.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Хелп!Избавление от скуката!!!

Здравейте.Никога не съм си и помисляла,че ще попадна в такава ситуация.По-точно...След като завъших 10 клас,по-цял ден седя на компютъра и разцъквам някакви тъпи игрички.Дори в скайпа,не ми се пише...Прекалено тъпо ми е.Наще ходят на работа,а като се приберат се започва едно мрънкане,че нищо не съм свършила през деня...То просто няма какво да се прави,в тая проклета къща И с приатели не мога да излизам...Едната ми приателка е при баща си за целия месец,и е логично да не я притеснявам.Все пак тя много искаше,да прекара целия месец с него...Другата ми приателка е на море.А третата ходи на курсове и по цяла седмица я няма...Няма какво да правя и вече наистина откачам...Мислех си да ида да се поразходя някъде,но в тая жега а и няма с кого... Ежедневието ми е адски еднообразно.Ставам към 11 часа.Оправям си стаята и хоп на компа и така до 7 часа,когато ставам за да седна пред тв-то и после вечеря и хоп в леглото...Писна миии!!!Дайте някакви идейки какво да правя....Или някое сайтче което може да ме занимава по някакъв начин.Единственото ми спасение беше,да отида на работа,но плановете се промениха и няма да мога да започна...Така,че се очертава цяло лято ат хоум...Ще се гръмна честно.Тъпо е от всякъде...Чудех се да разместя нещо в стаята си,но от последния път когато го направих,майка ми за малко не припадна,баща ми се прекръсти 3 пъти,а аз си навехнах крака!!!Давайте идейки,моля ви.Ще съм ви много благодарна

измисли си някакво хоби, спорувай... и при мен е нещо подобно в момента, наборке

Ми пробвах какво ли не...От рисуване до футбол...И в двата случая се чувствам убита,и за да си отпочина на другия ден съм на компа ол дъ тайм Явно нещо не съм в ред...Все пак благодаря,че поне написа някой ред,и не се чувствам единствената
    PeggY zIna ---> Ena

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Определено не си единствена Днес напуснах работа и усещам, че ще се мре от скука .. И аз съм отворена за предложения .. Кажи от кой град си Ако си от моя
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

може да тичаш сутрин или вечер, когато е по-хладно... аз откога се каня...

О,и аз съм така,спокойно.Едната ми приятелка ми би шута в най-неподходящия момент,другата ме обвини колко съм ужасна,третата живее на майната си , и за да излезем трябва да бия 20 минути път до тях.По цял ден съм на компютъра,вечер също.Преди ми се излизаше,сега даже и не си го помислям.Тъпо ми е навън.Пробвай да поканиш някой съученик/съученичка на по един сок в това горещото. Ако не се познавате добре,тъкмо ще се сближите.Можеш да се запишеш на някакъв спорт...чети книги за лятото,ако имаш.

i mNen MiI eSkHY4no i NinAzm ko Dsa PrAvQaqQ II POlYdQvrAvAm

едно много полезно и приятно занимание е да отидете в с някой приятел/ка в някоя фитнес зала,където можете да намерите сродни души.Примерно тренирате 1 час и след това отивате на кафенце и вечерта ще разказвате колко гот ви е било.

Ако си от ученолюбивите можеш да четеш книги ,които са ти дали от даскало или някои кото са ти приятни и неангажиращи за четене.

И когато ти е скучно се обади на някой по-близък приятел да си споделите нещо и така ще ти олекне.Хайде лято е времето за забавление ,дискотеки и свалки.

А ако тръгнеш на фитнес пиши и ще ти кажа какво да правиш.Няма да съжаляваш хем ще ти е гот,хем ще е полезно ,а и може да намериш много нови приятели.
    УСПЕХ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    О,и аз съм така,спокойно.Едната ми приятелка ми би шута в най-неподходящия момент,другата ме обвини колко съм ужасна,третата живее на майната си , и за да излезем трябва да бия 20 минути път до тях.По цял ден съм на компютъра,вечер също.Преди ми се излизаше,сега даже и не си го помислям.Тъпо ми е навън.Пробвай да поканиш някой съученик/съученичка на по един сок в това горещото. Ако не се познавате добре,тъкмо ще се сближите.Можеш да се запишеш на някакъв спорт...чети книги за лятото,ако имаш.

20мин път много ли са ? И на мен ми е скучна,ама се готвя за кандидат студентските изпити,така че имам с какво да запълвам времето. Разхождай се и карай колело сама ако трябва,щом няма с кого.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

аз съм точно така, завърших 10 клас и са по цял ден скучая, освен ходенето на работа денонощно съм на компа, твърде топло е за да ходя да играя баскет и напрао умирам, наистина нямам идея кво да правя ма поне да знаеш че има и другио умрели от скука
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Toва с тичането ми хареса Само дето пуша и много лесно се запъхтявам Май си намерих сестри по неволя Обаче чакам още предложения.Да ви кажа,днес превъртях една игричка,може и вие да я пробвате (отнася се за нежната половинка във форума) Cooking Academy...Лично на мен ми харесва много,и по-лесно ми се мина времето,но както казах вече я превъртях и ми стана безинтересна.Ако се сетите за някоя игричка която може да ми запълни времето,ще съм ви много благодарна
    PeggY zIna ---> Ena

dudumaster то че има и други който умират от скука,е напълно ясно.Само дето чаках някой да си го признае и да ми олекне Напълно изтрещявам...Преди по-цял ден правех клипчета с преводчета на песни,любовни...абе с една дума "глупости",но и това лесно омръзва...Изчерпах се от всякъде. Супер зле съм
    PeggY zIna ---> Ena

Цитирай Първоначално написано от just_say_it
    Toва с тичането ми хареса Само дето пуша и много лесно се запъхтявам Май си намерих сестри по неволя Обаче чакам още предложения.Да ви кажа,днес превъртях една игричка,може и вие да я пробвате (отнася се за нежната половинка във форума) Cooking Academy...Лично на мен ми харесва много,и по-лесно ми се мина времето,но както казах вече я превъртях и ми стана безинтересна.Ако се сетите за някоя игричка която може да ми запълни времето,ще съм ви много благодарна
    Тетрис, може да звучи тъпо и старо ма след толкова време може и да се зарибиш, иначе също Blip-Blop е луда (трепаш анимационни герой), Pocket Tanks е разтоварваща едни танкчета се стрелят 2D
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

игра-sims.
    ако започнеш да тичаш не гледай дистанцията а времето,40 мин max

dudumaster ако щеш вярвай,но Blip-Blop дори я имам на компа си.Стигам до 4 ниво и все не мога да го мина.Адски се дразня и за това вече не я играя Тетрис от време на време играя,но и тя бързо ми умръзва...Sims...добра игричка,ще я дръпна отново А можете ли да кажете някое интересно сървърче,дето става яко меле на counter strike ...ако някой я играе де
    PeggY zIna ---> Ena

cs-мале толкова съм зле на тая игра
    Слушай си музичка-чалга якоооо

Олеее супееер не съм единственатаа! Аз също лежа на същото ложе по цял ден е голяма скууука!На мен ми се излиза много ,ама няма с кой ,което е много гадно и вися само пред компа.Всъщност към скучната си програма аз поне съм включила тичане сутрин,вечер каране на колело и следобед упражнения.Отделно чета и книги ,ама е пак е скучно.То да си само ти и мисълта ти и ви става тъпо такова...

Кажи кви са ти упражненията и кво целиш отслабване,стягане ли?
    А и хубавото да сте сами с мисълта ти е че сама си задаваш въпроси и сама си отогваряш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    измисли си някакво хоби, спорувай... и при мен е нещо подобно в момента, наборке
    то май всички минали 10клас сме малкио на тема скука и при мене има някакъв застой само

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Прави нещо полезно, такова което ще ангажира свободното ти време и ще те отдели от пс и тв.
    Аз например чистя през ден, а излизам почти ежедневно с приятели.Разхождаме се, говорим си, споделяме и ни е супер заедно.
    Взех си учебници за Адванс от една приятелка и като ми остане време и тях ги попрелиствам, записвам си непознати думи, гледам филми пускай английски субтитри, въобще има какво да се правя, стига да имаш въображение.
    Жегите не са кой знае колко голям проблем.Ако ще излизам някъде ставам рано, иначе по обяд-абсурд.В последно време много си падам по вечерните разходки.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Охх и аз съм така

Емиии аз ходя с фр на басейн,в тея жеги каня приятелите си във нас и се забавляваме и ве4е кат не е толковаа жега излизаме някъде,а ако съм сама ,на компа,гледам някви филми,не6то си подреждам и такааа Абе винаги може да се избавим от скукатааа

Голям фен
    Радвайте се, че не сте като мен и не си убивате времето с ядене.
    Don't worry, be happy!

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Имам абсолютно същото ежедневие откакто сме в ваканция добре че август ще ходя на море иначе щях да се гръмна цяло лято така и на мен майка ми вика че нищо не правя по цял ден
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    У нас Си (=
    Симса добре запълва времето
    Иначе и аз бях като теб, само дето съм си измислила какво да правя, за да ми е по-интересно.
    Сутрин ставам към 10, оправям си стаята, чета/кисна пред компа,като стане към 5 отивам да бягам малко, къпя се, а после излизам из центъра. Прибирам се към 11, пак се къпя и ако не ми се е доспало вече сядам малко на компа, а после лягам. (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си