.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    ^^ блг ти за мнението все пак, но не си мисли че съм безотговорна към себе си и към здравето си. Не съм решила да правя диетата защото ми е казал някой ДА, ще я правя защото имам нужда от нея и смятам че за момента тя наистина е единственото решение на проблема ми.

Казваш ми да отида на диетолог- ходила съм: резултат нямаше, освен че бях доста обнадеждена и естествено надеждите ми рухнаха. Разбирам че искаш да ми помогнеш, но моля те само не ме упреквай, не те познавам, но най- вероятно ти нямаш моя проблем и не можеш да разбереш желанието ми да изглеждам добре, а не да ставам поредната анорексичка.
    Аз имам твоя проблем в по-тежка фаза, книгата няма да ти помогне! Вземи си ''Диета за тиййнейджъри'', прочети я, не те карам да спазваш диетата, само ея прочети, мисленето ти ще се промени!
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    ^^ блг ти за мнението все пак, но не си мисли че съм безотговорна към себе си и към здравето си. Не съм решила да правя диетата защото ми е казал някой ДА, ще я правя защото имам нужда от нея и смятам че за момента тя наистина е единственото решение на проблема ми.

Казваш ми да отида на диетолог- ходила съм: резултат нямаше, освен че бях доста обнадеждена и естествено надеждите ми рухнаха. Разбирам че искаш да ми помогнеш, но моля те само не ме упреквай, не те познавам, но най- вероятно ти нямаш моя проблем и не можеш да разбереш желанието ми да изглеждам добре, а не да ставам поредната анорексичка.
    не съм искала да те убиждам, сори, ако е тека, просто се изнервих
    ми да ти кажа честно имах проблем с килограмите, но се взех в ръца и при мен лично здравословното хранене и спорта дадоха блестящи резултати...на за миг не съм искала да пазя диети....както казах ти си решаваш, ти познаваш тялото си най-добре

айде успех с диетата

Благодяря ти, аз не съм се обидила ни най малко, наистина виждам че искате да ми помогнете и оценявам мненията на всички ви. Блг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Да, малко се палим, но това само трябва да ти подсказва да не го правиш.
    mindscan

абе не съм я чело но като чух завинаги и първата ми мисъл беше е как да може завинаги??!! ако човек не се храни здравословно и не спортува мн ясно че ще е дебел
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    започнах диетата преди 4-5 месеца... резултата? -13 кила!

предлагам ти да направиш режима, но го олекоти максимално.. примерно 1 етап не го прави 6 дена, а 3... жали тялото си.. Не знам, лично аз нямах проблеми, за другите не знам.Ако усетиш някакви отрицателни ефекти-ПРЕКРАТИ!

Режима промени живота ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си