- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 2АЕГ
Значи от компютъра на В. аз лично лошо не съм видял. Но аналите на историята ще запазят златната фраза на квакс в конферент по скайпа : "Какъв е този шум? О-о-о... В., изключи си компютъра."
Та нека оставим тези образи на страна и да се концентрираме върху образа на гимназията. Транспортът е сравнитело удобен и което е най-важното редовен. Има подходящи места за релаксация на по бира след часовете. Повечето даскали са свестни и наистна има какво да се научи от тях (психологията обаче е най-скапаният предмет на тоя свят-Очко на кафЕво!!!) А и внимавайте с отсъствията, следят се доста строго! Общо взето това е, не влизайте в нащо даскало, ще минем и без вас!
МОЩНО!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Такааа.Ето и още 1 причина да не влизате - имаме зелени училищА,лагери и екскурзии в чужбина където е наистина спр яко а тая година зайците преебаха всичко и замалко да се споминем без зелено и лагер така че опичайте си акъла за да не станете като батковците си.Ако някой се излъже да влезе да знае че алкохол се продава почти навсякъде в околността и ако докато чете това си мисли ''Ама аз не съм такъв/а'' да не се притеснява и да ми повярва че един ден ще стане рано или късно а мн по-вероятно рано.
Даскалите са екстра стига да се внимава в часовете и да не сте на повече водки от госпожата по музика (важен фактор който замалко да ми коства 3-ка за срока).
А-а-а да и да внимавате с Господина по историч щото оставя на поправка.![]()
АРЕ МОЩНО!!!
Гусина по история е пич, и ако не беше една небезизвестна статия, поправки нямаше да има.Тук е моментът да отправя поздрави към нашите мили съученички Й., Л., и М., обичаме ви!
А, заръчаха ми да кажа, че при гореспоменатите В. и квакс може да намерите всякакви полезни работи от сорта на бЕло, кафЕво, тревица, гъби и магически билки-влизате в гореупоменатата стая и се провиквате с пълен глас :"АЗ СЪМ СМРАДЛИВ ЧОРАП!!!" Всичко е на Съвсем народни цени.
С., 3 часът е вече, аз ти казвам МОЩНО лека нощ!!!
КОлко колко глупости сте изписали... 2аег и циганска махала.Абе вие чувате ли се?Циганската махала е доста по-надолу по булеварда и изобщо не е до 2аег.Живея точно до филиала и не съм имала проблеми с цигани никога,нито пък съм виждала в квартала.Циганската махала е чак надолу о пътя на 11ката.Така че тъпотии.
2торо.Сървайвъра наиситна за жалост знам че ще се пенсионира,което е много жалко.Преподавал ми е,явно е всел страх в повечето по-малки.какво да се прави.Любимият ми учител е и не е толкова строг и страшен както изглежда.За алгера и зеленото училище знам че прицината евентуалн ода няма щеше да бъде стачкатаи затова да няма кога зелено.НО ето че зелено имаше,лагер щ има.А и все пак мислите ли че михов ще се мине адпропусне тия екскурзии?![]()
Господина по история,вероятно говорите за Михов,много зле трябва да сте да остави на поправка. с 2ка и 6ца ми остави 6 за срока.Е ,любимка си му бях.Музиката когато бях 9ти клас искаше д аостави половианта випуск на поправка..е разминаха се с 3ки и 4ки.
Относно алкохола- където ида отидеш ще ти продадат.Вярно че масово се пие,но пак си е до човек,компания,не толкова до училище..
Отсъствията.. да се внимава.Има класни ръководители които ги покриват но други не.В по-горните класове следат и броят и ако имаш над 1/3та неприсъствие... те оставят.Имам един саученик по математика и история го оставиха заради отсъствие.Не е шега работа.
Да кажа малко и за учителитеУчители по математика,физика,географи я,биология има страхотни.И щеш нещеш учиш при тях.Английски е според въпроса.Имах страхотен преподавател ,който напусна.Тази година ми беше други имаше малко проблеми,та май и тя ще напуска..Има много нови,но те са на по-долните випуски и наиситна не ги познавам учителите.
И да не ви звучи като че ви карам да изберете 2ра пред 1ва,личен съвет-не избирайте нито 1 от 2теА ако се чудите между тях изберете тази ,която ви е по-близо.Не забравяйте че е върос на късмет да уцелиш съвествен преподавател по английски.
Аз лично не съжалявам за моя избор.Не се притеснявам от учителите. BRING IT ON!
Огледах форумите и повечето хора от ІІАЕГ ми допадат, не мисля че ще имам проблем със средата. А колкото до циганите... те са най-малкия ми проблем.
ПП Чакам си зелето и морковите на 15ти!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
2ра
Той гусин М. не остави на поправка по незнание.![]()
Който иска зеле и моркови-пак при 10ти а се продава евтина салата зеле и моркови 3 лева за 100 грама. Малко е скъпо, ама тва е щото Ст. я е правил с много любов!![]()
Ахах,на Славова ли викате "Очко"?
Гиндева е на война в Близкия изток.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
А ти кой си?
А Очко си е Очко.
Ама коя от всичките,бе?
nqkoi moje li da mi kaje kakuv e bil balut na 2 angl minalata god....ve4e sujalqvam 4e q napisah vuob6te v jelaniqta si
http://www.regalia6.com/p-kurs/bal_sort07_1.htm Що съжаляваш че я написа?Абе,да си мислил навреме
Наистина пишете която ви е по-близко
Аз съм завършила 2 АЕГ 2006година. На Руски паметник съм,сменях 2 превозни средства. Не повече от 30минутки ми трябваха за път
Погледнато реално на нещата, с дистанция на времето......еми няма никакво значение дали 1 или 2-ра
Важното е, че сте завършили английска гимназия. Повярвайте-наистина е важно
Успехи
Smile!?
Същата крава-Славова...Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз като бях при нея се поскрахме малко.
Първа английскааааа!!!![]()
What you give is what you get!
Ураааааа, една овца по-малко!!!Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Първа английска![]()
Вторите са за тези, които не са успели в първите
![]()
2 е по-добре от 1.
Още една овца по-малко.![]()
Първоначално написано от krisscho
[color=violet]я по-полеканикой не го интересува дали мразиш 1 АЕ хората,които влизат там,ама е малко грубо да се изказваш така
[/color]
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Не й се връзвай. Просто я е яд, че не е влязла в първа. На теб какъв ще ти е втория език?Първоначално написано от V1k1tYyY
много се говори за 1ва ,че била наркоманска и тн. . . ама първото си е - първо ! във втора английска миналите зайци,тези които сега ще са 9 клас ,са най - пропадналите пунтии крадът ли,крадът,пият,пафкат,замър сяват . . .е ест си има и интелигентни деца - те са с влезнали с по - високия бал
НемскиПървоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.