- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лосиони за тяло
Имам около 10-тина лосиона . Банан и кокос на ейвън. Черна череша на ейвън.
На орифлейм някакъв . 5 Нивеи ААааа най-новият ми Dove Silk Glow![]()
На ейван с черешката е много як... Иначе аз ползвам много .. но той ме кефи най мн :![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
И аз имам с банан и кокосово мляко .Мирише много приятно
Сега си поръчах един овлажняващ лосион-йогурт за тяло с аромат на капина и ванилия на Avon![]()
![]()
Oriflame Coconut & Ricemilk![]()
ахам ... мн е як и аз ти го препоръчвамПървоначално написано от dark_shadow_f
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Sega v momenta izpolzvam na Avon na SSS no skoro 6te si kupuvam na Bettina Barty!Kazvat 4e e dobar i ima traen aromat a az to4no takav tarsq!
Az imam Na Avon s vanilia i kapini,ama mn rqdko go polzvam![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
На Fruttini с портокал е много хубав и струва към 7-8 лева за 200мл (не съм сигурна за мл).На Eucerin е също много хубав,аз даже от него съм по-доволна.Той незнам точно колко струва,защото си го купувах от Германия,не помня,но мисля,че в Бг е 10-15 лева.На Нивеа има един който мирише на праскова е с блестящи частици от него също съм доволна,обаче го ползвах преди 1-2 години и незнам дали още го има беше към 10 лв.Имам и на Ейвън с череша,но изобщо не прави кожата ми мека и седи да събира прахоляка
Сега си купих нов на Ланком и е превъзходен,незнам цена,но не е много евтин,а и в Бг незнам дали го има
![]()
![]()
А забравих да кажа на Орифлейм също майка ми има един,който аз съм ползвала 1-2 пъти е също много хубав.![]()
На Avon са мн добри нопри някои хора причиняват сърбеж и то нанесени на чисто тяло...всеки има различна кожа,но пък докато ги поръчаш и докато ти дойде поръчката....стана дълга и чирока,земи си бебешко олио или там както се казваше иначе ако искаш наи-сигурни са марки като Dove и Nivea..
Първоначално написано от TraPPed
На Avon с къпина и ванилия е мн хубав-4.20
Fighting for nothing is what you're born for.
Лосионите на Fruttini са добри и не са скъпиА може ли да питам някой,който е ползвал Dove Silk Glow дали действа като автобронзант и ставате ли на петна?
Извинявам се на авторката,че й се меся в темата,но просто искам да знам![]()
Мдам, аз днес си го купих. Само че моето е синичка бутилка. И като гледам.. май ще си откарам една година с него =)Първоначално написано от Baby_b
Много приятен аромат има и перфектно ми овлажнява сухата като... на гущер кожа =)
Препоръчвам ти го горещо. Също както и млякото за тяло на Дав. Има много нежен деликатен аромат.. Много е приятен =)
Аз използвам един на Ив Роше, с аромат на кокос, но не съм проверявала дали го има в България. Ако го има - наистина е много хубав, макар че аз го използвам само за краката, след като се епилирам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!