- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще ми отиват кичури?!?!
Миии въпроса е ясен.![]()
Значи аз питах моята фризъорка и тя ми каза,че ще ми отиват,ама изкам и чуждо мнение.Все пак не изкам да приличам на някаква странна ебавка на природата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето ме и мен(профила ми в лимпа)
http://www.limpa.bg/show.php?id=448998
аз съм със късата коса а тфа чувечи ду мени е най-добрата ми фр.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 години с кичури, е то братовчедка ми си прави на 7... на къде е тръгнал тоя свят... Ако искаш си направи, ти си решаваш! Мисля, че ще ти отиват![]()
Не прави моята грешка.Завършвайки 6-ти клас си направих кичури, точно по това време и беше ужасно, косата ти се изтощава, слънцето също много влияе и става на нищо...
Имаш много детско излъчване, не го съсипвай още от рано с блонодори, бои и тем подобни...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Може би ще ти отиват, но аз не бих си съсипала хубавия цвят, ако бях на твое място.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
По-добре недей,така си сладка![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ще ти отиват , но според мен е селско , пък и ще ти увреди хубавата коса . Така си страхотна , и не ти трябват такива глупости !![]()
ще ти отиват :P
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Според мен ще си повече от смешна.Послушай Цвети,също така и аз мога да ти вметна пример.Една моя съученичка в средата на 6-ти клас си направи кичури.Отначало бяха някакви оранжеви,с времето станаха руси.Косата й стана ужасно изтощена,приличаше буквално на слама.Косата ти е прекрасна,цвета й-също.Ако искаш да промениш нещо в себе си-купи си нова блузка,обувки или нещо подобно,само не барай косата.
Айде...и умната
![]()
Кое е селското в кичурите ако мога да попитам ? аз имам 4 дискретни руси ... 3 червени и 2 черни и не виждам нищо общо с провинцията но всеки си има вкусПървоначално написано от dark_sw
п.п. ти си с къдрава коса , и според мен не![]()
Be Happy Be Model !!
Аз мисля, че авторката иска да си прави руси кичури и за това си мисля, че няма да и отиват, защото нейната коса е тъмна и просто няма да седи добре, още повече, че има детско излъчване и просто не се съчетава, няма да бъде естетично![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
По скоро нова прическа (подстрижка), не и кичури..
съгласна съм със цветито
аз като гледам как си е напомпала циците хич не се съмнявам.. според мен няма да си ходи, даже ще седи смешно. А за фризиорката, много ясно, че ще каже, че ще ти ходят; ве пак тя печели пари от това.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Моето мнение е ТВЪРДО НЕ!И аз имам този цвят на косата и си направих кичури,но след няколко дни си боядисах цялата коса,за да го залича.Не прави същата грешка.Но все пак ако мислиш,че ще ти е по-комфортно...Тя фризьорката ти го е казала,за да изкара още пари.![]()
Според мен на тъмната ти коса няма да са много естетични кичурите ти. Ако я изсветлиш цялата и след това я направиш на кичури ще е по-добре, но пък ще се изтощи много. А бе най-добре си стой с твоита си косичка - така много ти ходи.
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Аха,и аз това казвам.Само,че аз бях 5 клас като си направихи продължих да ги правя още 5 години...
който е имал знае за кво става въпрос...
Все още си възстановявам косата,от това.По-добре недей
Така си си много сладка.Като си ги напрайш най-много да си изгубиш детското излъчване
Just haters make me famous! εĭз
Да бе, вземи си пльокни 5-6 от тези грамаданските кичури, дето циганките си ги правят, и направо ще е супер.![]()
По-добре не си прави.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ауу.. недей, направо ше ми стане жал за косата ти.. Толкова е хубава и толкова добре ти стои естествения цвят.. Просто това червено няма да ти отива, ще ти развали излъчването, а и самата коса...Ти си решаваш, но в случая съм твърдо против това.. Няма да ти стои добре, но всеки си решава сам..
![]()
Мда, накъде е тръгнал...Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Точно ти да го кажеш...
По темата: недей.