- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Айде на Партииии! ИЗНЕНАДА...
Хора, Andre Tanneberger, иначе казано ATB идва в България! На 30 Август.. смао 2 седмици преди Тиесто.. На Cacao Beach, ще се разбиеееем! 2 ВЕЛИКИ ТРАНС Преживявания в период от 2 седмици.. няма ли да е НАЙ-ВЕЛИКОТО, А? Най-сетне доживяяях! Сега остава да дойде и Армин и ще ПУКНА ОТ КЕФ.. размина ми се ходенето в Румъния за партито на Армин, но той обеща да дойде в най-скоро време в София и това ще е МОЯТА СБЪДНАТА МЕчТА..
ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИ
поздрав с ATB - Hold You
Еее радвам се за тебб
аз само на тиесто ще ида![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ама недей само да се радваш, а ела с нас!Първоначално написано от -4arovnata-
има доста хубави песни
радвам се за тебе хаха
Абе хора, това е ATB, не можете да го пропуснете..
После ми кажете, че слушате транс и няма да ви повярвам..
ako слушах транс бих повече се радвала на астрал ...Първоначално написано от SpAcE_LaDy
ддз тея тиесто и атб са ми мно комерсиални някви .... не са миот любимите , но да определено си заслужава човек да иде ! ... както и да е аз така или иначе не слушам транс ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ASTRAL в България?!?!?!?!?!?!?!?!?Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
ama te astral paqt malko po razli4en trance psy trance taka4e ima razlika
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Да, наистина песните са пси транс.. докато ATB е др вид транс, да не кажа че на моменти доста наподобява Dream Dance, но все пак е ИКОНА.. не може да не се види.. и чуе най-вечеПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
да псаи е ... радва такова ...и ддз аз бих предпочела астрал ..както и да е ...не съм сигурна че ще идват още нищо не се знае ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i az predpo4itam astral ama i na atb moje da se otide stiga da ne zabravq koga e![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ахах еми значии края на Август ще се видим там...малко ще ми е лекичко и тиесто и атб ама ще се посети и товаопределено си заслужава дано само билета не е нещо от сорта на 50-60 лв
Не знам колко ще е билета, като разбера, ще напиша тук![]()
e тооо колкото и да е ще си заслужавапредставям си изгрева иии моренцето ахахах...на фона на това и АТВ ще изпадна в нирвана ахахах ае най-мн да се съблека чисто гол и да се потопя във водата :Р ама АТВ може да ми се разсърди,затоваа простоо ще си мачкам по пясъка и ако е ясно небетоо по някое време ще се размажа полегнал с поглед нагоре
![]()