- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Относно българския химн.
ей какъв мир бе изроди ако искате мир ще ви залее емигрантската вълна и децата ви ще се чувстват като в зоологическа градина бе малоумни ли сте време е за RAHOWA
Ами хвани воювай щом си толкова войнствен бе пичПървоначално написано от totenkopf
.
veche ne sme voenna sila zatova e ostarql
Вече сме... нищо не сме.Робска сила.Да бачкаме за мизерни заплати на чужденците, та да може едва да ни стигат парите за храна.
Ха...
НИЕ!Такава велика държава!С такова минало!
Сега-нищо.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Така е, но до голяма степен сами сме си виновни затова да сме нищо в момента и да сме робска сила. Щом можем само да търпим щом ни мачкат, кой ни е виновен, никой според мен, сами се си виновни...Първоначално написано от mitternacht
И все пак мисля, че нещата лека полека ще започнат да се оправят, няма начин.
Края на мъките скоро ще започне да се вижда, не може вечно да продължава. А и вече никои няма сили да търпи това робско бреме, тази ангария, защото да работиш по цял ден за заплата 200-300 лева си е малко като ангария. Хората толкова пари ги изкарват за половин работен ден, а ние за цял месец, как можем да продължаваме да търпим само това не ми е ясно. Защото сега му е времето да се вдигнем повечето българи, ако не всичките, но уви. Само в няколко бранша в последно време има ефективни стачки и протести, но така нищо не става. 200-300 човека сами нищо не могат да променят, трябват поне 200-300 000, ама уви. Макарче и това не са много, но все пак са доста повече.
и 2000-3000 на подходящото място и в подходящото време стигат.
Една идея не може да бъде унищожена!