.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 164
    Град
    не е установено още :]]
    хмм,радвам се,че дадох яка идея на някои...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

ПУ И ЗА МЕН ТУКА

Re: За феновете на метъла

Цитирай Първоначално написано от spiderka
    Ако не се лъжа вече има една такава тема-за музиката по време на секс,но отделно правя тази,за да чуя гласовете на всички фенове на жицата или...общо казано-метъла. Тези,които го предпочитат,нека праснат по едно готино мнение за този стил...
    i az sly6am metal,no spored men to4no tozi stil ne e podhodq6t povreme na intimni ytno6eniq
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от margo_93
    За по хард секс метала е перфектен.Няма да забравя веднъж как ме изчука един фен на парчето на MANOWAR - WHEELS OF FIRE.Оралния и вагиналния като че ли не бяха толкоз хард,но за аналния...Направо си ми пръсна дупарата,но определено ми хареса всичко което направи с мене...
    Пхахахахахаахахах пръсна ти дупарата Метъл sux, Пускайте некой бийт на Дре и тогава си пръсвайте дупарите
    ПП Момиче 93 година си бе, не те ли е срам
    Streetball is my job!

Pantera forever ! !! ! ! (rock)

Dre и другите Бйййййиитове .. лапат негърски пишки . относно Маноуар
    това са най-жалката гей банда .. и са крайно неподходящи за ебан ..
    некви голи , с ботуши .. целите в олио .. как да ги слушаш кажете ми ?
    no such movies

Мъжовар са добри, за всеки влак си има пътници.
    Но определено секс на ПАНТЕРА ще е завидно изживяване...
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    само не мога да разбера какво толкова харесвате на тоя метъл?
    ебаси живея в държава,в която 70 % от населението слуша метъл и установявам че в милата ми родина тоя стил музика става все по-разпространен....защо трябва да приличаме на депресираните скандинавци?
    kakvo iskash pa ti be ?
    Da stanem chalgari i da se kefim na Gergana s golemite liubovni drajki (palaski/slanini) ?
    Da shtrakame s prasti i da vikame "Ale le, opaaa"
    Varvi sa samoubii !
    Ta az slusham Metallica, Iron Maiden, Rammstein, Disturbed i drugi

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Честно казано по време на секс най-много ми харесва да се вихри метъл...направо ми избиват балансите :devil: А към rubi,която изрази "компетентно" мнение,че метълите са депресирани като скандинавците,мога да кажа само - ХАХАХАХАХХХАХААА Първо,половината ми семейство живее на скандинавския полуостров - Дания и Швеция,и определено мога да ти кажа че НЯМАТ защо да са депресирани при все че живота им е така идеално уреден.Второ,хората,които възпитава метъла са много по стабилни,стойностни и с интересно и собствено мислене по всички мои наблюдения,които не са само върху едно поколение.Също са и с чудесно чувство за хумор.А това,че в "Гадни момичета" си видяла,че пиклите се подиграват на тийнейджър с черна тениска,че е "мазен" нищо не значи.Метъла укрепва духа.Ето аз например имам тениски на разни групи,ОБОЖАВАМ метъл,но нося и дрехи като всички останали "нормални" и слушам дори чалга в компания ако се налага.Просто метъла ме кара да се чувствам жива.Така чее....
    Браво!!! Тва е най-истинското нещо,което някога съм чела или виждала или квото и да е! Браво на теб! Обичам те!

А за другите мнения искам да кажа,че да смесиш метъл с чалга [ама не когато си в компания ами и двете да си ги слушаш] е подобно на кръвосмешение майна! [поне за мен] Кой нормален ще смеси лигавата бездуховна тъпа безсмислова крайност с другата твърда смислена и неограничена крайност...ц ц ...

Sk0rp1on .. не помна как ти беше ника .. Скандинавския метъл е една огромна фашкия макар че при тях е .. нещо като тука народката музика мноо ми е противен . та лосшо няма в слушането на метъл кофти стаа ако почнеш да се праиш на "метъл" и не си мийш косата и бубата
    no such movies

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Кой нормален ще смеси лигавата бездуховна тъпа безсмислова крайност с другата твърда смислена и неограничена крайност...ц ц ...
    Някой който не обича да се ограничава и обича музиката да изразява моментното му настроение а не му един вид религия.

И айде стига моля ви се. Слушате САМО еди какъв си стил, четете САМО еди каква си литература, гледате САМО еди какви си филми... Не ви ли писна да се ограничавате само и само някой да не си помисли нещо за вас?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Метълът не е музика, а сбор отбор юнаци с резачки флексове и прахосмукачки които си мислят че свирят нещо .... а да и граченето е отврат ....
    И са преди да ме напрадате слушам чалга от най мазната баш циганията, кефя се на чалгарките които им викате курвички щото ходят полуголи и им завиждате и МРАЗЯ мазните коси черните метълски тениски и кубинките....
    Освен мазната чалгичка слушам и всичко останало без тая отврат(метъл)....

:P
    айде започвайте да ме нападате че съм прост, че чалгата е най гадното нещо и че ви се драйфа от нея следователно и от мен .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Метълът не е музика, а сбор отбор юнаци с резачки флексове и прахосмукачки които си мислят че свирят нещо .... а да и граченето е отврат ....
    И са преди да ме напрадате слушам чалга от най мазната баш циганията, кефя се на чалгарките които им викате курвички щото ходят полуголи и им завиждате и МРАЗЯ мазните коси черните метълски тениски и кубинките....
    Освен мазната чалгичка слушам и всичко останало без тая отврат(метъл)....

:P
    айде започвайте да ме нападате че съм прост, че чалгата е най гадното нещо и че ви се драйфа от нея следователно и от мен .....
    Искаш ли?

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Искаш ли?
    Кво искам ли ... квото ще ми даваш ми го дай :P
    Всичко искам .... нахален съм !

Метъла е хубава музика но само групи като ЛП.Само рапа е истинска музика за мен, и би било хубаво 70% от българите да слушат метъл а не чалга както е на практика!!!rubi в действителност има мн смотани метъли с тъпите причести с траорното ублекло и скапан грим.Аз съм рапър но не ходя по улиците да викам иеа или кво стааа мен просто си слушам любимия стил без да го показвам

Хахах ... и аз обичам чалгата, но не слушам само нея.
    Винаги когато седна на маса с компания пускаме чалга и се разбиваме много!!!
    И защо момичетата , които слушат чалга са курви?
    Аз слушам чалга, но се обличам напълно нормално, както всички мои приятелки, които слушат чалга.
    Относно метъла ....... нямам думи ..... лошо ми е .....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Искаш ли?
    Внимавай, защото понякога това, което си пожалеш се сбъдва.(?)

А що се отнася до смислените чалга песни, в които не се пее за любов ще дам примери:
    Вероника, Магда, Елена, Димана и Илиян - Всичко се връща (е па кажете ми, че не е смислена)
    Е, за друга сега не се сещам, но това е доказателство,че има смислени песниииииииииииииииии
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Е, извинявам се на метълите, не исках да ги обидя с това "стана ми лошо"

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Искаш ли?
    Внимавай, защото понякога това, което си пожалеш се сбъдва.(?)
    Що бе лошо ли е човек да има всичко ....

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Е, извинявам се на метълите, не исках да ги обидя с това "стана ми лошо"
    Имаш проблем!Лекуваи се!Всички момичета който познавам чалгии са тъпи , ограничени, и сами предлагат-"Искаш ли да ти лапам"......Кво е тва нормално ли е?Нима курви като Гергана, Камелия Глурия Андреа нз др. дават пример на децата като са с бюст 90см???Дори и за секс никога не бих погледнал чалга испълнителка...никога....

Цитирай Първоначално написано от Freak.
    Мъжовар са добри, за всеки влак си има пътници.
    Но определено секс на ПАНТЕРА ще е завидно изживяване...
    Определено е ... имах късмета да го изживея, макар и само на 1 песен ...
    Поздрав: Pantera - Walk ... (песента ми стана още по-любима)

cHaLGa KiLLeR да се лекувам ли ми каза?Кой е ограниченият сега?Хубаво певиците са курви, ама ние , които слушаме музиката им да не би да сме курви бе, слабоумникоооо!
    Първо помисли тогава обиждай!
    Погледни се, толкова си вглабен в омразата си към чалгата, че чак и такъв ник си си барнал!
    Какво ме интересува, че някакви си пикли по на 11-12 години се праят на курвички и се обличат като такива!
    Сега кой слага всички под общ знаменател?
    Сега кой е ограниченият?Аз ли?

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Определено е ... имах късмета да го изживея, макар и само на 1 песен ...
    Поздрав: Pantera - Walk ... (песента ми стана още по-любима)
    Точно тая песен е стил американски филм в стриптийз бар и една от курвите си върти разпукания гъз върху кура на някое мазно дилърче

бе не е точно така .. но песента кърти вярно

mishaaaaa намери някой средно висок или висок мост забии си слушалките в ушите с лЮбимата си песничка на преслава ли кви са там и скочи , да видиш че няма да умреш това че не се правите на курви не значи 4е не сте

Reeeeeeeeeeeee Speeeeecccccccccttt WALKKKKKKKKK !!! (rock)
    no such movies

TEMATA НЕ Е ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ!
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си