.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Град
    Пловдив
    Имам около 10-тина лосиона . Банан и кокос на ейвън. Черна череша на ейвън.
    На орифлейм някакъв . 5 Нивеи ААааа най-новият ми Dove Silk Glow

Град
    Slivnica

///

На ейван с черешката е много як... Иначе аз ползвам много .. но той ме кефи най мн :
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

И аз имам с банан и кокосово мляко .Мирише много приятно
    Сега си поръчах един овлажняващ лосион-йогурт за тяло с аромат на капина и ванилия на Avon

Град
    Сливница
    Oriflame Coconut & Ricemilk

Цитирай Първоначално написано от dark_shadow_f
    На avon с банан и кокосово мляко е много готин 4.20 струва
    ахам ... мн е як и аз ти го препоръчвам
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Sega v momenta izpolzvam na Avon na SSS no skoro 6te si kupuvam na Bettina Barty!Kazvat 4e e dobar i ima traen aromat a az to4no takav tarsq!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Az imam Na Avon s vanilia i kapini,ama mn rqdko go polzvam
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Велико Търново
    На Fruttini с портокал е много хубав и струва към 7-8 лева за 200мл (не съм сигурна за мл).На Eucerin е също много хубав,аз даже от него съм по-доволна.Той незнам точно колко струва,защото си го купувах от Германия,не помня,но мисля,че в Бг е 10-15 лева. На Нивеа има един който мирише на праскова е с блестящи частици от него също съм доволна,обаче го ползвах преди 1-2 години и незнам дали още го има беше към 10 лв.Имам и на Ейвън с череша,но изобщо не прави кожата ми мека и седи да събира прахоляка Сега си купих нов на Ланком и е превъзходен,незнам цена,но не е много евтин,а и в Бг незнам дали го има

Град
    Велико Търново
    А забравих да кажа на Орифлейм също майка ми има един,който аз съм ползвала 1-2 пъти е също много хубав.

Повече от фен
    На Avon са мн добри нопри някои хора причиняват сърбеж и то нанесени на чисто тяло...всеки има различна кожа,но пък докато ги поръчаш и докато ти дойде поръчката....стана дълга и чирока,земи си бебешко олио или там както се казваше иначе ако искаш наи-сигурни са марки като Dove и Nivea..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    На Avon са мн добри но при някои хора причиняват сърбеж и то нанесени на чисто тяло...всеки има различна кожа,но пък докато ги поръчаш и докато ти дойде поръчката....стана дълга и широка,земи си бебешко олио или там както се казваше иначе ако искаш най-сигурни са марки като Dove и Nivea..

Град
    Страната на Чудесата
    На Avon с къпина и ванилия е мн хубав-4.20
    Fighting for nothing is what you're born for.

Лосионите на Fruttini са добри и не са скъпи А може ли да питам някой,който е ползвал Dove Silk Glow дали действа като автобронзант и ставате ли на петна?
    Извинявам се на авторката,че й се меся в темата,но просто искам да знам

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Препоръчвам ти на Бетина Барти. Мирише много дълготрайно и чак и дрехите ми намирисва. Около 8 лв е
    Мдам, аз днес си го купих. Само че моето е синичка бутилка. И като гледам.. май ще си откарам една година с него =)
    Много приятен аромат има и перфектно ми овлажнява сухата като... на гущер кожа =)
    Препоръчвам ти го горещо. Също както и млякото за тяло на Дав. Има много нежен деликатен аромат.. Много е приятен =)

Аз използвам един на Ив Роше, с аромат на кокос, но не съм проверявала дали го има в България. Ако го има - наистина е много хубав, макар че аз го използвам само за краката, след като се епилирам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си