.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Лосион за тяло банан-AVON

здравейте,сега си стоя и разглеждам новия каталог на Avon и съм малко разочарована защото имах желание да си порачам лосион и спрей за тяло а избора е много малък-Мандарина с алое, Банан и кокосово мляко, Червена череша с индийско орехче.ИИИ изпитвам голяма дилема защото не съм ползвала нито ч от тях и нз как мипишат :S Много ще съм ви благодарна ако изкажете мнение за тях.Аз лично май се колебая главно м/у Банан и кокосово мляко и Червена череша с индийско орехче, но се притеснявам банана да не е мн сладакк а пак черешата да е много силна и да "накъртва".Споделете мнение за тях,ако сте ги мирисали или ползвали...Благодаря предварително

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Лосион за тяло банан-AVON

Цитирай Първоначално написано от monkey_
    здравейте,сега си стоя и разглеждам новия каталог на Avon и съм малко разочарована защото имах желание да си порачам лосион и спрей за тяло а избора е много малък-Мандарина с алое, Банан и кокосово мляко, Червена череша с индийско орехче.ИИИ изпитвам голяма дилема защото не съм ползвала нито ч от тях и нз как мипишат :S Много ще съм ви благодарна ако изкажете мнение за тях.Аз лично май се колебая главно м/у Банан и кокосово мляко и Червена череша с индийско орехче, но се притеснявам банана да не е мн сладакк а пак черешата да е много силна и да "накъртва".Споделете мнение за тях,ако сте ги мирисали или ползвали...Благодаря предварително
    и двата миришат много хубаво..да де..аз имам лосион за тяло с черешка и индийско орехче..пък имам шампоана ми е с банан и още нещо беше..но съм помирисвала и лосиона (то е едно и също...)може би мааааалко по добре е черешката ..но иначе който и да си вземеш няма д асбъркаш според мен..нмо и всеки човек си има различен вкус..на теб може да ти хареса едно на мен друго..а за спрейчетата..каквото и да вземеш ще е сладко и ще "накъртва"понеже в сравнение със лосиона и шампоана те миришат най-силно(имам спрей с черешка)но...не се пръскам с него..предпочитам нещо по "леко"..

Cruel Intentions

Аз имам с банан.Мирише много приятно и дълготрайно.

И аз имам този с банан и много ми харесва

Ами аз всеки месец си взимам нов лосион от ейван/и всеки месец различен/ и съм ги пробвала всички-да ти кажа чесно и банана и черешата е хубава.Не мога да преценя кое е по-хубаво, но което и да си вземеш няма да згрешиш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз повече харесвам този с мирис на бананче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на fake
    черешата е супер
    Boots and braces don't make racists!

ami banan4eto ne sum go polzvala..predpolagam 4e e hubavo...az obi4am plodovite aromati (ne samo de) taka 4e 4ere6kata sum si poru4vala 2 puti...

s 4ere6kata i indiiskoto oreh4e e superrr mn me kefi i imam cqlata seriq s 4ere6ka- du6 gela, krema za tqlo i spreq
    ZnAm KoQ dA bAdA, zNaM zA6To sAm LuDa, ZnAm i KoLkO sTrUvA cQlAtA cEnA.ZnAm kOgO cEluVam i ZnAm KaKvO rIsKuVaM!!!

Аз много исках да си взема този с банан, но май мирише повече на кокос отколкото банан затова се отказах. Иначе имам с черешата...не е лош но на мен ми е леко силен мириса.

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Аз много исках да си взема този с банан, но май мирише повече на кокос отколкото банан затова се отказах. Иначе имам с черешата...не е лош но на мен ми е леко силен мириса.
    аз имам шампоана..и в началото при първите 2 къпания ми миришеше повече на кокос..след това почна д ами мирише повече на банан

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    аз имам шампоана..и в началото при първите 2 къпания ми миришеше повече на кокос..след това почна д ами мирише повече на банан
    Значи може и д аима някаква надежда за мене

Град
    Bucharest, Romania
    може може...надеждата умира последна абе не мога да разбера защо не е само с банан..аз понеже не я уважавам много миризмата на кокос..и тем подобни..

Cruel Intentions

Аз имам крем за коса с банан и кокосово мляко,мирише много хубаво,но ароматът изобщо не е дълготраен :&

може може...надеждата умира последна абе не мога да разбера защо не е само с банан..аз понеже не я уважавам много миризмата на кокос..и тем подобни..
    И з това се чудя...аз преди обожавах кокос и банан...бяха ми любимите ми плодове, но след акто си взех лосион с мирис на кокос ми стана лошо. Такава силна и ужасна миризма просто няма Сега си търся лосион само с банан но не мога да намеря

Град
    Bucharest, Romania
    И з това се чудя...аз преди обожавах кокос и банан...бяха ми любимите ми плодове, но след акто си взех лосион с мирис на кокос ми стана лошо. Такава силна и ужасна миризма просто няма Сега си търся лосион само с банан но не мога да намеря
    хаха...горката..една моя съученичка си беше взела някъв спрей от ейвън...нещо зелено май беше..и едно момче реши да напръска в стаята..щото се били скарали и искал да си го върне ала бала..мале такава тежка миризма..после цял час по английски щяхме да се удошим докат с еизмирише..бе нз някои хора си ги кефи ама мен лично

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ами аз всеки месец си взимам нов лосион от ейван/и всеки месец различен/ и съм ги пробвала всички-да ти кажа чесно и банана и черешата е хубава.Не мога да преценя кое е по-хубаво, но което и да си вземеш няма да згрешиш!
    +1 Тия лосиони са супер гот сички са хубави Аз съм пробвала 3-с черешата,пуснаха за малко едни с портокал/мандарина(нз кое беше) мн хубав също ии едни нови има с къпина и ванилия и е супер също.Имаше преди с канела и нещо си и също е супер
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от fаke
    черешата е супер
    даа

този с банана изглежда да е хубав,не знам

Сега си взех с кокос и банан и е много хубав и мирише много приятно,а предишния ми беше с черешката и той е много хубав Което и да си избереш няма да сбъркаш

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз имам спрейчето с банан и кокос и повечето ми приятелки казват, че им мирише на плажно мляко. Но иначе е яко. Черешата също ме кефи.

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    +1 Тия лосиони са супер гот сички са хубави Аз съм пробвала 3-с черешата,пуснаха за малко едни с портокал/мандарина(нз кое беше) мн хубав също ии едни нови има с къпина и ванилия и е супер също.Имаше преди с канела и нещо си и също е супер
    tozi s kypina i vaniliq miri6e li hubavo ?

az imam na banan i kokos i mi haresfa, no ne sum probvala na 4ere6eta

Цитирай Първоначално написано от lorena
    И аз имам този с банан и много ми харесва
    +1
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен Аватара на o0ps
    Аз съм ползвала много пъти с Черна череша и ми харесва, този с банана не съм го пробвала, но предполагам че и той ще е хубав... А спрейовете наистина са много тежки...

Град
    Стара Загора
    аз имам този с черешата и страшно много ми харесва няма да сгрешиш ако си го вземеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си