- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Книгата как да отслабнем завинаги?...помощ...
Аз имам твоя проблем в по-тежка фаза, книгата няма да ти помогне! Вземи си ''Диета за тиййнейджъри'', прочети я, не те карам да спазваш диетата, само ея прочети, мисленето ти ще се промени!Първоначално написано от marilyn
mindscan
не съм искала да те убиждам, сори, ако е тека, просто се изнервихПървоначално написано от marilyn
![]()
ми да ти кажа честно имах проблем с килограмите, но се взех в ръца и при мен лично здравословното хранене и спорта дадоха блестящи резултати...на за миг не съм искала да пазя диети....както казах ти си решаваш, ти познаваш тялото си най-добре
айде успех с диетата![]()
Благодяря ти, аз не съм се обидила ни най малко, наистина виждам че искате да ми помогнете и оценявам мненията на всички ви. Блг.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, малко се палим, но това само трябва да ти подсказва да не го правиш.
mindscan
абе не съм я чело но като чух завинаги и първата ми мисъл беше е как да може завинаги??!! ако човек не се храни здравословно и не спортува мн ясно че ще е дебел
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
започнах диетата преди 4-5 месеца... резултата? -13 кила!
предлагам ти да направиш режима, но го олекоти максимално.. примерно 1 етап не го прави 6 дена, а 3... жали тялото си.. Не знам, лично аз нямах проблеми, за другите не знам.Ако усетиш някакви отрицателни ефекти-ПРЕКРАТИ!
Режима промени живота ми![]()