- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НИЕ НЯМА ДА УЧИМЕ
Завърших 12 клас...матури..учих като откачен..не преписвах на матурите и изкарах 5.25 по бел и по биология 5.29....дипломата аххх дипломата не само на мен а и на хората с които разговарях някои от тях включително и на мен от даскалото ни дадоха дипломите на 4ти в петък. Време за записване. Исках да се запиша в Софийския и в Благоевград - Югозападния...не исках да отскоча до Благоевград викам си ще отида в София....Ндк-то 22 Соу там отивам днеска да се запиша....и следва най-гадното...значи в нета пише че записванията са до 8 а в някои вузове 9 е краиния срок за записвания...струпахме се много хора всеки да се запише...идват и ни казват че записванията са били до 5...а извинете аз съм си взел дипломата на 4 както и много други мои съученици...кога да се запиша??? Отивам в Софийския незнам някъде в сайта им четох че записванията са до 12 там някаква преподавателка ми казва "да така е, но това е грешка в нета"...каква грешка....НИЕ СИ ПРОПУСНАХМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УЧИМ НАЛИ? КОЛКО МНОГО ДЕЦА СЕГА НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАПИАТ ЗАЩОТО ДИПЛОМИТЕ НИ ГИ ДАДОХА ПРЕКАЛЕНО КЪСНО А И ВСИЧКИ ВЛИЗАВ В НЕТА И ОТ ТАМ ЧЕТАТ ДО КОГА СА ЗАПИСВАНИЯТА...А ЗАЩО ТАКА НИ ИЗЛЪГАХА? СЕГА ДА ПЛАЧА ЛИ..ДА СЕ СМЕЯ ЛИ...ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ...УЧИХ КАТО ОТКАЧЕН С ЧЕСТЕН ТРУД СИ ИЗКАРАХ 5ЦИ НА МАТУРИТЕ И СЕГА КАКВО...НИЩО ИСКАМ ДА УМРА...НЕ СЪМ ЕМО НО ОТ ДНЕСКА МАЙ ЩЕ ПОЧНА ДА СИ РЕЖА ВЕНИТЕ ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА МЕ ПРЕЦАКВАТ ВИНАГИ....НИКОГО НЕ ОЦЕНИ ТРУДНА МИ....
БИХ СЕ РАДВАЛ АКО ТОВА КОЕТО НАПИСАХ ГО ИЗКАРАТЕ КАТО СТАТИЯ НА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА...
ААА ДА ВЗЕХ СИ 2 ВЕСТНИКА НЯМА ДА КАЗВАМ КОИ ДА НЕ СТАВА РЕКЛАМА И В ТЯХ СЪЩО ПИШЕ ДАТИТЕ НА ЗАПИСВАНИЯТА ЧЕ СА ДО 9 ВКЛЮЧИТЕЛНО..НА НЯКОИ ДО 15...18 (ЗА ХЕТЕЙ ПРИМЕРНО).....А ЗАЩО ВСИЧКИ ПРИКЛЮЧИХА НА 5... НЕЕЕЕЕ НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ;( ;( ;( ;(
Догодина министъра на образованието се сменя..и всеки казва, че матурите няма да се зачетат и ще се държат на ново изпити матури и какво ли не...с две думи - искам да умра..или да се махна от тъпата страна защото като 1 млад човек разбрах какво представлява....пътувах с влак и само се зарадвах от факта че от моят бивш клас съучениците ми до 8ми клас с които учих и с които искахме да се запишеме бяхме 7...значи си представете сега колко няма да учат.... ;(
АКО НЯКОИ РЕШИ НЕКА ДА МЕ ПОДКРЕПИ...БИХ СЕ РАДВАЛ АКО ИЗПРАТИМ ПИСМА ДО МЕДИИТЕ - НОВИНИТЕ И ВЕСТНИЦИТЕ С МОИТЕ НАПИСНИ НЕЩА..ЕДВА ЛИ ЗНАЕТЕ КОЛКО МИ Е ГАДНО...ИСКАМ ПОДРКЕПА...ИСКАМ ДА ЗАЛЕЕМ МЕДИИТЕ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ....НЕКА НЕ СЕ ПРАВИМ НЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ!!!!!!