- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1АЕГ или 2АЕГ
abe i az u4a v 2AEG ama tiq ot 45 nikoi ne sa bili, pak i mi e 4udno kak 6te uspeqt, ama...
Ina4e samo momi4etata vlizat s nad 5, mom4etata minavat po tynko![]()
Те не бият.
Бият техните другарчета от кФартала.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
аз па съм чувал че там има акита![]()
![]()
Първоначално написано от Бочко_банана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Ами, како, втора смяна ще сте първия срок.[/quote:61e13dddf4]Първоначално написано от aka6a_vamp
мерси за инфотои ср за `бате`
[/quote:61e13dddf4]
хах аз ще съм в една смяна с теб![]()
btw krisscho, не знаех, че имаш рег тука хахаха![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
еми само да знаеш че 2ро АЕГ е в една зграда с 44 или 45 беше ,там са всички мангали от люлин !
Бях приет на първо класиране във 2 АЕГ "Томас Джеферсън" с изучаване на английски език, немски език и български език.На второ класиране ме приеха в 1 АЕГ с изучаване на френски език.Сбърках ли?
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ти ше си сиг в мойта паралелкаПървоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Нееее!![]()
What you give is what you get!
Той е при мене :PПървоначално написано от Desi_etnies
Дам.Първоначално написано от _Drama_Queen_
![]()
What you give is what you get!
Най-сетне да има човек който ше е с мене![]()
то е ясно кое е по-добросмисъл по едно време бях почнала да си мисля,че 2 АЕГ си струва,но като разбрах че тая година приемат момичета с бал 30 доста се разочаровах
нищо лично,може да е хубаво училището,ама ако приемат хора с такива балове начи нещо куца
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Зубренето и високите оценки не доказват присъствието на ум/още по-малко,че ще ти е гот/.
Факт-езикова гимназия и 100% успеваемост на кандидат-студентските изпити.Същото като в 1аег.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Попринцип не съм съгласен,че 30 е нисък бал,но за момичета и то за такава гимназия,която се смята за престижна,наистина не е голям.То щом в 7-мо е 30,900...да си направим изводите за спада в нивото на 2-ра англииска...Първоначално написано от V1k1tYyY
![]()
Не смятам, че човек, който пише в r0s0fYyY може да определи за останалите кое училище е по-добро. Може просто да кажеш, че в твоето ти харесва и го предпочиташ.Първоначално написано от V1k1tYyY
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Темата трябваше да е под формата на АНКЕТА..
a i e po-vajno kolko 6te nau4i6 tam, a u4itelite ... pone za sega sa dobri...taka 4e, stiga ste go opluvali, ne ste u4ili tuka 4e da znaete ...
Според мене 1ва АЕГ е по-добра
И двете са злеПървоначално написано от death_alive
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Според мен и двете са добри,но аз избрах 2АЕГ ,защото за 1АЕГ съм чувала някои неща,които нз колко са вярни,но...![]()
мм мисля че 1-ва..напоследък доста израстна това училище,2-ра беше по-добра преди 2-3 години...но сега 1-ва АЕГ си е на първо място...
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.