- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко си направихте 1-вият път ?
Ми аз първия път си го направихна 14 и не съжалявам,почувствах се готова и сама го поисках.... вече две години съм с момчето ,което ме отвори...
na 13
16![]()
Girlicious и при мен е така, само че с приятеля ми сме от 1 година и 7 месеца заедно![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
след време ще ме е страх да си давам детето на детска градина, за да не го изнасили някое момченце там
![]()
Спомням си малко преди да се регна във форума, бях разглеждала темите от раздел секс, и тогава имаше същата тема и повечето отговори бяха 15-16години, сега вече са 13-14, догодина очаквам 11-12![]()
Бол курви. Тея където са направили сефтето на 13-4г, до 20г. червата ще им изпаднат през путките.
15.![]()
на 14
Първоначално написано от i hate you but i love you
ем и аз така... [така се очертават скоро да не съм] ще направя 16 към края на годината ;] ] намерих си "човека " :P
nqmah petnaise o6te t.e. mai mesec 2008
Na 16![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
още сам дечкуу:P
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
На 3 водки и 2 бири.... след това бях доста претеснен да не стана баща на млади години..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13-14
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..