- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Родителите ви знаят ли че се обезкосмявате :D
Еми както виждаш има отговори по всеки един вариянт на анкетата... Пък и поне няма 1000 други такива безсмислени теми...Първоначално написано от dark_sw
![]()
Майка ми не ми даваше да си обръсна краката и аз сама ги обръснах-е,това беше доста отдавна.Та...тя разбра в последствие.
Знае,че се обезкосмявам,а и съм достатъчно голяма,че да го правя![]()
Знаят ест.. и не виждам какво да крия...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е не съм им го казвала ,ама те са съвременни хора и си го знаят,,,,все пак съм на 16 и тфа е нещо нормално
и мойте знаят.в началото мама опита вс възможно да ме разубеди обаче не успя,а тати хич не му пука
Когато пробвах за първи път да се обескосмя краката мн ме болеше с епилатора и викнах мама тя ми помогна и така даже не съм я молила сама се съгласи![]()
![]()
![]()
тва ми е най-съкровената тайна [-o<
Ест,че знаят! Не съм искала мнението им,но като поисках епилатор кои друг да ми го купи?Но и родителите ми не са против де
![]()
amm maika gy ystanowi sama i kaza na tatko oba4e po4na mi wika 4e sam se takowala sas samobrasna4kata i sled twa me iztormozi s kola maska![]()
i sq we4e sas epilator
![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
знаят естествено...
znat mn qsno.Tova si e ne6to normalno,vse pak jiveem v 21 vek.
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
Да,знаят.Пък няма да ги питам дали може да се епилирам,как да стане![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Знаят![]()
Суетата.Моят любим грях.
Майка ми знае, баща ми едва ли му пука, пък и надали знае какво е епилатор.![]()
Don't worry, be happy!
А да им казвам ли кога ще пикая?И ако може да ми мият те зъбите?Че да мога после и аз да пускам тъпи теми по форумите.Бе че'ай,то не ми пречи и сега да почна![]()
Да Ви имам т****е въпроси!
До модераторите:аре моля Ви пичове,престанете да ми триете съобщенията....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз просто вадя на яве истината и се боря за правдата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смилете се над мен.
![]()
Естествено...Баща ми ми купи епилатора....
Хаха нали те ми купиха епилатора![]()
ЗнаятБаща ми ми купи Епилатор,от който съм много Доволна
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
разбира се, че знаятна мама й казах,когато реших, че трябва да го направя, а татко...за какво му е да знае,тъпо е, като че ли трявба и да му казвам кога ми идва
![]()
Естествено че знаят!то не е нужно да им се обяснявам-те си знаят тва се пак е нещо нормално
![]()
ГолЯма РабОта , Че моЖеШ вСяКа Да сваЛиШ
СлеД КатО нЕ МожеШ дА я ЗаДъРжИш!!!
Bashta mi puk poslednoto, koeto go interesyva e dali se obezkosmqvam.
A mama - estestveno, che znae, ot 4-5 hodq na kola.Samo ne razbrah kakvo ima za kriene, kakto i da e...
![]()