.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Варна
    Нека си изясним някои неща, защото темата се разводни.

На колко години ще правиш секс за пръв е СЛЕДСТВИЕ от няколко показателя:

1. да бъдеш себе си, т.е. да искаш и да получаваш;
    2. да приемеш, че си сексуално същество и да го показваш;
    3. да развиеш социална интелигентност, т.е. да имаш умението да разговоряш с когото и да е, където и да е.

Когато девственото онаниращо момиченце достигне момент в живота си, в който са развити тези умения... сексът се явява СЛЕДСТВИЕ от тях.
    Причината е ясна. Това са част от характеристиките на зрялата жена.

Конкретно към въпроса Не. Не е проблем че все още не си правила секс. Проблем ще бъде ако НИКОГА не възправиш дори едно сексче, защото тогава гените ти няма да достигнат до следващото поколение.

мнението е почти нередактиран копи пейст оттук . Горе главата маце, и крокодил да си , ще си намериш мъж, рано или късно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    ne se pritesnqvai poznavam devoika koqto na 28 i ne se e celuvala sus mom4e
    Ей това вече не го намирам за нормално ,обаче това твойто ,даже според мен трябва да се хвалиш

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    ne se pritesnqvai poznavam devoika koqto na 28 i ne se e celuvala sus mom4e
    Ей това вече не го намирам за нормално ,обаче това твойто ,даже според мен трябва да се хвалиш
    sigurno e sublezuba i grozna ina4e logi4no obqsnenie na tova 28 godi6na JENA da ne e celuvala protivopolojniq pol ne vijdam

taka li ne razbrahte 4e ne sam grozna i sam imala vazmojnost no vse ne6to se e slu4valo koeto da mi popre4i

Re: Девственост

Цитирай Първоначално написано от brati
    ZDR AZ SAM NA 19G I 3 MES I MOQT OGROMEN PROBLEM E 4E VSE O6TE SAM DEVICA(DEVSTVENICA)SEGA SIGURNO VSEKI KOITO 4ETE TOVA SE SMEE,NO ZA SAJALENIE E TAKA.OSHTE KOGATO BQH NA 16 G.VE 4USTVAH NAPALNO GOTOVA DA ZAGUBQ DEVSTVENOSTA SI ,NO I DO DEN DNE6EN TOVA NE SE SLU4I IMALA SAM GADJETA ,NO VSE NE6TO STAVA6E I NE SE STIGA6E DO TAM SE NE6TO SE SLU4VA6E I SEKS NQMA6E,OT4AQNA SAM MNOGO,MOLQ POMOGNE TE MI KAJETE KAKVO DA PRAVQ

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3

тЦтЦтЦтцТц Като ТолКоВА те СърбИ отдолУ иДи На магИстралаТА със Сиг там щЕ тИ поМогНат!!!!

Ае бе насрахте се с тая девственост. И аз съм девствен, що не се оплаквам, честно казано почвате да нервите
    Streetball is my job!

До сега четох как едно момиче на 12 си копувало презервативи ... сега някои се оплаква,че е станала на 19 и още е девствена . Направо сте се побъркали . Всеки луд с номера си ... на теб тепърва ти започва живота ... за къде бъзраш .... да не би някой ще ти каве нещо, че си девствена ... пфф ... да ви има проблемите човек . Ако толкова ти е голям мерака да правиш секс ... видях няколко желаещи ... може пък и да стане нещо

Цитирай Първоначално написано от shokolad_4eto
    До сега четох как едно момиче на 12 си копувало презервативи ... сега някои се оплаква,че е станала на 19 и още е девствена . Направо сте се побъркали . Всеки луд с номера си ... на теб тепърва ти започва живота ... за къде бъзраш .... да не би някой ще ти каве нещо, че си девствена ... пфф ... да ви има проблемите човек . Ако толкова ти е голям мерака да правиш секс ... видях няколко желаещи ... може пък и да стане нещо

ЛУД ЛИ СИ ВЕ ! ся и бил почвал живота .. най- лудите и запомнящи се години за 14-18 бе !!!! тогава "откриваш нови хоризонти " .. бил почвал ся .... кой знае си кат нея некой 20 годишен чекиджия .

Иначе няма притеснение , за тфа че на 19 си девствена .... но сами факт говори ,че си изпуснала доста положителни емоции свързани с момчета ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

da be prav si adski mn 6tot naistina sam iztarvala,ama dano pone si go navaksam dvoino propusnatoto vreme

и с какво можем да ти помогнем бе момиче... лелелее ...

Re: Девственост

Цитирай Първоначално написано от brati
    ZDR AZ SAM NA 19G I 3 MES I MOQT OGROMEN PROBLEM E 4E VSE O6TE SAM DEVICA(DEVSTVENICA)SEGA SIGURNO VSEKI KOITO 4ETE TOVA SE SMEE,NO ZA SAJALENIE E TAKA.OSHTE KOGATO BQH NA 16 G.VE 4USTVAH NAPALNO GOTOVA DA ZAGUBQ DEVSTVENOSTA SI ,NO I DO DEN DNE6EN TOVA NE SE SLU4I IMALA SAM GADJETA ,NO VSE NE6TO STAVA6E I NE SE STIGA6E DO TAM SE NE6TO SE SLU4VA6E I SEKS NQMA6E,OT4AQNA SAM MNOGO,MOLQ POMOGNE TE MI KAJETE KAKVO DA PRAVQ

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3

Много лесно.... Толкова си грозна, че никой не иска да те изчу&а, и приятелите ти са били педали ... успех

aide be hora pi6ete molq vi se davaite mneniq ,iskam mneniq ne podigravki

Не е важно каква си,а с кого и дали го обичаш.Открий точния човек в точното време ще дойде импулсивно...

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Град
    Plovdiv
    Споко никой не умира девствен-животът очуква всеки

Цитирай Първоначално написано от roltirirang
    Не е важно каква си,а с кого и дали го обичаш.Открий точния човек в точното време ще дойде импулсивно...

А бе разбери бе . Кой знае къв е годзил ..... а иска да се ореди с некой пичага ! А тфа няма да стане ...затфа че си стоиш девствена ....

My Only Love

Град
    "градът на мечтите"
    А ние как да ти помогнем?Да те отворим ли?!?
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от Xtuning

А бе разбери бе . Кой знае къв е годзил ..... а иска да се ореди с некой пичага ! А тфа няма да стане ...затфа че си стоиш девствена ....
    Аре да не ми говориш на БЕ,съгласен?(Все пака аз не мисля,че го заслужавам)
    Грозни жени няма има глупави мъжи и собствен вкус,на някой няма да му хареса на друг ще му хареса.Ти харесваш стройни курви,други харесват по дебели и с очила..Не осъзнаваш,че леко си беше чиста обида щото си падам грозофилче(според мен),ама тва не ми пречеше да си намеря момче нали?
    Виж,ако тя е примерно по-дебеличка,с дългика коса,чернички очи и някакви очилца примерно,обаче много умна и добродушна тя заслужава пич.Защо тряя с пичовете да вървят некви ши..ани манекенки де кат ги духнеш ше паднат?Тряя да имаш какво да пипнеш в една жена..Не ме разбирай нищо против слабите момиченца дето харесваш,просто няма грозни.

И не ми казвай,че съм дествена и не ме разивай

п.с.Моля,ако има манекенки да не се обиждат,говоря теоритично.

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Щом досега не си го направила, значи не е имало подходящ човек. Не ми изглежда никакъв проблем на 19 да си девствена. За това няма нормална или допустима възраст! Ще се случи, когато си готова психически и когато си сигурна в човека до себе си. Не се тревожи за такива неща. И късмет!

Цитирай Първоначално написано от Xtuning

Аре да не ми говориш на БЕ,съгласен?(Все пака аз не мисля,че го заслужавам)
    Грозни жени няма има глупави мъжи и собствен вкус,на някой няма да му хареса на друг ще му хареса.Ти харесваш стройни курви,други харесват по дебели и с очила..Не осъзнаваш,че леко си беше чиста обида щото си падам грозофилче(според мен),ама тва не ми пречеше да си намеря момче нали?
    Виж,ако тя е примерно по-дебеличка,с дългика коса,чернички очи и някакви очилца примерно,обаче много умна и добродушна тя заслужава пич.Защо тряя с пичовете да вървят некви ши..ани манекенки де кат ги духнеш ше паднат?Тряя да имаш какво да пипнеш в една жена..Не ме разбирай нищо против слабите момиченца дето харесваш,просто няма грозни.

И не ми казвай,че съм дествена и не ме разивай

п.с.Моля,ако има манекенки да не се обиждат,говоря теоритично.
    Благодаря за конското ,ама за теб не сум казал нищо :P ... само първото изречение " абе разбери бе " .... останалото беше за авторката на темата . Сори ако съм те засегнал с нещо , но за теб и дума не съм казал , а твоя коментар го копнах щото съм съгласен с теб :P

My Only Love

^^
    хаха roltirirang, заби го като питон у кисело млЕкО

По темата: всичко с времето си! Ще дойде и момента, когато ще намериш верния човек и ще го направиш..
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си