- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще ми отиват кичури?!?!
Според мен няма да ти ходят,но ако си решила избери цвят с 1-2 тона по-светъл от естествения ти.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
За да станат хубаво кичурите трябва да са с няколко тона по-светли, а косата ти е доста тъмничка, което значи, че ще я изтощиш много докато стигне желания цвят. като гледам косата ти е хубажа подчертай й цвета и блясъка с неутрален шампоан оцветител и ще е супер. Косата ти ще изглежда свежа, лъскава, но не мазна и ще ти е супер.![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не
Суетата.Моят любим грях.
Не мисля че ще ти отиват, мн си малка а и наистина е вярно че ще си изгорип косата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
няма да ти отиват![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
вЗе Ми ДУМИте оТ уСтатАПървоначално написано от dark_sw
mi ne bih kazala 4e 6te ti stoqt perfectno, ama nqma da si sme6na spored men... ama zavisi vse pak kolko 6te sa debeli, kolko na broi 6e s ai t.n....
Да си направя ли кичуриии.......... после що ми опадва косатаааа![]()
apfff 1vo lqtoto ki4uri da si praish nqma smisal oshte pove4e kosata ti shte stane na lesh 2 ro pita li mama i tati dali she ti razreshat ?? O.o![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Не си прави![]()
![]()
~Всеки, който твърди, че слънцето ни прави щастливи, явно не е танцувал под дъжда! ~
Косата ти е тъмна, ако беше светлокестенява щяха да ти ходят, но така ще изглеждаш смешно според мен
Преди години една тъпа комшийка реши да си направи, беше си боядисала косата черна, на другия ден се намаца и вместо руси кичуроите станаха оранжеви... беше отвратителна![]()
Но както и да е... не мисля, че ще ти отиват. Ако искаш се посъветвай с професионалист, но няма смисъл да си гориш косата.
Не си ли малка още да си съсипваш косата още от сега?! Изчакай малко, че докато станеш на 16 косата ти ще е като метла.. Пък и косата ти е тъмничка, хубави кичури няма да станат от първия път, отначало ще са рижави и ще трябва да повториш няколко пъти,което допълнително ще изтощи косата ти.
Аз съм с руси кичури, но косата ми е доста светла и още от първия път се получи хубаво русо, а не патешко жълто...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз пък мисля , че ще стоят отвратително..![]()
Комшийката ми мяза на тебе, има кичури, и мяза на клошарка.
Не го прави.
ооо не прави моята грешка!!!!!!!!!!!! направих си кичури в 6 клас. Уж трябваше да са руси, но станаха некви оранжевикави, ужасни бяха. После трябваше с боя като цвета на косата ми да ги боядисам да си върна горе долу същия цвят и стана. Сега мисля че ги няма изобщо. Но недей, не мисля че ще ти отива, пък и така си си мноо добре.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!