.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Училище след 7 клас ?!

Тъй като искам да ме приемат в СПГЕ "Джон Атанасов" исках да попитам има ли и други кандидати за там? Ако има споделете с мен

В кой град е това

Град
    Антарктида :)
    В София е. Иначе и аз го писах,но едва ли ще стигна до там(писах го на по-долна позиция). И един савет-да знаете,че училището не е за всеки...трябва да те увлича електрониката.Много трудно е човек да се справи там,ако тези неща не са му интересни. Брат ми учи там и ми го казва от личен опит.

Брат ти в кой клас е и с каква специалност? Аз имам много познати там. Писах го на първо място, защото много ме влече техниката и компютрите и се надявам да ме приемат :S

Град
    Следващата година ще е 12-и клас. Иначе е в промишлена електроника,защото по негово време баловете бяха кошмарни просто..за неговата специалност бала сега е 28 на 1-во класиране,а преди беше над 30,500 за 1-во.Тои едвам се набута на 2-ро.

Аха, аз искам в компютърни техники и технологии

Град
    Ем дано да влезнеш. Колко ти е бала? за там се смята така 3.оценка от изпита по математика+оценката от изпита по бг+оценката по математика от даскало+оценката по физика от даскало.

знам сметнах го 30.126

Град
    Значи нямаш проблеми. Вътре си на 99%.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си