- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко от вас не ви е подействало?
Та въпросът ми е: имали сред вас жена, на която да не и е подействало ескапелето?
За жалост има![]()
Може и да не подейства на някой тип организъм.
na men podeistva..makar 4e ne bqh sig dali sam bremenna
уф не ми се е налагало да го ползвам,ама не пожелавам на никой да му се налага...![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
ami naistina si e gadno... ima tolkova gadni strani4ki efekti 4e...![]()
Pila sym Escapele i ne zabremenqh, sledovatelno mi e podeistvalo. I nqmah nikakvi stranichni efekti ot nego.
за жалост съм чувала, че има жени, които са забременяли дори и след употребата на ескапелето...
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
a postinora 6to go sprqha?
+1, но има много случаи когато не деиства.Първоначално написано от MrS.bEpS
А..не са спряме постинора..да де спряха го, но ескапелето било същото, но с по-малко странични ефекти.
A.D.I.D.A.S.
Ескапелето не ми се е налагало да го взимам, но съм пила Постинор и не съм имала проблеми. 4естно казано, не съм 4увала за хора около мен, на които да не им е подействало.
![]()
Робинята на Quench
Не, не значи това. Само един Господ може да ти каже, щяла ли си или не, да забременееш. Никой, пил Ескапеле, не може да каже "да, подейства ми", защото просто няма как да знае.Първоначално написано от Nadelina
Придържайте се към темата все пак, пита се някоя от вас, а не "чувал съм", "някой каза, че имало", и т.н.
Escapele ima tochno tazi cel, umyrtvqva qicekletkite, koito sa dostignali do matkata, spira pytq na tezi, koito sa trygnali natam, ne pozvolqva da bydat oplodeni. I istinata e, che az smqtam, che ako ne e podeistvalo hapcheto, tova e zashtoto e izpito sled poveche vreme. Zashtoto veroqtnostta da zabremeesh se uvelichava sled vreme, nezabavnoto izpivane ti garantira NEzabremenqvane.Първоначално написано от f(x)
Escapele ima tochno tazi cel, umyrtvqva qicekletkite, koito sa dostignali do matkata, spira pytq na tezi, koito sa trygnali natam, ne pozvolqva da bydat oplodeni. I istinata e, che az smqtam, che ako ne e podeistvalo hapcheto, tova e zashtoto e izpito sled poveche vreme. Zashtoto veroqtnostta da zabremeesh se uvelichava sled vreme, nezabavnoto izpivane ti garantira NEzabremenqvane, za tova pishe 87% (mai tolkova pisheshe, ne pomnq veche tochno).Първоначално написано от f(x)
Какво значи да не е подействало? Веднъж съм пила и не съм подула корема.Най-странното обаче ми беше, че не настъпиха никакви 'аномалии' в организма ми, както си мислех. Докато при повечето ми приятелки проявяваха поне 1-2симптома... а на мен на всичкото отгоре ми дойде на точната дата, при все че добре бях сменила и климата, и всичкото.
![]()
Но имах една приятелка, която беше пила Постинор...иии стана-каквото-не-трябваше..но се получи така, защото тогава пиеше й успокоителни.. и то затова не подействало. Най-малкото го пишеше на листовката, но уви! Кой да чете внимателно...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз веднъж съм пила и не ми подействаникога повече
![]()
Kakvo stana sled kato ne podeistva? Imash dete?Първоначално написано от Mishie_92
Само веднъж съм го пила и горещо се надявам никога да не го повторя ..
Иначе ДА - подейства ми.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
da be dete li ima6?!..Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
..нямам дете..един месец след като го пих пак не ми дойде,отидох на гинеколог и ми каза,че съм бременна..аборта беше ужасно тежък и каза че ако не съм пила ескапел е щяло да мине много по-гладко..иначе слава богу,нямам дете
![]()