- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате?
Първоначално написано от Infinity
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Обичам разбира се.. излизането с приятели ми е хоби !![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Обожавам!![]()
Първоначално написано от ecstazy
![]()
[i] Обожавам... а за купончетата съм първа писта![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
че кои необича е ааа сещам се кои необичаЗлобарчетата зубарчетата дет сидят по цял ден четат спат ядат и с*рат
..... Аз лично ми е и на мене кат хоби да излизам вечер с френдчетата ми наляво надясно дискотечка барче и тей
.....
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Обичам да се скитам по цял ден независимо от времето !(Стига да има с кой да изляза и какво да правя)
Обичам да излизам и да се мотая навън. :P На купони, дискотеки etc - Ъ, ъ![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Разбира се, но понякога има моменти когато не ми се излиза никъде..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Кви са тия ритурични въпросиПървоначално написано от -нова съм тук-
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
На колко си ?Първоначално написано от xxYOxx
![]()
да !![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Кат има ко да са праи в нас сидя ако не излизам![]()
Обичам мнооого,но компанията ми е много далече от мен,чак в другия край на града => излизаме по-рядко.. И приятелят ми и той рядко си идва,абе изобщо ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Да,обичам да излизам,но последно време е много студено и не го правя често.
Да , обичам независимо горещо или студено е ..![]()
Но понякога не ми се излиза , предпочитам да съм в нас.
Да.. цял ден мога да се мотая навън..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()