- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 2АЕГ
Ами, како, втора смяна ще сте първия срок.[/quote:a2893cf33f]Първоначално написано от krisscho
мерси за инфотои ср за `бате`
![]()
4-то Помощно е най-доброПървоначално написано от death_alive
А иначе и в 2те са тъпи зубари,все пак там се влиза с над 5
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от pencho1991
![]()
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Кво се смееш бе чвор,с колко се влиза там с 2 и 35 ли???Първоначално написано от krisscho
А не не изобщо...а тва че са зубрили кат луди,за да влезнат там не ги ли прави бе малоумник?! Лично аз познавам такива хора дет учат в 2АЕГ принципно са печени,но са си зубъри и мама и тате ги командват сериозно,а са на по 18 години вечеПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО 6Е МЕ ОБИЖДА6 ГО ПРАВИ В ЖЕНСКИ РОД БЕ ГОВЕДО!!пфф простак...не са зубрили,АМИ СА У4ИЛИ-РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМАПървоначално написано от pencho1991
Аз от къде да знам че си женска беее,от ника ти много не личи,по-скоро личи че си Лапе на 4 и половина и си играеш в пясъка,но все пак...и кво са учили?! Зубрили са като луди за изпитите и зубрят като луди уроците тамПървоначално написано от aka6a_vamp
Нали познавам от 2АЕГ дет нищо не знаят по Английски,а хора от 33-то знаят повече,само защото тез от 2АЕГ си учат уроците наизуст само за оценката а не влагат мисъл в ученето
Зубърииии....
мое6 ми погледне6 подписа...там е о4евадно 4е съм женско...а колкото до 2АЕГ...о да ти може6 да говори6 за вси4ки там и да каже6 4е са зубари...пфффф..Първоначално написано от pencho1991
A ти да не си от там та толко се стягаш![]()
![]()
Добре де може би не всички,но повечето
![]()
ами сега ме приеха познаам и доста хора които съ6то го приеха и ли4но аз определено не съм зубър![]()
Интерестно ми е защо на някой като му кажат зубър се засяга ?????
охо и ти ли се завърнаПървоначално написано от drun-drun!
еми..6тото хората използват `зубър` не на место
тряя се съберем и да продължим великият спамПървоначално написано от drun-drun!
:P
Koйто както гледам в момента се заформяПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
Аз влязох с 4 и 5, чвор, теорията ти се пропука айде бЕгай.Първоначално написано от pencho1991
Да ама пак ще ни заключатПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
иначе от старите само Drama^Qeen е май тука др ги няма
НЕма спамите темата, ей!!!
Ти си изключение,защото са те видяли че си много умен,не знам кой набор си ти,но преди години учениците от 45-то мисля че беше,абе тфа дет е в същата сграда 42 ли е 45 или там което беше бяха пребили учениците на 2АЕГ,то те зубърите не мое се бият и ония ги бяха смазали,чворче,така че пази се да не те измаат случайно и тебеПървоначално написано от krisscho
![]()
![]()
![]()
Кой ме е видял, че съм умен бе лелееееееееее... С бал се влиза не те гледат дали си умен или не.Първоначално написано от pencho1991
![]()
Обещавам да се пазя да не ме нябият...![]()
Абе,точно от тях-не.
Като стане страшно събират всички бабаити от квартала/според Попова са "люти макЕдонци"/ и от тях да те е страх.
Пеньо е смешен.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
абре народе...тая година флезнах там пък не знам надявам се да не са зубъри че иначе ще тряя да движа с по-големите![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Ем и зубари и свесни ше имаПървоначално написано от Бочко_банана
както навсякъде
![]()
Първоначално написано от pencho1991
![]()
![]()
тва беше всяка година