- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
.![]()
Ми ще бъда честна- не си мистър вселена, но не си и грозен, имаш чар, просто за всеки думата краси значи различно нещо. За някой ще си най-грозния мъж на света, а на други ще им изтичат очите по теб![]()
Бе не изглеждаш чак толкова зле.Сигурно просто се целиш прекалено нависоко.Не може да няма момиче за теб.
ami nz po princip kato govorq s momichetata stavame dobri fr , puskam nqkoi shegi te se smeqt no kato se zagovori za po blizki otnosheniq neshto vse ne se poluchava![]()
da se pazq li ot tvoq nickПървоначално написано от Liar
Liar
![]()
Не :PПървоначално написано от iskamdate123
Аз не лъжа като давам съвет.Имам този ник поради друга причина.
Da prava si ima momicheta na koito izboshto ne moga da ugodq kolkoto i da se mychaПървоначално написано от Rosenrot_f
![]()
Dano si prava i mi se shte da namerq nqkoq koqto da me haresa takyv kakyvto sym , shtoto az ne sym ot tezi " playboys" koito se predstavqt za nqkoy pred momichetata , a sa korenno razlichni po princip..
Ако и двете ти снимки са с нормални цветове , ако и на двете не позираш , ако и на двете си без очила ..... тогава ще ти кажа какво мисляПървоначално написано от iskamdate123
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И сегашния ми приятел мислеше като тебе(щото доста преди да тръгнеме бяхме добри фр и ми е споделял)...всеки намира подходящия за него.Аз намерих човека който ме допълва,който само с поглед ме разбира и съм щастлива..той не вярваше,че бих го харесала..щото не бил плейбой ии тн.. Никое момиче не обича момчета тип "дебна да ебна",тоест 98% от момичетата! Ще си намериш някоя..сигурна съм![]()
е уби ме с тва. Направо плаче да си го напиша на скайпа![]()
![]()
![]()
emi ne se chuvstvam mnogo fotogenichen..i DA! ne se haresvam kak izlejdam .. Bih iskal da popitam za nqkakva ideika kak da se stegna i da si pokacha po nqkakyv nachin samochustvieto .. ?
![]()
em normalno 3 h stanaПървоначално написано от Rosenrot_f
otnosno pricheskata neznam tochno kfo da izpozlvam izlejda nishty ne mi otiva
![]()
Mislq da lqgam da spa shtoto i az izkufqh veche![]()
Оооо толкова рано ли е..не бях забелязалаПървоначално написано от iskamdate123
Относно прическата-няма как да не отива..кат идеш при фризиорката(ама глей да става нещо от не я) и кажи че тряя си поблъскате тиквите и да измислите нещо което да ти тичка и да те удовлетворява...а за фитнеса,моето добиче(демек гаджето) когато не се чувства особено добре(което е почти непрекъснато) отива във фитнеса,блъска 1-2 часа и после му минават дивотиите от главата..пък и добра форма добива..той как е близо стотина килца си ги е напрайл на мускулченца !!!
![]()
![]()
![]()
Ok stqgam se ot utre na fitnesssПървоначално написано от Rosenrot_f
i na men mi trqbvat nqkolko kilca :P