.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Цикъла и Витамин Ц

Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
    И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
    Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    mnogo filmi gleda6

hottie
    Guest
    Ами пий ако искаш, но не повече от 1гр на ден, защото така или иначе ако пиеш повече ще го изхвърляш.

Супер фен Аватара на miShle
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

чувал съм че забавя цикъла,когато се приема преди него
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
    А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
    Са не ме нападайте...
    А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...
    ami az i kazah ot kade go e re6ila tova sus vitamina i cikula...ot mnogo televiziq

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ее .. много сте интересни .. Какво се смеете на момичето.. Почти всичките ми познати са го пробвали.. Изпитан метод.
    И все пак мисля, че с витамин С по-скоро можеш да го спреш, а не да го накараш да свърши по-бързо .. Знам, че ако взимаш по 7-8 на ден няколко дни преди цикъла няма да ти дойде на точната дата, ще закъснее може би със седмица. (ако искаш да го забавиш по някаква причина) .. А по време на цикъл, съм чувала, че се пие смао ако искаш да го спреш ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_

Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш ....
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Наистина помага, но по-скоро спира цикъла. Преди време и на родилките са давали витамин С за да не се получават силни кръвоизливи.

Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш ....
    Примамливо е това с Ясмина ... но не ... не искам след това да ми идва пак, а просто да свърши примерно 1 ден по-рано... и не да пия по 10витамин Ц-та на ден, ами примерно 4-5 ... да подпомогне заздравяването на матката .... А и противозачатъчни ... тц, не искам

Vitamin C skusqva cikula,svur6va ti po-burzo.Taka 4e vzimai po 3,4 hap4enca na den

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Да забавя го, лекар ми го е казвал ...
    А и той нали е за заздравителните процеси ...И затова питах, зали ще има смисъл от него ... за по бързо заздравяване ...
    Са не ме нападайте...
    А и _miShlence_ ... веднъж ми бяха предписали 4пъти на ден по 3 хапчета ... което е доста над 4те хапчета ...
    То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

пие се за забавяне ама за да ти свърши по бързо не знам ...аз миналия четвъртък и петък пих по 3 сутрин и 3 вечер за да тече по-малко и маи помогна .

Супер фен Аватара на girl91
    Това с пиенето на витамин Ц, когато имаш менструация, го научих още преди да ми дойде за първи път. Бях на море и на една какичка и беше дошло и пиеше витамин Ц за да не и е толкова силно. Не мисля, че като пиеш витамин Ц ще ти свърши по-бързо, просто намалява. Аз съм пробвала и така става.

Град
    не е установено още :]]
    Не е хубаво да се пие прекомерно квото и да е по време на цикъл,щото може да се получат обратни ефекти...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

За първи път чувам това за витамин Ц и въпреки,че не е изцяло по темата.. понеже следващата седмица ще ходя на море и трябва да ми дойде по някое време.. колко време преди деня,когато трябва да ми дойде да пия витамин Ц, по колко и с колко време ще ми закъснее? Знам,че някои каза,че сега децата щели да почнат да се тровят с витамини, заради тая тема,ама аз бях отворила точно да търся теми за забавяне на цикъла и това ми се струва доста по-добър вариант,отколкото противозачатъчните... Ако някой ми отговори ще съм много благодарна и пак се извинявам,че не е точно по темата на мацката
    Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Купувате си ефервесцентни таблетки (разтварящи се) от 1000мг и пиете на ден по 1. НЕ ПОВЕЧЕ!
    Обикновените филмирани таблетки, съдържот и други неща, които са вредни, а и съдържат по-малко витамин Ц.
    Успех

офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н

Ми При мене имаше резултат напълно сериозна съм ... явно си е до организъм идея си нямам и на мен идеята ми звучеше доста налудничево отначало,но пък знае ли се недейте да нападате хората така ...

Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    офф поредната тема в която повечето хора се смеят ... от витамин Ц свършва по бързо и за тези които не знаят това не значи че веднага трябва да почнете да се подигравате и т.н
    не свалшва по -малко но не тече толкова силно....поне при мен е така

Супер фен Аватара на girl91
    Понякога пия витамин Ц, когато ми тече много силно-някъде първите дни. Тогава ми намалява малко. След като спра да ги пия не забелязвам да ми тече по-силно от обикновенно.
    Чувала съм, че някои момичета пият по 20тина хапчета на ден. Това не е нужно. Аз пия най-много 5-6 на ден.

xaxa

vitamin C edinstvenoto koeto pravi e eventualno da ti zakasnee 2/3 dena...drugiq variant ako go piesh po vreme na cikal ti tecehe po 10 dena super po malko...
    Obache ako piesh Centrum kato ti doide ..ti svarshva za max 5 dena... chestny izprobvan metod e tva..ne go kazvam samo ei taka shtoto sam go chuvala..vsichko sam go prilagala na praktika...pii Centrum drugiq pat obache oshte ot nachaloto

Мс много ... ма на мене ми трябва за сега ... не за след 1 месец ...
    Сега е петък, 6 ден ... утре е наложително да свърши, а дори не е намаляло осоебнно ... май до неделята няма да е свършило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си