.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За Nivea новия дезодорант

Става въпрос за онзи лилавия
    против изпотяване и който ако го ползваш се бръснеш по-рядко някой има ли го и доволен ли е, днес минах покрай един магазин и ми направи впечатление че доста хора си взимат, а момиче го препоръчваше на своя приятелка, бил мн хубав вярно ли е? май е към 6 лв. струва ли си да си го взема

Град
    Велико Търново
    Нивеа е хубава марка,а и мисля че този дезодорант е хубав.Купувай го

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    за double efekt става дума май?? аз го пробвах-много е добър,както вси4ко на нивеЯ!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

е и да няма ефект поне ще мирише хубаво предполагам ,не съм го ползвала този,но имам едим др с екстракт от перли,който може да се ползва след депилация и мн си го харесвам,защото е дълготраен

Аз мисля да си го взема

И аз, на нивея продуктите са хубави, имала съм и имам кремове, шампоани и балсами, само не съм доволна от един лосион за тяло Summer Beauty уж за лек тен, след като се мацах цялата станах на жълти петна и като се изкъпах нямаше и след от него Но ще видим

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: За Nivea новия дезодорант

Цитирай Първоначално написано от Divna
    против изпотяване и който ако го ползваш се бръснеш по-рядко някой има ли го и доволен ли е, днес минах покрай един магазин и ми направи впечатление че доста хора си взимат, а момиче го препоръчваше на своя приятелка, бил мн хубав вярно ли е? май е към 6 лв. струва ли си да си го взема
    ами то не е ли рол-он?майка ми ми се похвали че си го е взела и е доволна.ама май наистина каза че е рол-он

Голям фен

Re: За Nivea новия дезодорант

Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Цитирай Първоначално написано от Divna
    ами то не е ли рол-он?майка ми ми се похвали че си го е взела и е доволна.ама май наистина каза че е рол-он
    има и рол-он,има и стик,също и дезодорант от серията Double Effect .
    По темата имам стика и дезодоранта и съм много доволна,а и ухаят прекрасно! Няма да сбъркаш ако си ги вземеш.Незнам внушавам ли си или не,но забелязвам,че косъмчетата там наистина растат малко по-бавно от обикновено.

ъ за космите няма ефект ама поне кат се пръскам с него не се изптявам
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    дезодорант с краставица. опази боже
    иначе ползвам сега нивеа пърл нещо-си. и много ме кефи.
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си