- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 2АЕГ
Аз ше съм с френскиПървоначално написано от V1k1tYyY
Нищо пак ше се видиме сиг
![]()
За съжаление това не е само във 2АЕГ- навсякъде всичко живо пропада- доказателствата сап все по-лесните тестове за кандидатгимназистите, матурите и материала за ВУЗ-овете.Първоначално написано от ^Sweet_Secret^
АлоУУУУУУУУ не съм женско бе и като стана на въпрос ми дреме на оная работа за първа английска просто ми е скучно и се радвам, че няма да ви видя![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Намалете малко простотиите в темата.
Като бях 7 клас на първо място писах 1АЕГ, малко не ми достигна... сега съм във 2АЕГ. Не съжалявам. И мисля, че е все тая къде ще завършиш основното си образование. Даже по-добре в някое пробито квартално даскало, пълно с малоумници, така че да си уредиш хубава диплома.
Иначе за 2АЕГ какво да кажа... то се каза вече достатъчно. Всякакви учители има - и пълни шматки, и по-сериозни, които държат да се учи... Абе, както Kisses{P} отбеляза - въпрос на късмет е кой ще ти се падне. Миналото лято смениха дограмата, имаме си бели дъски (от както съм там винаги е имало)... Също така като че ли новата директорка се опитва да постегне малко училището, но не знам дали ще й се получи. Аз не мога да се оплача вече от 2АЕГ. Каквото било - било... Още една година остана, все ще я изтърпя...
Относно "зубърите" - не бих казала, че има много такива...
Младото поколение деградира, но това не е проблем само на 2АЕГ...
Щом Попова не успя...![]()
Лазарова ли се казва? Яааааа... Аз се чудех що ме заплашваха, че ше ме пратят при Лазарова...
дааа, това с часовете да.НО наняколко пъти ходих при нея да я моля за рразн глупости покрай физето,че ни правеше проблеми цанова да я чакаме за единия 4ас по 2 свободни.АКо беше попова нз кво щеше да ми се случи,а лазарова даже дойде до долу![]()
ми то и аз съм ве4е при вас у втора...дано да е якоо
Тежко е, особено след даскало...
6to sled?Първоначално написано от krisscho
Пейка парти.![]()
хах кеф батеПървоначално написано от krisscho
![]()
ПЕЙКА ПАРТИИИИ!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
и ние тамПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
Аааааа, не е толкова лесно!!!Първоначално написано от aka6a_vamp
Първо трябва да си намерите място!![]()
еее аиде де...ние сме добри децаПървоначално написано от krisscho
![]()
Не сте в мойта смяна, оправяйте се с 12ти клас.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
малеле ние с тех ли 6е смеПървоначално написано от krisscho
![]()
![]()
Да и половината 9ти класове.Първоначално написано от aka6a_vamp
и коя смена 6е сме 1ва 2ра?лелел бате аз ни6то не знамПървоначално написано от krisscho
![]()
![]()
Ами, како, втора смяна ще сте първия срок.Първоначално написано от aka6a_vamp