- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесва ли ви новата ми шапка?
Fred Perry не е просто марка... Иначе шапката е много хубава.
stava![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Шапката е грозна, ама марката е хубава. Не мисла, че шапката ти отива на стила "имо".Може и да бъркам, но съдя по ника ти.
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Дам,марката е яка..Но е трябвало по внимателно да избираш цветовата гама,това, че една шапка е на яка марка , не значи , че трябва да я зимаме, особенно ако цветовете са толко гадниНе ми харесва
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз си харесвам моята ( на снимчицата ) а за твоята цвета е доста ... нз как да го кажа гаден е меко казано , иначе марката е яка![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Хахаха И как така дрехите на Fred Perry "преобладаваха" в магазина ??? Като "хич не ме грее вашето мнение" ЗАЩО пусна тая скапана тема по дяволите, мисля, че ти пу БАЯ. Носи си я със здраве, дано не позволи другата част от мозъка ти да се изпари.Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
не бих си купила такава![]()
Впрочем днес видях същата шапка за 5 лева... каква ирония. Фред Пери, ама имитация.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мен не ме кефи нито модела,нито цвета.
А темата не е много смислена...звучи все едно искаш да се изфукаш с тая шапка.Та даже и марката си ни споменала.
А относно поста ти,че не те интересува какво мислим...ЗАЩО ЗАБОГА ПУСНА ТАЯ ТЕМА ТОГАВА ДЕБА?!А и казваш,че хората,които са те видели да я носиш са ти казали,че ти отива.Ми какво да ти кажат? "грозно ти е,махай я!"Еми няма да ти го кажат...но може и да ти отива,не знам.
..че не е Fred PerryПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Не ми допада,но щом ти я харесваш си я носи.
отврат.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз пък си имам една изкрящо розова шапка и много и се кефя, но не е беизболна, а нещо като кепе![]()
Първоначално написано от Emo Doll
Гадна е.
ne mi dopada[/quote][/list]
+1.. Ма в крайна сметка, кво ти пука какво мислим ниеПървоначално написано от dark_shadow_f
Какво по-хубаво от тва да си носиш нещо с кеф? :P :P
+1 Мхм така е !!Първоначално написано от indecent
![]()
Иначе ако беше друг цвят щеше да ми хареса така не...
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Като толкова твърдиш че е Фред пери колко пари даде за нея??