- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гей-парада-размисли и страсти по повод предавенето Сблъсък
За мен тоя гей парад беше пълна безмислица и много се издразних на тапите ушеви,че спряха всички които бяха против товаа!!! гейове тва за мен са клоуни!!!аидеее лека им пръст на всички гейове!!!
Имам родина, имам народ, имам и вяра, имам живот, имам надежда, имам съдба, имам куража за тая борба! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Яд те е че ви спряха,или че ви биха.Първоначално написано от white_power_
![]()
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Direktna Akcija - ubi pedera!.mp3 pozdrav za mrusnite pedali
Хайде без тези номера - държавата не осигорява работа.Работа има за всички,друг е въпросът,че тези,които все се оплакват,че няма работа,не са си мръднали гъза от тях и живеят от парите на данъкоплатците.
Вярно,има и такива,които наистина не могат да си намерят,но това са 0.05% от безработните!
А за хората с различна ориентация не съм против,но не и голямото изявяване на нея и феминизираните(отвращавам се)!!!
А този парад нямаше да стане ако българското общество беше нормално-то е ненормално!
Не разбирам защо продължаваме да им обръщаме излишно внимание на тези. Верно, те ни се натрапиха много нагло и противно с този парад, ама ние един месец и нещо по-късно продължаваме да ги коментираме и да им обръщаме излишно внимание, което те определено не заслужават. И по този начин да ги правим по-значими, отколкото са. И те точно това искат, да им обръщаме голямо внимание, а не трябва да го правим поне в случаите, когато няма подобни техни акции.