.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кое е по-силно-любов или омраза?

Тъй като в момента съм на тема "болка" и реших да пусна подобна тема ,за да си излеем душите и да знам ,че не съм само аз ... Случвало ли ви се е да обичате някого страшно много ,а той да се подиграва с това и в същия момент да казва ,че много ви обича въпреки всичко .... ? И мислите ли ,че това е истинска любов или просто изгода от нечия страна ?
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

pri nqkoi hora omrazata naddelqva nad lubovta pri drugi p1k e to4no obratnoto-lubovta naddelqva.slu4valo mi se e takova ne6to otna4alo sled razdqlata izkah mnogo da go namrazq tozi 4ovek,no vse pak ne moga i ne moga da go namrazq ot sarce,no ne go i obi4am.....prosto za6toto mi e bezrazli4en....4ovek tarse6t porednata si broika....

Не ми се е случвало още да обичам.
    Но не ми се е случвало и да се подиграват и унижават.
    Иначе естествено изгода.

Град
    plovdiv
    mmm ne i se nadqvam da ne mi se slu4va
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На подигравка ми изглежда.Иначе вярвам че границата между любовта и омразата е много тънка и лесно може да бъде прекрачена.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Не можеш да твърдиш,че обичаш някой и в същия момент да се присмиваш на чувствата му.Това означава,че не го обичаш,а просто искаш нещо от него или само го манипулираш излишно,за да му отмъстиш за нещо,което ти е сторил.Но според мен първото е по-вероятно.Не вярвам,че този човек обича-той просто си играе с чувствата на хората,като си мисли,че никой не разбира това и той спокойно може да продължи това си представление.Защото когато обичаш-обичаш със сърцето и даваш всичко от себе си,за да получиш същото.Любовта не е награда,която можеш да вземеш и да скриеш там някъде в някой прашен и забравен ъгъл на душата си.Тя изгаря,дарява желание за живот,за нежност и грижи.А когато обичаш,обичаш истински,с всички сили,които притежава тялото и ума ти.Така че,според мен,това момче не прави нищо друго,освен да си играе с теб.Надявам се да осъзнаеш навреме какво прави и да го прекратиш,защото никой-абсолютно никой човек на Земята,дори и най-лошият не заслужава да се присмиват на чувствата му.
    Желая ти успех! \/

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    омразата поне е истинска в повечето случаи

x
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абсолютно омразата е по-силна

Животът е адът описан в Библията!

Град
    паралелно
    Да, случвало ми се е. Не, това не е истинска любов. Несъмнено омразата е по-силна...
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Абсолютно омразата е по-силна
    [i]^^ Подкрепям.
    Не че съм някоя злобрка,но мога да обичам ,но да не е за цял живот,а когато ме наранят мрязя за цял живот и непрощавам
    [/i

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Не съм обичала,но мога да мразя от цялата си душа,чак докато не вляза в гроба.Понякога се чудя,как мога да мразя толкова...

Определено омразата е много по-силна...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Омразата според мен. Като се влюбиш не винаги си напълно сигурен, че е любов, а омразата не може да се сбърка, както каза някой по-нагоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си