- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесва ли ви новата ми шапка?
Интересуваше ме до момента, в който пуснах темата.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Истината е, че е рядко заядлива натура тва момиче.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
What you give is what you get!
Ммм, аз не виждам особено голям смисъл във въпроса ти. Ти си имаш тази шапка, теб си те радва, заебаваш просто какво си мислят околните. За какво се дървиш на останалите, не трябва да ти пука.
Иначе шапката не е лоша.![]()
..
Първоначално написано от indecent
![]()
^ това ми хареса
![]()
![]()
На мене лично не ми харесва .. Ама щом тебе те кефи какво те грее мнението на другите![]()
се ми е тая ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мила, виж какво, ако не си забелязала, не аз първа започнах да я обиждам в тази тема...Първоначално написано от simonchety
Тя пусна хапливо мнение от рода на "Пу, каква си тъпа...", аз и отговорих...
Плюс това, това момиче ми е направило впчетление, че пуска хапливи коментари относно мен и в много други теми, така че аз мога да и отговарям...
Няма да си мълча, я!![]()
Момичето,което оплюваше всички ,които се хвалят със скъпите си дрехиПървоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
Това беше най-смисленото мнение, което съм чела някога в този форум. Поклон.Първоначално написано от Emo Doll
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Нямаше нужда.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Само да ви кажа , защото едва ли някой знае тази шапка каква е и колко струва . Такива вид шапки се носат от кежуалите (casual) и от ултрасите които ходят по мачове . Самата марка Freed Perry е известна с това , че повечето им дрехи се копуват от кежуали . Шапката можеш да си я намериш точно за 6лв в с.София ;] Аз лично се валнувам от такъв стил и шапката ме кефи , мисля да си зимам същтата само , че по безветна - сиво,черно бяла : )
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
Оо, благодаря ти за разяснението.Първоначално написано от Cristian0`7
Отвори раздел "Всичко тийн накуп" - там има доста теми свързани с кежуълите.
Много добре знаем,защото форума се посещава от доста такива индивиди.Първоначално написано от Cristian0`7
И честно да ти кажа, боли ме фара колко кинти струва,вече казах,че не ме кефи.
we give it all.
Не.![]()
доста е грозна...![]()
![]()