- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 2АЕГ
Коя е по-добре и къде са повечето тъпи зубъри??
Разбира се,че 1-ва.Освен,че преподаването е на по-високо ниво то и гимназията е разположена на добро място.Относно 2-ра,тя също е добро училище,но за повечето хора(както и за мен) пътуването до там е просто непосилно.
Казват,че било що годе еднакво.
Ако ти се блъска до Захарна фабрика,моля заповядай.
Може да се запознаеш със Сървайвъра.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Дефинирай "тъпи зубъри"![]()
Ами не знам до колко е достоверна информацията, но вече завършилите деветокласници цяла година са били без преподавател по Английски език, направи си сам/а изводите...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хаха, все ендо всияки живеят по-близо по първа![]()
Аз живея в Люлин, предпочитам 2-ра, 1-ва е много порутена
, имам позната във 2-ра с много добро мнение, в Люлин е по голяма джунгла от Илинден, така че ... съм свикнала
mindscan
кво му е порутеното на 1аег бре ?Има си pvc дограма,щори,даски,на които се пише с маркер...екстра си е училището
уааааау, чак маркериПървоначално написано от hanovete
![]()
![]()
![]()
за пръв път чувам...
mindscan
1ва ест - на мн по-добра е
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
и двете не са добър вариант...но ако държиш на тях..по-добре 1ва ест, но си има и съществена разлика в бала...
1АГ 100 x по-добре
Ако се отнася до 2ра-лъжат те.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Имало някаква,не се разбрала с децата,ръководството я освободило от поста.
След две седмици довели заместничка от 1ва.
Малките деца са склонни да преувеличават.
като не учите в нито една от двете,не компетентствайте
^Коя даскалка са ви довели от 1АЕГ
Къде се мерим ние с наште бели дъски и маркери...при тях сигурно учителят само си мисли какво да напише и вече мислите му се проектират от лазари в пространството на стаятаПървоначално написано от preichetoy
ако не друго от аег-то ме научиха да псувам като прост селянин * * *
-искаш ли образование ще го получиш стига да си в немска паралелка...
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Не зная,не ми е преподавала.
Сградите май са ни еднакви.
Наистина и аз чух слухове,че в 2-ра децата са седяли цял срок без даскал по англииски.![]()
Зависииии.Без учител по англ.ЕМи да,аз лично нямах.тоест имах,но нямах.абе странно.имаше си много лични проблеми отпуски глупости ,накъсваше,не идваше.Но никой друг не е имал такъв проблем.Не всички даскали по англ са съвестни.Въпрос на късмт е на кой ще попаднеш![]()
?!Първоначално написано от death_alive
![]()
Като ти шибна един шамар....заспала кифла
А колкото до двете училища- сложих на първо място ІІ АЕГ по простата причина, че за ІАЕГ не ми стигна бала.И го направих с ясната мисъл, че 2ра се намира до циганската махала, където група цигани са убили някой професор, нямали са учителка по английски и други лоши отзиви. Но поне на 15ти ще се наям с моркови, защото казаха че захвърлят осми клас с моркови.
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
1во: Не сме деца! Питай г-жа Гиндева за повече информация.Първоначално написано от Brunoo
2ро: Не знам дали знаете, но по английски 2ма учители си разделят часовете, затова не е като да сме пропуснали срока, не че не сме искали!
3то: "Сървайвъра" е готин пич, освен ако не ти преподава! Г клас успяха да го контузят, за което Е клас сигурно са им благодарили.
4то: 1АЕГ мощно на кафЕво!
5то: 2АЕГ мощно на кафево!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
[quote]Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 9:34 pm Заглавие: Re: 1АЕГ или 2АЕГ
--------------------------------------------------------------------------------
death_alive написа:
тъпи зубъри
?!
Като ти шибна един шамар.... заспала кифла
А колкото до двете училища- сложих на първо място ІІ АЕГ по простата причина, че за ІАЕГ не ми стигна бала. И го направих с ясната мисъл, че 2ра се намира до циганската махала, където група цигани са убили някой професор, нямали са учителка по английски и други лоши отзиви. Но поне на 15ти ще се наям с моркови, защото казаха че захвърлят осми клас с моркови.
Това за циганската махала е напълно вярно.Един приятел се прибира всяка вечер оттам и много го е шубе да не го изнасилят-не че е първа красавица ама изявява претенции пред госпожата по ае.И това за професора е истина а за морковите на 15-ти няма да се съглася защото има и зеле което се раздава след това по стаите от дрожелюбни ученици.
Така че във 2-ра АЕГ гладно няма.
Ама е по-добре да си вземете по 1 каска за да се предпазите защото миналата година цъфнаха очко (госпожата по психология) и гусин ''Сървайвър'' накара 4-ма от класа да събират морковите за назидание...нещо което те направиха единствено и само защото запасите им бяха свършили....
Само да допълня за пича отдолу че гусин Сършвайвър ''Пешо'' Недялков вероятно ще спре да ни радва с компанията си защото ще се пенсионира.А колкото за 4-то и 5-то съм съгласен само искам да добавя че ако се чудите защо трябва да предпочетете 1-ва вместо 2-ра знайте че във 2-ра трябва да плащате данък на 10-а иначе както се изразява психопата на випуска ''Инциденти стават.По-добре се застраховай.''
Чакаме ви с нетърпение малки зайчета..
АРЕ МОЩНО!!!
Абе С., стига си филмирал децата!Той В. вЕрно, че желае да запази аналната си неприкосновенст, но до сега не се е оплаквал от набези в задния му двор в горичката зад гарата. Въпреки че всъщност не би си признал, ако го осквернят.Та мисълта ми е, че цигани никога не съм виждал около даскало.
Виж квакс го изключваме (дано не чете, въпреки, че той вижда всичко).
Та относно данъка към 10 а клас-3тия етаж, втората врата, търсите Фаско, или ако го няма питате за Чичето.
А за морковите, щом гусин Недялков го няма и смениха директорката, предполагам пак ще можем да се развихрим. Зайците учат в една стая с 10тите класове, така че няма да ми драскате простотии по чина, гадни емота!!!
АРЕ МОЩНО!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
OK.Нема да спорим.В. както и да го гледаш скоро няма да има опстност от губене на каквато и да е неприкосновеност (освен от страна на компютъра му за който дори опълченците не биха се преборили с Онази-която-небива-да-се-назовава т.е. ако на В. му излезе късмета да седне на компа си може МОЩНО да го изненада отзад със своята видео карта която както той самият казва "МОЩНО ми ***** мамата").Т'ва е за него.Апропо споменах че има цигани в Захарна Фабрика и оклностите а не около даскало като изключим гореспоменатия квакс всевиждащ и всемогъщ като пръднята на баба ми. :P
АРЕ МОЩНО