislq za chudovishta i babi ... rabotat e tam che ne e na psihicheska osnova ami na fizicheska....zashtoto i kogato masturbiram pak se poluchava neshto takova...samo che za malko po dulgo vreme,no pak si e sushtoto...

Абе как няма да ти стане.По-добре ли е докато го вкараш да трябва да си ходиш...

Мега фен
    Вместо да се смееш на съветите ни, вземи пробвай и се наслаждавай на резултата.

em brat az sym veche dyrt,pochti na 20 god s1m,a ti si oshte mladok i ti stava ot raz

Мега фен
    На 19 съм, така че си ми почти набор.

нз аз ако си преставя баба ми няма да свърша никога хзхаха

Или тъщата (мака,че ти е рано май )

" SVYRSHVAM MNOGO BYRZO!!! "

сори , живота е гаден ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Da gaden e...osobeno kato vijdam kolko grozen si se rodil...Kato ne mojesh da dadesh smisleno mnenie po-dobre si mylchi...to e qsno che v toq forum e pulno s maloumni hora ama....

ако секс игричката е продължила ...повече от колкото трябва ..може и от нея да е :P да си се възбудил много и още при първите прониквания да свършиш
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Любимата ми фраза:
    Абстрахирай се от голото женско тяло пред теб.
    Просто си мисли за нещо друго.За чудовища,коли,баба си,всичко което ти дойде на ума.а
    GG баби вика
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Със здраве да си го носиш.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    най-доброто решение е като усетиш че почваш да свършваш започни да мислиш за съвсем различни нещя , които не са свързани със секса и с партнйорката ти
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

от някви др форуми бях чел , че.. тия презервативи . Дурекс Перформа помагали . може и ти да пробваш да видим
    no such movies

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си