- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли пози,при които мъжете свършват по-бързо?
Pozata, koqto na dadenia myj mu dostavq nai-golqmo udovolstvie.
Аз пък бих казала, че е в позата, в която жената изпитва най-голямо усдоволствие. Личния ми опит показва, че ако аз изпитвам огромно удоволствие от акта, мъжа се възбужда повече и свършва мнооооого по-лесно. Има само 1 изключение - задна прашка.....той свършва винаги много бързо, а аз почти не изпитвам удоволствие....
според мен мъжа свършва по-бързо ако жената го предразположи
попринцип,мъжете се възбуждат много и от женското удоволствие и позата,в която жената изпитва повече удоволствие,кара мъжа да се възбуди-а оттам и да свърши по-бързо
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Мъжът може да свърши когато пожелае. Поне при мен е така. Разбира се че има отделни пози които са предпочитани. Най-възбуждащото е да да възбудиш партньорката ти и да изпитате заедно оргазъм.
Та всяка поза е подходяща, стига да си с нагласата да ти е хубаво.
В моя случай - когато поиска ,но почти няма мъж ,който да не се възбужда страшно много от заднаНавсякъде по сайтовете го има
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Моя мъж много лесно свършва при задна прашка и изобщо всякакви пози, в които аз съм с гръб към него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аха....а плюс това иска и да се цлуваме, за да е по-хубав оргазма....е в тия пози как да стане? Не съм жената каучук все пак.Първоначално написано от Wrathchild
Da e taka e...Първоначално написано от krem4et0
a pyk ina4e as specialno nai-byrzo kato sym otgore i(misionerska li kva be6i) a "ku4e6ka" li kak im vikate neznam - moga s 4asove
![]()
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
mujete sme takiva 4e ot vsqka edna poza moje da svur6im izkliu4itelno burzo,zavisi ot tova kak go pravim i dali ni dostavq golqmo udovolstvie
От всяка поза. Но не и жената да лежи като труп - много жени го правят. Лягат си по гръб и си мълчат![]()
mmm da tupi4ko e naistina.i partiora trqbva da dava ne6ti4ko ot sebe si.nqkoi (kato men naprimer) adski mnogo me vuzbujda da stene v rucete mi....mmmm otka4am taka i moga da svur6a naistina burzoПървоначално написано от the_hottie
![]()
Защо някой момичета лежат и не мърдат, все едно са залепени с капчица?Първоначално написано от the_hottie
Страх ги е да не го счупят ли?![]()
ama i ti ponqkoga zadava6 tupi4ki vupros4etaПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
защото според мен не са достатъчно сексуални и го правят повече защото "така се прави" или "така трябва"Първоначално написано от x3eme
ne sum spal sus durvo no ako mi se slu4i naprao 6e q izgonqПървоначално написано от the_hottie
представих си картинката и ми стана смешноПървоначално написано от x3eme
![]()
Щото са притесняват че не са достатъчно добри и ги е срам,нещат да се излагат(ее при някои може да не е така)..или пък някои може да си ги мързи просто..или така си им най-харесва,мъжа да си прай сичко та да не каже после "ти напрай тФа и тФа" и да мрънкат ! Хаха нз..това са си идейки все пакПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Много е гадно това, ако бях мъж и попаднех на такава желанието ми щеше да отмине. Всеки иска живо същество в леглото, не труп. Ако има и такива ентусиасти има си морга.Първоначално написано от the_hottie
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Снощи бях като труп. Бях свършила няколко пъти и то невероятно силно и просто нямах сили да мръдна, а той както съм се поунесла и полузадрямала ме облада........и определено не беше тъпо......но това е все пак изключение.
полузадрямалаПървоначално написано от krem4et0
леле това ако някой полузадреме докато правим секс ще ме побърка. Бих се чувствала ужасно.
Желанието отминава 100% и после ако видиш това момиче отново и ти убива настроението... Много е гадноПървоначално написано от Wrathchild
ние не правехме секс.просто той обича да ме пооблизва, след което следва 5 минути релакс....зяпам си нещо, почивам си, пия водичка, съвземам се.......и после го почвам. Просто този път той не ми даде тези 5 минути за възстановяване.....не съм спала, просто бях все едно съм изпила 3-4 водки-омаяна ми е, чувам и виждам всичко, ама все едно е сън......а той каза, че така безпомощна съм супер секс и и ме награби.......е аз не дремах повече деПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ето, че сама каза, че не си била дърво някакво, което пак е добреНо пък се случва ако си изморен. Виж, ако ти е перманентно вече е лошо...
~