.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ми ще бъда честна- не си мистър вселена, но не си и грозен, имаш чар, просто за всеки думата краси значи различно нещо. За някой ще си най-грозния мъж на света, а на други ще им изтичат очите по теб

Бе не изглеждаш чак толкова зле.Сигурно просто се целиш прекалено нависоко.Не може да няма момиче за теб.

ami nz po princip kato govorq s momichetata stavame dobri fr , puskam nqkoi shegi te se smeqt no kato se zagovori za po blizki otnosheniq neshto vse ne se poluchava

Град
    Там някъде :)
    Е не си супер голям красавец,но не си и грозен...даже ми изглеждаш доста хубав!Момичетата сме доста капризни..някой път просто си прдаваме важност Иначе всеки си има различно мнение...споко за всеки влак си има пътници !!!

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Бе не изглеждаш чак толкова зле.Сигурно просто се целиш прекалено нависоко.Не може да няма момиче за теб.
    da se pazq li ot tvoq nick Liar

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    da se pazq li ot tvoq nick Liar
    Не :P
    Аз не лъжа като давам съвет.Имам този ник поради друга причина.

Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Е не си супер голям красавец,но не си и грозен...даже ми изглеждаш доста хубав!Момичетата сме доста капризни..някой път просто си прдаваме важност Иначе всеки си има различно мнение...споко за всеки влак си има пътници !!!
    Da prava si ima momicheta na koito izboshto ne moga da ugodq kolkoto i da se mycha

Град
    Da prava si ima momicheta na koito izboshto ne moga da ugodq kolkoto i da se mycha
    И никой след теб няма да може...понякога се чудя от къде са се пръкнали тия лигли!Не че аз не съм лигава понякога де,но не толкова много... Не трябва заради такива принцески да си мислиш,че си грозен и тн. Има и много земни момичета,които си заслужават...

Dano si prava i mi se shte da namerq nqkoq koqto da me haresa takyv kakyvto sym , shtoto az ne sym ot tezi " playboys" koito se predstavqt za nqkoy pred momichetata , a sa korenno razlichni po princip..

Град
    Blondeland

Re: В мен ли е вината ? Толкоз Лошо ли изглеждам ?

Emi iskam da vi pomolq za edna usluga .. poradi prichinata che otblyskvam mnogo momichetata iskam samo da vi pomolq da si napishete mnenieto kak izlejdam az .. I MOLQ VI BEZ TYPI Komentari ! Ako mislite chte temata e typo prosto nedeite da bydete aktivni v tazi.. Blagodarq predvaritelno

1 snimka

2 snimka
    Ако и двете ти снимки са с нормални цветове , ако и на двете не позираш , ако и на двете си без очила ..... тогава ще ти кажа какво мисля
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    И сегашния ми приятел мислеше като тебе(щото доста преди да тръгнеме бяхме добри фр и ми е споделял)...всеки намира подходящия за него.Аз намерих човека който ме допълва,който само с поглед ме разбира и съм щастлива..той не вярваше,че бих го харесала..щото не бил плейбой ии тн.. Никое момиче не обича момчета тип "дебна да ебна",тоест 98% от момичетата! Ще си намериш някоя..сигурна съм

"дебна да ебна"

Град
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    "дебна да ебна"
    Еми така де...

е уби ме с тва. Направо плаче да си го напиша на скайпа

emi ne se chuvstvam mnogo fotogenichen.. i DA! ne se haresvam kak izlejdam .. Bih iskal da popitam za nqkakva ideika kak da se stegna i da si pokacha po nqkakyv nachin samochustvieto .. ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    е уби ме с тва. Направо плаче да си го напиша на скайпа
    Хахаха пишии...една фр си го беше написала на скайпа и оттам го знам

Град
    emi ne se chuvstvam mnogo fotogenichen.. i DA! ne se haresvam kak izlejdam .. Bih iskal da popitam za nqkakva ideika kak da se stegna i da si pokacha po nqkakyv nachin samochustvieto .. ?
    Еее можеш да почнеш фитнес(ако не те мързи)..смени прическата..накупи си цял сак с дрехи....де да знам,почнах да ръся глупости вече !!!

Еее можеш да почнеш фитнес(ако не те мързи)..смени прическата..накупи си цял сак с дрехи....де да знам,почнах да ръся глупости вече !!!
    em normalno 3 h stana otnosno pricheskata neznam tochno kfo da izpozlvam izlejda nishty ne mi otiva

Mislq da lqgam da spa shtoto i az izkufqh veche

вие па, ще лягате, то толкова рано

Град
    em normalno 3 h stana otnosno pricheskata neznam tochno kfo da izpozlvam izlejda nishty ne mi otiva
    Оооо толкова рано ли е..не бях забелязала Относно прическата-няма как да не отива..кат идеш при фризиорката(ама глей да става нещо от не я) и кажи че тряя си поблъскате тиквите и да измислите нещо което да ти тичка и да те удовлетворява...а за фитнеса,моето добиче(демек гаджето) когато не се чувства особено добре(което е почти непрекъснато) отива във фитнеса,блъска 1-2 часа и после му минават дивотиите от главата..пък и добра форма добива..той как е близо стотина килца си ги е напрайл на мускулченца !!!

той как е близо стотина килца си ги е напрайл на мускулченца !!!
    Ok stqgam se ot utre na fitnesss i na men mi trqbvat nqkolko kilca :P

Град

той как е близо стотина килца си ги е напрайл на мускулченца !!!
    Ok stqgam se ot utre na fitnesss i na men mi trqbvat nqkolko kilca :P
    Хаха не те карам,ако не искаш!Просто се опитвам да помогна..ако си слаб можеш да блъскаш за релеф,което също е много добре!Ма то на моя фитнеса си му е хоби,мания....ейййй можеш да си купиш неко мерцедес иии веднага ш ти се лепнат

Град
    Оле не е добре..нааистина започвам да говоря глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си