- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати-Кой къде е приет
еи хора разбрах че утре ще излизат в интернет... в съответните градове... тоест Rio саитовете
Нямаше ли да излязат в петък?![]()
Откъде разбра?![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
в петък по училищата , а в 4так по риотата аз така разбрах!
Съжалявам,ама само пълните с теми,има вече достатъчно такива. Предполагам,че ще ги има в петък,но не се знае,пък и не знам за къде бързате толкова. Успехи все пак,надявам се още на първото класиране да сте вътре, където искате да си влезете. Айде късмет!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
мисля си че на 11-ти ще излязат и тогава ще си ги чакам![]()
Петък - интернет. Събота - в училищните гнезда.
Trust, will, courage - the three things one must have!
Ти като 1-во желание eлектрото ли писа?Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
В разпределението пише "ДО 11" ,което ме кара да мисля че утре вечерта може да са излезли![]()
Първоначално написано от densii
![]()
![]()
![]()
дам нормално за МОН
![]()
![]()
Ще ги качат в сайта на 11 през деня, може би към 1веч ще ги има, а в училищата ще ги изпратят във 19 часа.
mindscan
оф мн съм зле аз 4ета нема да са излезли утре вечерта па то..... ни6то аз па мисля че пак ше забавят нещатаПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
Цаиси брат ми,цаиси...Първоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
Времето ще покаже...![]()
на balbuk-balbuk не му тряат цаки![]()
.......добре си вижда
.....аххаххх бтв.....тия приемнаия пак ще станат като резултатите ще изпишем 300 страници
![]()
![]()
Еми аз лично искам да ги видя, защото на 11-ти тръгвам на мореНадявам се да се изпишат над 300 страници
![]()
пак почна флууда хора недейте така моля ви ..не искам темата пак да я заключат ........Първоначално написано от densii
![]()
![]()
тааа... дано днес ги качат!
Аз па залагам че ше стане както с рузултатите. Ше ги качат събота сутринтаПървоначално написано от LostInMe
![]()
@halino0r - Тя говореше за 1 по обяд(а те според мен даже и по-рано ще са излезли), а ти прибавяш "даже към 16 - 17"![]()
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
излезат на 11,не знам кой ден е![]()