- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слънчеви очила - Бургас :D
Кажете ми къде да си намеря в Бургас такива очила:
Ако може, адреса на магазините да ми дадете (и имена може).![]()
И някакви приблизителни цени.![]()
![]()
Тенкс.
Бях гледала такива подобни до стария бургаски свободен, там принципно продават доста. Ама беше отдавна и не знам дали още ги има.
^ Мерси.
Ясно откъде са твоите на снимката тогава.Първоначално написано от Kuklichka89
![]()
Само така, Лили!Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
Разбирам да живееш в някво малко село да питаш..ами ти в Бургас!Баси, не мой в цял Бургас да го няма тоз смях..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
vij na mlados az si zeh moite ot Prestija pak sa beli golemi qkiii![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Ми в Престижа има такива подобни на цена 10-15-20лв. Също така и в подлеза до Младос,сигурно и в центъра е има,обикновено в тия тийнейджърските магазини е бъкано с такива. На Тайли Вейл видях подобни,няма начин в Триата да няма и така...Абе в всеки биташки магазин можеш да намериш такива.![]()
Ако в Бургас има магазин на "Оптикласа " там ще намериш абсолютно същите .
Ако не си видял/-а, има тооолкова теми за София (не само за очила). c/=Първоначално написано от ju**
Мерси за предложенията.Може да заключите темата. ;
в подлеза на младост има доста акива модели
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
[quote="Emo Doll"]Абе ей тъпо същество няма ли да спреш да се заяждаш бе?Първоначално написано от LovePoisoned
Първоначално написано от comics
[quote="ThE OnE MoRe InSaNe"]На мен ли говориш?Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Мии аз си търсих такива,но в Бургас няма такова животно.Ако имаш възможност отиди до Созопол там ги има в най-различни цветове и форми,моите си ги взех от там.![]()
Just haters make me famous! εĭз